Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Nioa 200 kpl lisää @7,82 :smiley: :rocket:

7 tykkäystä

Mandatumia ost:lle 200 kpl niiden Sammosta irrotettujen 16 kpl kaveriksi @ 3,986€. :smiley:

27 tykkäystä

30 kpl Bristol-Myers Squibb (BMY) uutena salkkuun @48,48$

5 tykkäystä

Nesteet tuli sitte tänään myytyä 34.80€ On nää niin pahat kusetusmarkkinat ollut että ei uskalla enää tähänkään luottaa, kun vähän voitolle pääsi niin pakko myydä. :person_shrugging:

4 tykkäystä

Myin OP:n salkusta noin puolet Tokmannista pois eilen. Hinnat myynnissä oli 12,70-12,85 euroa. Veromyynti tämä oli ja myös vältin hieman osinkoveroa. Tokmanni on myös nyt varsin pitkään sumuisessa vaiheessa, sillä tilinpäätös tulee vasta maaliskuun loppupuolella. Keskeisempiä syitä kevennykseen on myös suomenkielisen tuloswebcastin lopettaminen. Kävi kuten pelkäsin. Putosin kuin eno veneestä. Toki sen kuuntelin ja vähän katsoinkin, mutta ainoaksi muistikuvaksi jäi toimitusjohtaja Mika Rautiaisen seksikäs ääni. Ehkä hän tekee Sarumanin äänellään Tokmannista poikkeuksellisen hienon halpakauppayhtiön, mutta ehkä sijoituiskeissi ei nyt voi pelkästään tähän perustua.

Ajankäyttö on siis yksi keskeisistä teemoista. Mikäli on hyvin vähän aikaa käytettävissä niin pysyisin perillä kuuntelemalla tuloswebcastin suomeksi, mutta kun tämä mahdollisuus on pois, on mietittävä position kokoa. Sijoittaminen pitää pysyä myös harrastuksena. Englanninkielisen materiaalin kuunteleminen vaikutti olevan minulle hyvin työteliästä. Tokmanni tuskin on maailman parhain yhtiö, jolla on pelkästään englanninkieliset tuloswebcastit. Elikkä jos jotakin näistä englanninkielisistä saisin selvää, niin kannattaisi valita eri yhtiö.

Luovuin myös osasta osingosta, joka tänään irtoaa. En pyri strategiassani maksimaaliseen osinkoon vaan kasvavaan osinkoon. Tämän vuoden osingot ylittävät viime vuoden ja ensi vuonna on helpompi saavuttaa tätä vuotta suurempi osinko, kun osasta luovuin. Tokmannissa osinko on perinteisesti irronnut monta kertaa. Katsotaan miten tällä kertaa käy.

Tokmanni-positioni on edelleen niin iso, että se estää suuremmat kurssinousut. Tulen jatkamaan sijoittamista harrastuksena Puuilon kautta.

40 tykkäystä

Wärret myyty eilen @12,24. Wärrestä tullut itselle vähän tuollainen osta alle kympissä ja myy yli 12€. Välillä käteisen kasvatusta, kun pitkästä aikaa myin jotain ilman tarkoitusta vaihtaa parempaan hevoseen. Jonkun verran alkoi likvidit nettovarat menemään pakkaselle tuossa jo, kun osa käteisestä ASP-tilillä, jota ei nyt välttämättä tekisi mieli räjäyttää. Jos ASP-tilin jättää laskuista, niin käteisen määrä olikin pahimmillaan vähäisempi kuin opintolaina.

5 tykkäystä

Vaisala pois yli 10% tuottolla kuukaudessa. Tilalle teliaa.Telia tällä hetkellä mielestäni aliarvostettu vaikka velkainen yhtiö onkin. Osinko yli 8% (ainakin tällä hetkellä).

3 tykkäystä

Ostettu Enentoa. Eikös Mandatumin osarissa kuvattu, että lyhyellä aikavälillä olisi tarkoitus irtuautua. Joku sanoi että jo marraskuun aikana? Jospa vaikka isoimpana omistajana olisivat fasilitoimassa koko yrityksen kauppaamista.

Eipä tämä toisaalta ole alustayhtiönä arvostuksella pilattuna pidempäänkään pitoon arvostuskertoimiltaan.

10 tykkäystä

Ostettu Mandatumia vanhojen lisäksi @ 4.013 EUR.
Seuraavat ostot Nassen puolelta, mutta katsotaan ensin tuon Nvidian luvut.

8 tykkäystä

Eilen Better Collective kiimapiikissä myydyt 165kpl @235sek takaisin

Osto 200kpl @229sek.

Illan kun mietin tajusin tämän myynnin olleen virhe. Onneksi markkina antoi mahdollisuuden takaisin salonkivaunuun.

9 tykkäystä

Kempoweria parit lisäostot! Blokkikaupan hinnasta (30€/osake) valuttu jo -10%.

5 tykkäystä

Pohjilta ongitut Metso ja Terveystalo myyntiin noin +10% voitolla ja niillä varoin Bayeria hintaan ~34€.

6 tykkäystä

Admicomit myyntiin niin saapi nousu jatkua. Osto hellofresh - ei järkisyytä. Luulin, että olin omat turskani jo sillä tehnyt mutta kerta kiellon päälle.

4 tykkäystä

OST:lle kertyneillä syysosingoilla lisäys TietoEvryä.

18 tykkäystä

Lisäys: Okeanis Eco Tankers 58 kpl @ 279 NOK.

Ei ollut tarkoitus enää lisäillä, mutta pieni dippi tarjosi niin hyvän ostopaikan, että oli pakko vielä hieman sipaista. YTD jo 63 % ja muhkeat osingot päälle, mutta vuoden tuottoisimmat ajat ovat vasta edessä päin ja tankkereiden S/D tukee edelleen tarina siinä määrin, että tuhtien osinkojen lisäksi kurssinousulle riittää edellytyksiä.

10 tykkäystä

Ujo avaus Anoraa 250kpl @ 4,27€ :wine_glass:

6 tykkäystä

Volvo Car seurantaan takaisin, pitänee tutkia oliko mitään valoa tunnelissa…

7 tykkäystä

Ostettu omaan salkkuun lisää Nordeaa 300 kpl (10,33 €/kpl), kun kerran tällä hinnalla tätä vielä saa. Tätä tarkoitus myös vielä lisäillä tulevaisuudessa, mikäli hinta ei karkaa. Muhkeat osingot tiedossa.

20 tykkäystä

Ostin vähän Hexatronicia.

7 tykkäystä

Heh, ostettu tuota vakaata mörnijä firmaa nimeltä Hexatronic ensimmäisen (ja samalla viimeisen) kerran lottolapuksi.
Muutama sata kpl @17.8 sek.
Että silleen. :sunglasses:

7 tykkäystä