Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Piiiitkän suvantovaiheen jälkeen jälleen osakekaupoille.

Mukaan tarttui hieman Serviceware:a ja Nagarro:a.

6 tykkäystä

Vielä lisää Taaleria ja Fortumia,molempia 100 kpl.Nyt on Fortum kiintiö täynnä kun nousi yli 2000 osakkeeseen (paitsi jos oikein laskee vielä),Taaleri nousi reiluun 1000 kappaleeseen,luulisin että pitempään pysyvät salkuissa.

12 tykkäystä

Puolison salkussa riskikerrointa napsu ylemmäs:

  • Myyntiin Fiskars 100kpl @ 18€
  • Ostoon MGI 1650kpl @ 12,82SEK

Edit: pahalta alkaa tuntumaan, mutta myös omaan salkkuun MGI:tä 3000kpl @ 12,7SEK. Erittäin heikko tekninen näkymä eikä firman tase tykkää nousevista koroista, mutta kannattavuus menee koko ajan oikeaan suuntaan, ja toimari sekä CFO ovat ostelleet tasaisen tappavaan tahtiin läpi vuoden

13 tykkäystä

OP:n Suomi-salkkuun hiluilla Tietoa lisää männäviikolla @ 21,76€ ja Valamettia tänään @ 22,00€

13 tykkäystä

Itselläni on hyvin odottava tunnelma. Pitääkö ostaa vai myydä? Pitääkö lyhentää velkaa vai velkaantua lisää? Pitääkö matkustaa Etelä-Amerikkaan vai pysytellä kotimaassa?

Oikeastaan täytyisi olla tyytyväisenä tekemättä mitään markkinoilla, koska sijoituksillani on mennyt tänä vuonna varsin hyvin.

Viikon ainoaksi ostoksi jäi siis maanantain 70 euron lisäys OP-Aasia indeksiä Yoshihiro Takahashin syntymäpäivän kunniaksi. Sain myös nimmarin Takahashilta.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

34 tykkäystä


Ja tälle päivälle vielä toinen pitkään odotettu entry Goforea ensimmäinen erä 400 kpl 19,90 €:lla. IT-palvelusektorin tähti, jonka arvostus on hyvin pitkästä aikaa laskenut houkuttelevalle tasolle, ja tässä samalla myös ennusteisiin tullut jonkin verran ”heikon markkinan lisää”. Alle 20 € osakekohtaisella hinnalla halusin, ja viimein alle 20 €:n sain :grin:

69 tykkäystä

Sellasen kikan heitin tänää aamusella tiskiin, että Incapista puolet pois ja takas salkkuun Hexatronic. Ei menny ihan nappiin. Tronicit ulos uutisiin ja jäänee tonicitki tälle iltaa välistä…

15 tykkäystä

Tästä tulikin pitkään salkkuun positio. Hexatronic lisäys 42,10. Keskihinta nyt tasan 50 ja saadaan varmaan kotva odotella, että päästään plussan puolelle. Osuus salkusta kuitenkin vain 2%.

11 tykkäystä

Lisätty Talenomia. Tuntuu, että porukka menettänyt toivon tämän kanssa.

14 tykkäystä

Ostettu viimeisen kuukauden aikana pikkurahalla: Evli Likvidi B, Handelsbanken Eurooppa Indeksi, sekä Nordnet Indeksirahasto Suomi ESG.

Tänään myös siirretty 200kpl Elisa Corporation Nordnetin salkkuun, kirjaamisen hetkellä kurssi on ollut jotain 45,3€ paikkeilla.

10 tykkäystä

Nyt ei mennyt kauppa niin nappiin kuin eilen, osalla Nesteen myyntivaroista lisäsin vaimolle taas kilon Optomedia 2.75€. Oma moka, kun suunnitelma oli odottaa suunnatun annin tasolle.
No tarkoitus ostaa paljon lisää, niin maltetaan nyt seuraavan oston kanssa paremmin. Tätä olen saanut 2€ pintaankin, niin miksipä ei mentäisi uudestaan sinne?

7 tykkäystä

Fortumia 75 kpl lisää.

21 tykkäystä

OST

Pienet lisäykset Valmet & Talenom.

Se on toi defensiivinen kirjanpitoyrittäminen varsinainen
rahasampo kun pääsee lisäämään lähes puolikkaalla KHH:lla :melting_face:

Ka-fcking-ching :moneybag:

24 tykkäystä

Höyläsin 25% pois Okeanis Eco Tankers positiostani tänään hintaan 275,50nok. Viime viikot on ollut melkoinen ralli päällä joten päätin vähän keventää. Olen kyllä avosylin ottamassa vastaan jos lasketellaan välillä.

15 tykkäystä

Lisätty Talenomia @ 5,35e

18 tykkäystä

Huhhuh kun on ollut haastavaa pitää käteisestä kiinni ja olla ostamatta vaikka herkullisia paikkoja aukeaa. Osto AEM eli Agnico Eaglea @49.57$. Fyysisen kullan lisäksi päätin nyt ostaa myös kultakaivosta, sillä kaivosyhtiöiden kertoimet on poljettu niin maihin ja altistusta kullalle tahdoin lisätä. Käteispaino edelleen reilut 75% ja yritetään olla hassaamatta kaikkia pelimerkkejä, vaikka yhtiöitä houkuttelevilla kertoimilla löytyykin jo. Halpuutus jatkunee näkemykseni mukaan ensi vuoden puolellekin vielä, joten pikkuhiljaa täytellään salkkua.

7 tykkäystä

Tälle viikolle tuli ostettua
Admicom 34,6€
Talenom 5,8€
Valmet 22,18€

30 tykkäystä

Noniin, nyt on nuo saatu kohdistettua uudelleen. Tuli korkodipin myötä vielä tuplapamaus, kun otin samalla kesätauon jälkeisen kuukausilisäyksen viikon etukenossa :slight_smile:

  • Lisätty 33 % entiseen :us: Ares Commercial (ACRE) @ 9,96 USD
  • Lähes tuplattu :us: CION Investment (CION) @ 10,63 USD

Molemmat takoo kovaa kvartaaliosinkotuottoa. ACRElla perusosingon lisäksi edelleen käynnissä myös lisäosinko. CIONilla taas tuore perusosingon nosto ja vielä tuoreempi lisäosinko seuraavat 2 kvartaalia.

Näiden kahden oston jälkeen ensi vuonna (futuuristi) menee osinkojen suhteen yksi “päätavoite” rikki :slight_smile:

21 tykkäystä

Ostettu Palantiria pieni erä hintaan 14,09 $/kpl.

IPOsta lähtien nimeltä tuttu mutta vasta eilen tuli tutustuttua yhtiöön ja sen liiketoimintaan tarkemmin. Erittäin mielenkiintoinen tapaus jolla voi onnistuessaan olla suhteellisen kova upside. Monia perinteisen multibaggerin ominaisuuksia. Tarkoitus kasvatella positiota myös jatkossa.

6 tykkäystä

Yksi erää lisää KH Groupia @0,88 €. P/B huitelee 0,5 (23e) tasoilla, vaikea nähdä etteikö tässä olisi pitkässä juoksussa nousuvaraa.

9 tykkäystä