Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Nokia-ralliin osallistuin minäkin. Ensin “ylihintaan” 3,65 euroa kpl, mutta lopulta lisäilin vielä 3,52 e.

25 tykkäystä

Tällä viikolla jatkettu ”aggressiivista” rahastojen painon kasvatusta. Niin tylsää ja helppoa hommaa, että tuo ns. aggressiivisuus annettu nyt siitä, kun summien puolesta tullut laitettua poikkeavan paljon € / kk sitten 2022 dipin.

Rahastoina toiminut samat:

• Storebrand Global
• Storebrand Japan
• Storebrand Emerging Markets
• Indeksfond Danmark
• Indexfond Sverige
• Indeksfond Norge
• Handelsbanken Hälsovård Tema

Eniten ostettu Ruotsi, Norja ja lähipäivinä dipannutta HHT.

Jokaisena päivänä mennyt enemmän tai vähemmän ylitöiksi tällä viikolla, niin jätetty suorien ostot sittenkin sivuun. Pilkkejä toki on ja ostopaikkoja Helsinki pullollaan, mutta väsyneenä olen ottanut suosiolla liipaisimelta sormen pois, vaikka menoa sivussa seurannutkin. Seuraavalla viikolla sitten vähän varmaankin noksua ja muuta kivaa. Käteistä + uusin palkkakin odottamassa toimintaa.

Nyt viettämään viikonloppua kirjan ääreen

27 tykkäystä

Spirit realty Capital - net lease reittiä salkkuun osinkoa generoimaan vajaalla tonnilla.

3 tykkäystä

Hyzon 400kpl @1,45d :man_facepalming::sweat_smile:

Tää meni ihan rehellisenä lottona ja ens viikolla todennäköisesti pois. Salkku tyhjennelty talvella ja ruetaan syksyllä taas kasailemaan. Ehkä kesän jälkeen vähän tasaisempaa menoa… :man_shrugging:

7 tykkäystä

Kattelin aamulla että Invesco US SP600 value eli SMLK voisi tehdä higher lown kohdassa 50,18. Ja kas vain 7h myöhemmin tuli kaupat päivän alimpaan hintaan.

6 tykkäystä

Pitkästä aikaa reilummin ostoksilla. Nokian osaketta pienehkön erän ostin 3,52 tasolta. SSH communication security Oyj:n pieni lisäys 1.545e kieppeiltä.

Erikoissijoitusrahasto Proprius Partners Micro Finland rahaston merkintää olen miettittinyt pitempään. Minimimerkintä 50.000e on kuitenkin liian iso summa minulle, jotta voisin nukkua yöni rauhassa asiaa miettimättä ja että varoja jäisi myös muualle sijoitettavaksi. Niinpä kopioin rahaston omistukset ja loin lähes vastaavanlaisen salkun 9000 eurolla.

Aiheesta löytyy jonkin verran tietoa foorumiltamme: Proprius Partners Micro Finland -erikoissijoitusrahasto

Myynnit: SDIG @9,68 positio myyty eilen 40% voitolla.

17 tykkäystä

Ostettu 10 Microsoftin osaketta vanhojen lisäksi @ 345.01.

Activision Blizzard diili on menossa läpi. Firmalla
on pullat hyvin uunissa.

10 tykkäystä

Eilen Nokia tarjosi kitkerät kahvit. Negari pureksittu ja päätin lisätä Nokiaa. Jos päästään vieläkin houkuttelevampiin hintoihin jatketaan osto-ohjelmaa.

Tässä markkinassa isompi kassa ei olisi pahitteeksi, mutta salkun koko ei huitele taivaissa joten strategian mukaan lisäilen tasaisesti koska ajoituksen mestariksi minusta ei ole. Viikonloput foorumille ja muistakaa nauttia kesästä! :sunny:

33 tykkäystä

Nokiaa oli tarttunut eilen hieman lisää @3,53.

17 tykkäystä

Nokia-positio avattu eilen @3,55

15 tykkäystä

Loput käteiset Nordeaan laskemaan keskihintaa. Meinasin tehdä jo viikko sitten saman liikkeen, mutta jostain syystä piti odottaa tämän aamun uutisia.

Tarkoituksena pitää nämä(kin) pitkässä pidossa ja nauttia hedelmistä kun ihmiset muistavat taas kaiken kurimuksen jälkeen, ettei ne pankitkaan hyväntekeväisyyslaitoksia ole. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :joy:

20 tykkäystä

Luulen, että jos Nordean nimi alkaisi jotenkin muuten kuin No niin kurssimuutos olisi tuollaisen osarin jälkeen jotain muutakuin -0.06 %…:smiley:
(Tässähän joutuu ostamaan lisää)

36 tykkäystä

Keskoa ostettu lisää hintaan 16.97

20 tykkäystä

Withsecuret myyntiin 5% tappiolla. Ei nyt itsellä riitä luotto lähitulevaisuuden suorittamiseen. Ehkäpä tuli liian kevyin perustein ostettua.

2 tykkäystä

Aikomuksena oli ostaa Nokiaa, mutta kun laskee edelleen lisäsin Nordeaa 500 hintaan 10,14.

7 tykkäystä

Nordeaa lisätty @10,18€. Ei voi käsittää kurssireaktiota tuommoisen osarin jälkeen… Nokiapositiota vahvistettu @3,4675€.

16 tykkäystä

Helsingin pörssi on ihan paska :joy::sweat_smile:

Vähänkin pehmeä ilmoitus jostain suunnalta ja kurssi hörppää vähintään -8% laadukasta miinusmerkkiä itseensä. Kun pörssin yksi laadukkaimmista yhtiöistä tekee kaikkien aikojen tuloksen & ylittää kaikki odotukset, silti mennään miinukselle :joy::joy:

Voisiko joku analyytikko tai minua viisaampi kertoa WHY? :smiley:

Ps. Ostin Nokiaa 3,46e lisää koska edelleen mielestäni järjetöntä liikettä kurssilta.

34 tykkäystä

Avauserä Keskoa ostettu takaisin @ 16,945 €. Ja kyttäilen toista erää jos vaan saisin sen edellisen low’n lähettyviltä.

22 tykkäystä

Käteistä peliin ja Nordeaa lisää 10,19€.

19 tykkäystä

Jahas, Nordea poksautti mukavan yllätyksen niin ostellaan pitkästä aikaa lisää 10t kpl 10.15

26 tykkäystä