Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Painajaisosake Sampoa korvaamaan pikku pala Nikolaa koska uskon massiiviseen dollarin arvonnousun ja kaasuun. Mitäs jenkkipahveja veteraanisinoittajilla ostoliipaisimella?

Niota ostettu 44 döllarin pintaan 500kpl. Ensi viikolla hullut päivät tiedossa :rofl:

6 tykkäystä

BABA vaikutti liian houkuttavalta, osto @268.2. Pelimerkit tähän Fortumista joka oli päätynyt vaaleja ennakoineessa dipissä AOT:lle. Ulos 5% tuotolla @17.25. Fortumit seuraavan kerran OST:lle kerryttämään osinkoja jos tiputaan vielä lähemmäs 16e.

3 tykkäystä

Ostettu lisää Evolution Gamingia. Online-kasinotoimijat alkavat olla melko suuressa painossa omassa salkussa Aspire Globalin ollessa jo salkun suurin omistus. Tarkoituksena on kuitenkin pitää pienellä ylipainolla tätä sektoria joka selvästi hyötyy lockdowneista ja muista rajoituksista. Vaikka rokote on jo tulossa niin se ei edelleenkään poista sitä faktaa, että loppuvuosi ja ens vuoden alku tullaan viettämään enemmän tai vähemmän kotosalla.

3 tykkäystä

Plug poweria kevennetty hieman $24,07 tasolta

3 tykkäystä

Syksyn pahin BulleroBeesailu, mutta minkäs teet, kun Evankelista @Verneri_Pulkkinen tiedottamat / Konsolilegenda @Visukinttu aukikirjoittamat perusteet ovat aukottomat, ja mielessä hehkuvat ne ajat, kun pienet innosta piukeat sormet työnsivät Super Mario Bros. kasettia kasibittiseen :boom:

Nintendo on tehnyt paluun elämääni, joskaan en olisi ikinä arvannut, että tässä muodossa :star_struck:

Eli NTDOY lappuläjä tilattu puhelintoimeksiantona. Meni sitten neitsyys sellaisenkin suhteen. Vähän kasariolo tästäkin, eikä siis vain Nintendon ansiosta :face_with_hand_over_mouth:

20 tykkäystä

Bittium palasi salkkuun @5,51. Tiemme erkanivat osarin luoman myyntipaineen myötä hieman kutosen päälle asetettuun stoppariin, mutta niin vain löysi takaisin kotia.

4 tykkäystä

Puolitin plug position +339% kiitos @Meri hyvästä vinkistä

6 tykkäystä

kesäkuussa hankitut HCCH myyty @12.05 eli ±0, ei jäänyt edes kahvirahoja. Katsellaan myöhemmin uudelleen jos laskee.Turhan hiljaista eloa fusion fuelin osalta.

4 tykkäystä

Uutena Salkkuun:

  • Li Auto :cn:

Toinen kiinalainen patteriautofirma, NIO löytyy jo ennestään.
Huomenna tulossa Q3:n ja odotettavissa kovaa menoa edelleen.
Harmittaa kun säästelin Xpevin ostoa perjantaille kun Nordealla silloin 1€ päivät jenkkeihin ja se meni ohi suun kun en huomannut että Q3 olikin jo tänään :relieved:

Näitten kanssa en oikein tiedä vielä mitä teen, voi olla että jää vähän lyhyempään pitoon tai sitten ei… seurataan miten tilanne kehittyy mutta alkuun on meno ollut hurjaa :muscle:

4 tykkäystä

Alkaa olemaa itselläkin jo long positiona kun miettii paljonko olen muita lappuja veivannut ja HCCH ollut kesäkuun alusta ilman kevennyksiä ja lisäyksiä🤣. Taidampa silti katsella hamaan tulevaisuuteen asti kun alalla tuntuu olevan boogie päällä.

Osto Palantir, droppas mukavasti ja odotin ihan pätevää earningia.
Osto Canadian solar inc. Vähän samasta syystä joskin luokattoman vähän perehdyin tähän ennen ostoa. Viimeksi ollut salkussa edellisen osarin alla ja tyhmänä myin liian aikaisin, niin näillä hyvillä muistoilla tervetuloa takaisin salkkuun

1 tykkäys

Myyty eilen osa Tietoevrya 3.1% voitolla. Ei oikein tiedä, mihin suuntaan kurssi lähtee jatkossa.

1 tykkäys

Noniin, kivetystä odotellessa, kun myydään foorumin suosikkeja :bowing_man: holdaajat holdaa ja myyjät myy. Ei Kamuxit ehtineet montaa viikkoa salkussa makoilla, kun sai reilun +20% ylituoton lyhyellä pidolla. Ulos 11,4€.

Suojellaan voittoja ja ehkä kolmannen kerran vielä joskus kyytiin :oncoming_automobile:

5 tykkäystä

Pieni lisäys Kamuxia avauksesta 11,30€ tienoilta. Holdaajat tosiaan holdaa ja ostaa lisää :sunglasses:

11 tykkäystä

Kamuxia ostin ostille, Apetitia myynti.

8 tykkäystä

Ostettu 750 kpl Kamux 11,20 euron hintaan aamun huutokaupasta.

9 tykkäystä

11,30€ otettu position tuplaus Kamuxia.
Ylipainoon tässä vaiheessa, katsotaan ensi viikolla jatkotoimia.

8 tykkäystä

Kamuxia tännekin pitkään salkkuun, 11,30e

6 tykkäystä

Kamuxia lisää tämän hetken päivän alimmasta ja ylimmästä tasosta. Nyt alkaa Kamuxin paino olemaan sellainen, että päätä huimaa. Mutta oma mielipide on se, että kaikki alle 11,5e ostettu on tällä hetkellä halpaa kun saippua noiden lukujen jälkeen, mitä sieltä raportoitiin.

7 tykkäystä

Kamuxit myyty @11.44 (myöhemmin takas) ja käsi alle Harviaan osto @18.85

6 tykkäystä