Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Myyty Huhtamäet @34,79€ hintaan (näköjään liian aikaisin :sweat_smile:)
Roviot @5,95€ hintaan
Nordeat meni viime viikolla @9,02€ (nekin liian aikaisin)
Alphabet lähti myös @102,68€ pihalle

Käteispainoa kasvatettu 80% kohdille

Salkkuun jäi vielä Witted, Microsoft, SP500 ETF ja Inderes

Kiinan tilanne (luvut julki ensi viikolla) ja Venäjän arvaamattomuus sai ottamaan pienen mietintätauon markkinasta ja odottamaan miten markkinat reagoi lähi kuukausina.

5 tykkäystä

The Mörning Kingin eli Telian tuplaus loppuhuutarista 2000kpl a’ 2,559€.

14 tykkäystä

Tänään tuli ostettua 5000 kpl Voxturia 0,40 CAD. Kesäkuussa olin jo sitä mieltä että positio on täysi. Onneksi suhteellinen osuus salkussa on laskenut, niin sain perusteltua itselleni oston :stuck_out_tongue_winking_eye:

16 tykkäystä

No niin ei pitänyt enää lisätä, siivu kuitenkin 7000 kpl Voxtur 0,39. Ikään kuin vahingossa, kun laitoin päivällä pilkin.

20 tykkäystä

Myyty 1/3 Vestas ja ostettu niillä PLUG…@15,75…en tiedä…:roll_eyes:

6 tykkäystä

Mie vasta alottelin “sijottamista” (oon vasta alkuvaiheessa ettei kehtaa ehkä puhua siitä ilman lainamerkkejä) tällä viikolla, tai pari viikkoa perehtyny aiheeseen ja ens töikseni ostin Teliaa, Terveystaloa alkuviikosta ja eilen Nokiaa ja tänään vähän lisää Teliaa. En tiiä oliko tuo Terveystalo fiksu veto mutta meni jo. Pieniä eriä semmosia ettei kauppakulut oo ihan suhteettomia kuitenkaan. Pitää tässä alkuvaiheessa myös omia fiiliksiä tunnustella että mikä on se summa minkä suhteen on mukavuusalueella ja toisaalta mikä on tarpeeksi iso osto ollakseen järkevä. Sillan alle en kyllä näistä joudu. Tein myös kuukausisopparin OP Amerikka ja Handelsbanken usa rahastoihin. Vielä on monta monituista ideaa minkä suhteen olla kytiksellä jatkossa ja lisää perehtyä. Jee kivaa :slight_smile:

71 tykkäystä

Aikoja sitten laitettu Voxtur pilkki näytti napanneen 5000 kpl @0.39CAD eli palattu hyvin pienesti kelkkaan. Aikaisintaan kahden kuukauden päästä pieni lisäys :face_in_clouds:

14 tykkäystä

Ostin Teliaa 1500kpl @ 2,70€, Keskoa 35kpl @17,95€, Harviaa 50kpl @13,9€, Cibusta 200kpl@ 136SEK, Verkkokauppa.comia 200kpl @3,36€. Nämä kaikki ovat siis avauspositioita ja lisäilen jos reilummin vielä laskettelee.

15 tykkäystä

Heräteostoksina Teliaa OST:n puolelle about saman verran kun AOTlla lojunut vuodesta 2016. Josko näillä tienaisi eläkepullat hamassa tulevaisuudessa

Wärtisilään paluu Tikun ja Takun peesissä.

13 tykkäystä

Jatkoin ETF-sekoilua. Lempikappaleeni on taiwanilaisen poikabändin Wolf(s):n Moon landing ja siitä se ajatus sitten lähti, että sijoittaisin ETFn kautta Taiwaniin. Ihmettelin tiliotetta katsoessani - mistä näitä senttejä tulee. ETF olikin rahaa pois sylkevä.

Tänään sitten päätin lisätä Taiwaniin painoa sellaisella ETFllä, joka uudelleensijoittaa osingot. Laitoin tarjouksen sisään, mutta huomasin, että tuplasinkin Vietnamin.

Mutta eipä tässä suurempaa hätää sain Modulight-myynnistä hieman rahaakin, vaikka se tekikin PS5 verran turskaa. Vihdoin sain ostettu Taiwan-ETF:n nimeltä Xtrackers MSCI Taiwan UCITS ETF 1C. Piristyin kun näin facebookissa tj Orsilan yhdessä Ilveksen pelaajien kanssa lahjoittamassa PS5:a TAYS:n lastenosastoon.

To the moon

11 tykkäystä

Wärtsilää pikkunen lissäys @ 7,07e.

9 tykkäystä

Lisätty Valmet @ 22,50€
Jännitystä ensiviikkoon

9 tykkäystä

Plug palauteltu salkkuun :relieved:

12 tykkäystä

Pelisalkkuun (ost) palautettu TSLA @208$ sama satsi mikä myyty @310$ muutama viikko sitten.
Nyt siis kolmasosa pienemmällä rahasummalla lottoa tulevaan.

PS: olen siis puolueeton kyseisestä TSLA: sta. Pelaan vain riskillä, välillä voittaa välillä häviää, tähän mennessä kuitenkin voitolla…

7 tykkäystä

my bad, :heart:
Olin tänään ekana jonossa.
-H

33 tykkäystä

Teslaan koeajolle @ 213,70usd.


Mitäs… :sweat_smile:

9 tykkäystä

Ostettu parisen viikkoa sitten myydyt kamuxit takasin OSTille

8 tykkäystä

Huhtamäkeä lisää hankittu.

5 tykkäystä

Lisää Kiina ja Vietnam ETFfää salkkuun :grimacing:

7 tykkäystä

Ostettu 238kpl Harviaa swingiin à 13,92€.

16 tykkäystä