Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Innofactoria laidasta lisää @1.17

Keskihinnan tiputtelua. Luulen, että voipi yllättää positiivisesti tuloksellaan. Jäädään odottelemaan.

5 tykkäystä

Myin pienen määrän Novo Nordiskia á 808,10 DKK.

Ostin liki samalla summalla ensimmäistä kertaa OmaSäästöpankkia á 21,95 €. Useimmiten pörssi reagoi vahvemmin kuin olisi tarpeen tuloksen julkistamispäivänä.

6 tykkäystä

Ostin pelisalkkuun Nordeaa, kun sitä halvalla tarjottiin.

17 tykkäystä

Intrum. Ostin lisää hintaan 44,19 SEK. Huh - huh, mitkä bileet.

4 tykkäystä

Taaaas Intrum salkkuun. Nyt parikymppiä halvemmalla mitä viimeksi @46.20

4 tykkäystä

Osto Super micro computer @589, paino n. 4, 5% salkusta. Tuli tuossa viikonloppuna plärättyä tarkemmin mahtavan seitsikon toimarien kommentteja sekä tulosjulkistuksia ja sellainen kuva jäi että AI hommissa ei edelleenkään pidetä kukkaron nyörejä turhan tiukalla. Tämähän tarkoittaa sitä, että SMCin tarjooma tulee menemään kuin kuumille kiville. Kiitos @karhulalainen ja muut aktiivit ketjussa, teidän jutut vahvistivat ostopäätöstä.

Jenkit näyttäisi tänäkin vuonna olevan ainoa talousalue, jossa talous ei sakkaa ja homma vetää kivasti. Tästä syystä ruuvataan jenkkipainoa vaan korkeammalle. On ollut erittäin mielenkiintoista myös tutustua tarkemmin jenkkiyhtiöihin, jokseenkin vaikeammin ymmärrettäviä kuin euroopan käytettyjen autojen kauppiaat ja teollisuustoimijat, mutta hyvä lisähaaste itselle ymmärtää uusia aloja ja yhtiöitä. Salkkukin alkoi heti ottaa kaulaa indeksiin kun kaikki sijoitukset ei ole hesulin surkimuspörssissä jarruttamassa kehitystä.

12 tykkäystä

En olisi uskonut, mutta ostettu NVDA 8kpl @683. Katsotaan miten käy…

11 tykkäystä

Lisää Intrumia @43.30 (yksi lisäys vielä piipussa)

4 tykkäystä

Intrumia viime viikolla muka halvalla oliko nyt 53 vai 55. Sen jälkeen en ole salkkuun kurkannut. Sen verran rapea pudotus siitä, että otetaan pieni siivu lisää 43,27
Edit: ja samankokoinen lisäys 41,15 - nyt saa tämä riski riittää. Osuus salkusta 2,5%

7 tykkäystä

Huumori- ja hupiukko sai taas hullun päähänpiston. Aamulla tasan yksi Fortum lisää ja illalla vielä toinen :grin: Ajallinen hajauttaminen, juu nou. (Kyselijöille tiedoksi. OP:n kautta ja kulut yhteensä 0,24€ )

Ei mulla oikeasti näin huonosti mene, etteikö enempää voisi laittaa. Tämä nyt on vaan tämmöistä vapaaapäivän harrastelua ja siinä sivussa salkku kasvaa lähes huomaamatta. Ja samalla opettelua. Olenhan edelleenkin ihan aloittelija.

Ai niin ja osinkojakin on noista vielä tulossa. Hurjaa :wink:

35 tykkäystä

Elisaa näemmä ilmestyi salkkuun @41,43. Joulukuussa tuli myytyä hieman tuota kalliimmalla 40 eurolla ostetut laput pois. Verot huomioiden, eipä tästäkään veivauksesta kamalasti iloa ollut.

4 tykkäystä

Käyhän tämä näinkin. Samat takaisin hinnassa 40 SEK, kun kerta vältettiin 20% pudotus :exploding_head:

Nyt mennään omaa sijoitusstrategiaa vastakarvaan, kun pitäisi mieluummin jäädä katselemaan sentimentin muutosta.Riski on kova koska tuskin näin älytöntä päivää nähdään pelkkien huhujen vuoksi.

Onneksi kaupat IBKR:sä eli veivaaminen on käytännössä ilmaista

4 tykkäystä

Tankattu snadisti,

Mandatum 1000@4,044 koko possa nyt 5000kpl

Cityconia 1000@4,74 ja possa nyt 8000kpl

Jos ei muuta niin osinkoja…

19 tykkäystä

Intrumia lisää @39,90
Nyt 1000kpl
Saapi nähä kuinka tässä käy

6 tykkäystä

Lisäys Nordeaa @ 10,736 eurolla

Osinkoja salkkuun.

18 tykkäystä

Nordeaa taas lisää, 10,75. Samoin aktiaa lisätty 9,44. Alkaa tämä finanssi sektori olla jo vähän turhan painokas (23%) Tänään käytetyt varat oli kyllä ajateltu terveys- ja teknologia sektoreiden täydennyksiin, mutta täydennetään niitä sitten myöhemmin.

15 tykkäystä

Viimeinen erä Intrumia @39.50 nyt saa laiva kääntyä.

9 tykkäystä

Tänään tullut hankittua Nordeaa, vähän Mantaa ja Intrumia :saluting_face:

29 tykkäystä

Minulla on ollut paha tapa laajentaa salkkua sen sijaan että uskoisin siellä jo olevaan sisältöön kylliksi santsatakseni niitä. Tein tänään sitten näitä santsauksia

Ishares global clean energy etf
Spi energy
Indexfond sverige

Kaksi ensimmäistä ovat tietenkin hyvin riskisiä, varsinkin kun siellä oli etf- paketin kannalta merkitsevä Enphasen tulosjulkistus tulossa huomenna. Odotukset ovat hyvin pessimistisiä, mitä on toki jo paljon hinnoiteltu, mutta näiden lappujen kanssa ei koskaan kaikkea.

-edit- mainittakoon sivuhuomiona, että tuo etf on ollut minun tapani osallistua Plugiin, johon ei riitä rohkeus sijoittaa suoraan

Spi on arpasalkussa. Uskon sen ponnistavan vielä uudelleen päälle 1$ ja toivon mukaan tällä kertaa pysyvän siellä. Se varmasti vaatii alalle yleistä nostetta muutenkin.

3 tykkäystä

Avaus päivän trendikkääseen puukkoon, Intrum @39,07

8 tykkäystä