Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Pientä juustohöylää 2,77 ostettuun Nokiaan (kh pitkälle yli kolmen edelleen). Enentoa lisää.:saluting_face:

6 tykkäystä

Mustia kevennelty pitkin syksyä ja nyt loput laput pihalle. Tilalle lisäys Nordeaa ja Oma SP:tä. Sekä kk-säästöhengessä EUNL & IS3N.

8 tykkäystä

Lisätty Oriolaa Seligsonin esimerkkiä seuraten

9 tykkäystä

Elisa ja CapMan positioita kasvatettu tänään.

Perusteluissa paistaa jälleen osinkopuoleen jäsenyys. Pitkään salkkuun siis hankittu tuomaan kassavirtaa rahasto-ostoksia varten.

Elisa on tasainen tuloksen tekijä. Osinko tullee olemaan näillä hinnoilla hieman päälle 5%.

CapMan taas ilmoitti osinkopolitiikan muutoksesta. Pitäisi kuitenkin olla ajan myötä kasvava, vaikka yksittäiset vuodet saattaa hieman heitellä.

Molemmissa oli myös keskimääräisen hankintahinnan tiputusta.

15 tykkäystä

Nokian renkaita kevennetty, 2/3 positiota jätän vielä kutemaan.

2 tykkäystä

Myyty 7777 kpl Hexatronicin osakkeita keskihintaan 24,8772 SEK. Tavoite merkittävästi ylitetty.

11 tykkäystä

Lisäilty tänään Kesko B @ 17,34e.

14 tykkäystä

RUN short @18.10. Juoksut on tältä viikolta juostu :wink:

3 tykkäystä

Osto:

Hercules Capital Inc (HTGC)

8 tykkäystä

Tänään touhutonnilla Kempowerin matkaan @28,02 pysäkiltä.

9 tykkäystä

Myynnit: Volkkari ja BASF

Pääsin kuin pääsinkin eroon volkkarista tappioitta tämän vuoden puolella. Tämä oli jossain vaiheessa joku -15% tappiolla ja euroissa varmaan -1500 eur. Tarkoitus oli tehdä tällä osakkeella samanlainen helppo lyhytaikainen treidi kuin puolisen vuotta sitten tällä tein, josta jäi silloin käteen mukava +15% voitto (n. 1200 euroa). Nyt ei mennyt enää niin helposti ja alkoi usko jo loppua. Viimeisen kuukauden aikana kuitenkin volkkarikin on muiden mukana noussut kivasti ja pääsin irrottamaan tästä lopulta muutaman euron voitolla. Kokonaisuudessaan volkkarin kanssa veivaukset jäivät ihan kivasti voitolle.

Näillä rahoilla ostelen sitten kaiketi ensi vuoden puolella OST:lle jotain. En erityisemmin halua olla automarkkinoilla mukana, koska on hyvin epäselvää kuka tulee tässä Teslan ja sähköautojen myllerryksessä voittamaan ja kenellä jää luu käteen.

Laitoin BASF:t myös laitaan kun oli tämä myös noussut taas plussan puolelle. Parin vuoden osingot tästä taisin saada ja +8,5% myyntivoitto, euroissa varmaan joku +1000e voittoa. Ihan ok tuotto. Hieman harmitti myydä, koska mielestäni ala on ihan kiinnostava ja kemikaaleja tarvitaan aina. Sijoituscase muuttui kuitenkin aika lailla täysin kun Venäjän hyökkäyssota alkoi ja etenkin kun kaasun toimitus Venäjältä Saksaan lopetettiin kokonaan. Sinänsä mielenkiintoinen ala ja tekisi mieli tätä omistaa, mutta pari isoa asiaa tässä on, jotka itseäni mietityttävät liikaan. Ludwigshafen on BASF:n merkittävin laitos Saksassa ja mielestäni yksi sen isoimmista kilpailueduista on menetetty iäksi eli Venäjän halpa kaasu - en ymmärrä miten tämä asia ei näy tämän enempää osakkeen hinnassa. Toisekseen en halua maksella Saksan valtiolle osingoista ylimääräisiä veroja, joita ei nykyään saa perittyä takaisin.

Nyt onkin sitten 25 ke käteistä odottamassa AOT:lla ensi vuotta, josko porvarihallitus saisi vihdoin tuon OST:n rajan nostettua 100 keuroon (taitaa enää riippua Nordnetista tämä kuinka nopeasti saavat järjestelmänsä päivitettyä).

5 tykkäystä

Vihdoin tuli hommattua avauspositio Sitowiseä @2.81. Paljon on potentiaalia tulevina vuosina.

17 tykkäystä

• Ostettu vähän lisää Kesko B @17.35€.

Piti ostaa A-sarjan osaketta, mutta tonttuiluna meni vähän sekaisin. Samaa tavaraa, niin eipä siinä.

14 tykkäystä

image

29 tykkäystä

Alkoi vihreät rivit salkussa ahdistaa joten oli pakko lisätä jotain punaista :face_with_peeking_eye:

Voxtur 0.115 CAD

18 tykkäystä

Nordealla euron osakesäästöpäivät kusetusmarkkinoille (lue Helsingin pörssi) niin MANTAA lisää @3,812. Nyt on puolet tavoitepositiosta koossa.

Edit. korjattu hinta

20 tykkäystä

Lisätty pikkusipaisu Neste 35 kpl @32,92

16 tykkäystä

Sammon paluu salkkuun 100 x @39.45. Johan paussi ehti venähtää 2 päivään.

Samalla ensimmäinen sijoitukseni juuri perustettuun OST:hen :raised_hands:

15 tykkäystä

Ostettu 777 kpl KH Group:n osakkeita osakekohtaiseen hintaan 0,761 EUR. Tavoite kasvattaa positio kymmenkertaiseksi, mikäli osakekurssi antaa siihen soveltuvan mahdollisuuden ennen joulukuun loppua. Tavoitteena myydä osakkeet viimeistään tammikuun lopussa toivon mukaan pienellä noin viiden prosentin voitolla.

12 tykkäystä

Tänään lisätty Enento 100kpl @ 17,68e, nyt yht 300kpl ja seuraillaan vielä mahdollisia lisäyksiä.

Lisäksi 400kpl Spinnova @ 1,52e, nyt yht 1000kpl ja aiemmat selvästi tappiolla. Tätä on hakattu kovasti alas, ja jos vaihteeksi saataisiin positiivisia signaaleja niin suunta ylös voisi myös olla vauhdikas. Pieni panos joka saa mennä menojaan jos suunta jatkuu ennallaan, lisää en pumppaa ennen kuin saadaan näyttöjä suorittamisesta.

12 tykkäystä