Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Myynti Bloom Energy.

Operaatio salkun tiivistys. Oli noin 1,5 % painolla salkussa.

Rahat siirtyy samalla OSTille.

1 tykkäys

Ostettu ilookabout Corp

2 tykkäystä

FOMO-hommia en ole hetkeen harrastanutkaan, viimeisimmät ostoihin johtaneet palstan bongaukset taitaa olla Carasent ja ACC-ME jostain viime syksyltä (molemmat myös yhä salkussa), mutta nyt täytyi liittyä Lionsklubiin @6.46 :lion: Olin jo vakuuttunut välttäneeni pörssien EV-pöhinän mutta tulihan sitäkin sektoria lopulta mukaan.

Mainittakoon myös että EVOa täydennetty toissapäivänä @860 niin paljon, että siirtyi jostakin salkun sijalta 7. toiseksi suurimmaksi sijoitukseksi, ja salkussani suurimmalla summalla ostetuksi lapuksi.

5 tykkäystä

Myyty CDON +95% voittoa.

Vähennetty Smart Eye +25% voittoa.

Lisätty Scandinavian Biogas Fuels International @50.00.

5 tykkäystä

Eilen illalla lähti vielä loputkin CCIV -laput salkusta, kun noustiin 22$ asti :man_shrugging:

Maanantaina aasin hattu päähän, kun Lucid -diili vahvistetaan - tai sitten halvemmalla takaisin kyytiin :grin:

8 tykkäystä

Huhu unohtu postaa että jotenki pierse kutis tän kanssa niin että tulikin otettua illasta vielä lisää n 40000kpl @0,64… En ymmärrä kyllä että tossa 3-4h ajassa tollaset % tietenkää mitää oo tienannu ennen ku myy mutta eiköhän se pokka pidä ja holdia…

Jännä viikko tulossa :sunglasses:

56 tykkäystä

Tää ketju on kyllä aika hurjaa luettavaa ja kaikkiin näihin yrityksiin tutustuminen kävis kokopäivätyöstä, tosi paljon uusia mielenkiintoisia yrityksiä jo tullut nähtyä. Täytyy muistaa vähän töitäkin tehdä foorumin lukemisen välissä :sweat_smile:

P.S. Ostihan meikäläinenkin eilen Harvian osakkeita 27 kpl :grin:

32 tykkäystä

En yleensä peesaa foorumia tällä tavalla, mutta ostin perjantaina ennen sulkeutumista monen muun tapaan pienen 300kpl seurantapostition LION E-Mobility AG:hen kh. 6,40.
On parempi yrittää olla ajoissa mukana. Yhtiössä suuri potentiaali, mutta edullinen arvostus vielä tällä hetkellä.

8 tykkäystä

Itsekin otin pienen position, kyllähän tuossa saattaa ihan olla potentiaaliakin jos ajattelee maailmaa eteenpäin, fossiilisista ollaan pikkuhiljaa luopumassa ja siirrytään kohti sähköllä toimivia autoja esim.

Ittekin tavallaan lähdin hieman fomolla mukaan mutta kyllähän tälle osakkeelle löytyy positiivisiä ajureita tästä eteenpäin, akkuja luulisi tulevaisuudessa tarvitsevan ja paljon.

7 tykkäystä

Seuraavat ostot olisi taas kuunvaihteessa. Katselin omia muistiinpanoja, ja siellä oli OMXH:n osalta ainoastaan Digia. En ole pitkään aikaan ostanut osakkeita KV-markkinoilta, joten voisi olla aika tehdä hajautusta siihen suuntaan. Mielessä on pyörinyt Alibaba ja Nintendo. Katsotaan miten käy!

1 tykkäys

Menneellä viikolla myyty Valmetit pois @ 26,1€. Ruotsit lyötiin Neles taistossa ja voittoa tuli 3kk pidolla n. 26%, joten tuntui sopivalta kohdalta hypätä kyydistä.

Rahoilla ostin pitkään pitoon tylsää ameriikan osinkokonetta AT&T:tä ja nastarenkaat polkypyörään.

3 tykkäystä

Perjantaina ostettu Compleo Charging Solutions dipistä @83,6. Pidempään jo seurannut ja miettinyt salkkuun Zaptecin lisäksi, perjantain dippi sinetöi ostopäätöksen viime viikon positiivisten uutisten lisäksi. Pienivaihtoinen osake ollut, josko vihdoin breikkaisi pysyvästi 100:sen yläpuolelle. Hyvä että tälle saatiin oma ketju auki :+1:.

3 tykkäystä

Ostot: Azelio muutama pikku erä, kallein 62 sek. = 7-8% plussa avaus? Mouta pukkaa ja ihan hyvän kokoista uutista.
Osto: Hexacon composites (olen myymässä loput Purus osakkeet, trailing stoploss myynti…

Azelion uutiset on myös Inderesin ilmoituksissa, sieltä löytyy.

3 tykkäystä

Bittiumia kevennetty @6.84 uuden inden suosituksen myötä. Positiosta lähti suoraan puolet pois käteiskassan kasvattamiseksi.

1 tykkäys

Lion E-Mobility Ag lisäys viikonlopun tutkimisen jälkeen!

14 tykkäystä

Lion E Mobility avauspositio hintaan 6,40€/lappu. Viikonlopun tutkin yhtiötä ja tulin siihen tulokseen että yhtiössä on selvää potentiaalia viime viikolla uutisoitut kaupat huomioiden ja arvostus muuten kuplaantuneella toimialalla vielä järkevä.

12 tykkäystä

ACC-lisäys @18,82NOK. Pikku niiaus herätti ostohalut, mitään negatiivista uutista ei ainakaan osunut näkökenttään.

1 tykkäys

Tecnotree uudestaan salkkuun @0,72 EUR. Hyvin vihertää pienen hiljaiselon jälkeen.

2 tykkäystä

Lion E-Mobilityä kärryyn @ 6.60

aika varmat kasvu mahdollisuudet

3 tykkäystä

Lion E-mobility ulos +6% viikonlopun yli. Saatan ottaa takaisin uuteen veiviin, jos RSI vähän jäähtyy.

4 tykkäystä