Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Ostettu ETF:iä hajautuksen vuoksi :slight_smile:

SPDR MSCI USA Small Cap Value Weighted
iShares Core S&P 500
Amundi Stoxx Europe 600
Xtrackers MSCI World Health Care

7 tykkäystä

Lisää Ayfie 2000 kpl salkkuun kun sai halvalla. Tulee erittäin mielenkiinotoinen H1 raportti kuun lopulla. AI asiakkaita tullut mukavasti alkuvuoden aikana,

2 tykkäystä

Ostin Seligson top25 pharmaa. Tuli taantuma tai ei, terveydenhuolto rullaa ja väestö vanhenee.

13 tykkäystä

Aspen Aerogels laitettu takaisin markkinalle, kun nousi mukavasti eilisestä.
Myynnit 19,43$ ja 19,91$, ostot oli eilen 17,03€ ja viime viikolla 19,25$

Q2 tulokset tulossa tänään ja jos tulee mitään sähköautojen heikentyvään kysyntään viittaavaa kommenttia, niin meno voi olla vauhdikasta. Muuten tulossa oletettavasti vahvasti kasvava tulos aiempien kommenttien perusteella.
Pitkällä aikavälillä mielenkiintoinen lappu, mutta nyt on riskit vahvasti koholla erityisesti markkinakommenttien osalta. Pitänee rakennella ketjun avausta tämän osalta :thinking:


HIMS otettu positio takaisin täyteen 16,26$ avauksen dippailusta. Hyvä vahva Q2 tulos, mutta markkinalle ei ihan riittävä :person_shrugging: tai sitten fokus liikaa GLP-1 lääkkeissä, joilla ei suurta merkitystä kokonaisuudessa.

Kiitos jälleen @karhulalainen hyvästä yhteenvedosta :pray:

10 tykkäystä

Tuplasin atkore possan hintaan 101,8$. Mielestäni tätä on nyt lyöty tarpeeksi - huhtikuusta tultu ~47% alas. Odotukset vedettiin vessasta alas ja luulen, että turhan varovaisiksi.

Ensi vuoden ohjeistuksella p/e 8,3. Omien osakkeiden ostot lähenee 10% ja saahan tältä jo osinkojakin. Jos lähtee korjaamaan ylöspäin shorttareiden sulkiessa voitollista treidiään saatan luopua tästä puolikkaasta nopeastikin. Alaspäin en usko tämän enää toista 50 pinnaa valuvan.

5 tykkäystä

Kesko B@16,15eur pitkään salkkuun. Osa toiminnoista (raksa ja biilit) sakkaa, mutta perusbisnes toimii ja s-ryhmän etumatkaa lie hiukan kurottu umpeen. Tankataan ja odotellaan osinkovirran kanssa parempia aikoja.
Pientä napinaa: Osinko maksetaan tämän kalenterivuoden sisällä vain kolme kertaa kun muutama edellinen vuosi neljä kertaa, kuten kvartaaliosinkoa kuuluukin. No kunhan eivät tavaksi ota tätä.

25 tykkäystä

Käteispaino oli kuin varkain kasvanut, joten laitetaan sitä vähän hommiin, toivottavasti hyviin sellaisiin. Puolet ko. satsista ostettu takaisin 79,95

3 tykkäystä

Ostettu Nordeaa@9,956€/osake. Nordeaa on kyllä jo ihan liikaa, mutta kerta kiellon päälle.
Neste näytti nousseen +8%, joten juoksin parvekkeen lämmöstä koneen eteen tarkastamaan, että mikäs meininki ja en löytänyt mitään hyväksyttävää syytä nousulle. Höyläsin sitten vähän positiota @ 18,67€/osake. Tarkoituksena oli (ja on edelleen) ostella halvemmalla takaisin ja jonkun satkun tuolla olisi voinut jo tehdäkin, jos olisi ostanut 10 min myöhemmin takaisin, mutta ajattelin nyt jäädä hetkeksi istuskelemaan käsien päälle, mikä nykyisessä markkinassa tuntuu kyllä tyhmältä. Varsinkin kun myyntihinta oli edelleen alhaisempi kuin alimmat ostot. Toki nyt myydyt oli ostettu johonkin 35€ hintaan, joten miinus salkussa pieneni. Kai.

16 tykkäystä

Käteinen harmittavan niukassa ja ajattelin että ohitan nämä dropit katseella seuraten, mutta Nordeaa piti kuitenkin loppujen lopuksi vähän lisätä kun meni alle kympin (100 kpl @ 9,97).

10 tykkäystä

Opintolainat tilille, ikävä kyllä päivän myöhässä. Merkitty OP-Amerikka indeksiä ja pienen pieni siivu lisää Orthexia. Suurin osa opintolainasta jää odottelemaan jos niille olisi ihan arjessa tarvetta.

8 tykkäystä

Tankkasin

HIMS @ 17,59
CELH @ 41,71

Himsiltä vahva Q2 raportti ja Nielsen raportoi Celsiuksen kasvuluvut joiden mukaan markkinan valtaaminen jatkuu edelleen.

6 tykkäystä

ARM myyty, pieni nousu tuli 104.47–>115.2 eli noin 10% nousu päivässä. Ei hyvä tai huono.
Mutta vähän näyttää, että lasku ei välttämättä ohi, kun jenkeissä ei saatu mitään paniikkia aikaan.
$vix kävi intrassa 60 päällä, mutta ei päättänyt lähellekään Japanin eilisiin lukemiin. Eli poimin matalalla roikkuvat hedelmät pois, ja valmistaudun uusiin ostoksiin :slight_smile:

3 tykkäystä

Avauspositio Antero Midstream 80kpl 13,72
Lisää merkkejä niin todetaan, että alku ainakin näyttää olevan lennokas.

2 tykkäystä

plug poweria osteltu tänää, katotaa jos saatas vuodelle 2025 vety rallia😁

2 tykkäystä

Dipistä tankattu lisää Golaria 31,17USD ja OET, ja tänään myyty Tellurianit ja palattu UPM positioon 28,64€ (30,06€). Nopeita kurssimuutoksia.

Hexatronicia tuli tänään ostettua lisää hinnalla 52,18sek vanhojen kylkeen, eli keskihinnan nostoa. Terkkuja Kreetalta.

3 tykkäystä

Kotimaiset konepajat ja Incap saivat rinnalleen Withsecure-avauksen tasarahalla á 1€.

Suunta on oikea tällä käännettä tekevällä eurooppalaisella vaihtoehdolla. Lisäksi tietoturva-ala saa ilmaista mainosta joka kuukausi (viikko?) mitä tulee vakaviin tietoturvaongelmiin, joten markkinoita luulisi piisaavan. Toki hyvin kilpailtu ala Microsoft- yms. jättiläisten jaloissa, mutta goljattien keskeltä Withsecure on löytänyt oman fokuksensa (keskisuuret yritykset). Toki myynnissä onnistuminen on ensisijaista, mutta itselleni nettovelattomuus sekä toistaiseksi hyvä tasetilanne antavat sielunrauhaa.

3 tykkäystä

Himssit takaisin @ 16,89. Voi taas vain ihmetellä markkinaa. Osari oli erinomainen, mutta hinta on pudonnut neljänneksellä.

9 tykkäystä

Lisäsin Sammoa 25 päivän hintaan 38,91

Ja merkit merkiiit

9 tykkäystä

Tämmönen tuli ostettua :slight_smile:


290 tykkäystä