Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Minäkin tätä SMCI:tä dippiostelin ja sieltähän tuli Pölhölän päivän päälle toinen tili :face_with_peeking_eye:

Harmi kun Oco ei tee koskaan samaa.

8 tykkäystä

Osto Mandatum @ 3,639 euroa.

19 tykkäystä

Suomi-indeksiin lisäystä.
Voi olettaa, että suomen pörssi on aikalailla pohjilla, mutta toki aina mahdollisuus tippua lisää. Omasta mielestä ei kyllä pahasti pieleen voi mennä jos nyt tankkailee pitkäänjuoksuun.

15 tykkäystä

Ostettu uutena salkkuun Optomedia. Hyvä tulos, vaikka FDA-lupa antaa vielä odottaa. Pitkää peliä pelaavalle hyvä ostopaikka mielestäni!

12 tykkäystä

Ei voinut malttaa, Zaptec ostoille.

16 tykkäystä

Ostin lentoliput Lontooseen sekä liput cirque du soleil näytökseen Tammikuulle. Loput sijoitin uuteen Veliosakkeeseen Hexatroniciin. Yritys on ilmeisesti sijoittajien epäsuosiossa ja täyttä paskaa, siis sopiva omaan salkkuun :heart:

1000kpl Hexatronic @26sek.

Ostopäätös syntyi tästä syväluotaavasta analyysistä :arrow_down:

Jokerina on mahdollinen Short Squeeze → Mooning :rocket:

53 tykkäystä

Koska interactive brokersilla on niin saakelin halvat välittäjäpalkkiot niin otetaan:
Embracer fire&forget seurantapositio @ 19,4 SEK

Voi jatkossa veivata siellä Nordnetin sijaan jos siltä tuntuu.

Muutenkin olen miettinyt, että siirtäisin kaiken sinne, kun verokaavakkeita pitää jo anyway täytellä. OST pitää kiinni Nordnetissä.

6 tykkäystä

Hetkellinen kevennys Rinkuloita 7,78 1000kpl. Hyvä nousu ja eiköhän Handelsbankenin analyytikon madonluvut vauhdita tasausta.

Otetaan takaisin vaikka sitten kalliimmalla. Renkaiden kanssa ei pitäisi olla mitään hoppua.

10 tykkäystä

kuva

Ihmettelin, miksi puhelimeen kilahti myyntitoimeksianto, koska mitään en ollut nyt aamulla myymässä. Selvisikin, että olin perseillyt myyntitoimarin päivämäärän väärin ja alkuviikon Embraces myyntipilkki oli vielä voimassa tänään, eli Embracer swingi meni sitten myyntiin ( ja varmasti ihan liian aikaisin, kuten muutkin lähiaikojen swingit :slight_smile: ). Eli kaikki Embracerit pihalle @19.59 kr. Näillä oli keskikurssi 17.92 kr, eli ihan mukavat voitot tästäkin.

26 tykkäystä

Lipastettu hiljattain Stockkaa pariin otteeseen ja eilen pyrstöilty Hexatroniccia kohtuu siivu ahneuksissa lähtökohtaisesti lyhyeen pitoon. Stopparin virittelin kyllä koska veliosake.

9 tykkäystä

Myin Kempowerin tutkimuspositioni tämän pohdinnan johdosta. Jään seurailemaan tilannetta. Mielestäni osaakkeen hinnassa ei ole tarpeeksi turvamarginaalia. Ehkä yhtiö jatkaa kovaa suorittamistaan ylittämällä tavoitteensa. Tällöin kyse olisi mielestäni huonosta sijoittajaviestinnästä.

Lisäys: Harvoin omasta mielestään huonosta ja näin lyhytaikaisesta sijoituksesta saa näin hyvät tuotot. :grin:

18 tykkäystä

Rahantuloa ei voi estää? Kyllä voi!
-Myyty Knowit, Vincit, Kojamo, Nokian Tyres, Mandatum Embracer, QT ja Kempower kokonaan pois. Osakesalkkujen tuotto on nyt viikon aikana ollut sen verran hurjaa että otetaan käteistä talteen ja panostetaan nyt toisiiin hevosiin.

5 tykkäystä

Zaptec lisäys 18,33NOK. Alkaa olemaan jo ylilyönnin makua. Eilen Revenio kevennys.

15 tykkäystä

Myyntejä:

tänään: Capman kaikki, Nokian renkaat kevennys
eilen: Nokia kevennys, Fortum kaikki loput

Syy: Pakko kasvattaa käteispossaa, kun ei jostain kumman syystä luottoa Pölhexiin. Nyt käteistä n. 15%, joka alkaa olla itselle aikalailla se optimitaso. Tässä syksyn aikana se on monta kertaa jo sulanut dipeistä nollaan, mutta aina tullut se pieni nousu, josta saanut tehtyä myyntejä n. 5-10% tuotoilla ja kasvatettua käteistä 10-20% ennen uutta syöksyä, niin kuin tässäkin tapauksessa. Joku kerta se sulaminen toivon mukaan loppuu, siksi suurin osa sijoituksista pysyy salkussa.

9 tykkäystä

Myin orocot viime viikolla. Anaalini ei kestänyt enää, vieläkään en pysty istumaan. Kiitos näistä 50% tappioista ja hienoista vihaisten viestien lukuhetkistä OCO- foorumilla.

17 tykkäystä

Ostettu kunnolla salkkuun loppuhuutarista Kambi Group Plc á 152 SEK :sweden:

5 tykkäystä

Ohh yay, laitoin 300e oston (lisäys salkun isohkoon turska positioon, @AnttiM jakanee tuskan :smiley:) Media and Gamesille, mutta joku törppö päätti, että Ruotsin markkinat jostain syystä sulkeutuvat tänään 14, enkä huomannut sitä, niin ostotoimeksiannosta toteutui muhkeat 100e :face_with_symbols_over_mouth:. No Nordnet kiittää jälleen vaihtokuluista…

8 tykkäystä

Optomediä lisäys vaikka fda-lupa antaa vielä odottaa, mutta muilta osin meno paranemassa.

7 tykkäystä

Olen todennut, että itselle sopii parhaiten kuukausisäästäminen niin rahastoihin kuin osakkeisiin verrattuna pohjaongintaan. Tänään ostoslistalle osui Keskoa. Päädyin hyvin lyhyen pohdinnan jälkeen ostamaan osaketta. Osinkoveljeys on vallalla foorumilla ja tämä oli yksi syy, miksi Keskoa ostin. Toisekseen, tj vaikutti hyvältä tyypiltä ja oli laittanut kättä taskuun ja käynyt itsekkin ostoksilla, niin peesataan nyt sopulina tässäkin. Vitsit sikseen, onhan Kesko suorittanut äärimmäisen hyvin viimeiset 10v. Jahka tästä rakentaminen joskus elpyy ja maailmantilanne normalisoituu (jos normalisoituu koskaan), niin eiköhän tämä ihan hyvä pitkän aikavälin sijoitus tule olemaan.

14 tykkäystä

Ostin kilon Teleste, P/B on 0,8 jos se nyt isommin mistään kertoo.
Yhtiö voisi itsekkin ostella eli tyhjentää myyntilaitaa, tulee ne paremmat ajat sieltä…

5 tykkäystä