Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Kevennys bioretec @2,70 n. 35% positiosta. Kalleimmalla hankitut lähtivät ihan mukavalla tuotolla. Aika kova kurssireaktio mielestäni vaikka onkin erittäin positiivista uutista ja lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Kuitenkin tiedotteessa mainittiin myös että:

Breakthrough Device Designation -statuksen saaminen on tärkeä merkkipaalu tuotteen lanseerauksessa Yhdysvaltojen markkinoille, ja siksi Bioretec tulee arvioimaan RemeOs™ selkärangan luudutusimplantin tuotekehityksen nopeuttamismahdollisuutta sekä tähän liittyvää mahdollista lisäresurssien tarvetta, jotka voisivat vaikuttaa Yhtiön tuleviin pääomatarpeisiin.

Yhtiö tekee edelleen tappiota ja kyllähän tämä osakeannilta vähän haiskahtaa, joten tuo ilo voi äkkiä muuttua. Olen kuitenkin erittäin bull bioretecin pidemmän aikavälin tarinan suhteen ja olen kiinnostunut lisäämään yhtiötä jos hinnasta pääsee sopuun, mutta kevennän myös mieluusti jos markkina tarjoilee tälläisiä paikkoja missä mielestäni lyhyellä aikavälillä ammutaan yli.

5 tykkäystä

Loppu huutarista tarttui nestettä 35kpl erä 24.70€ hintaan.

18 tykkäystä

Tänään lisätty:

Nokian Renkaat @8,148
Neste @24,72
Embracer @15,98

Viimeisimmän piti olla alunperin lyhyeen pitoon, mutta aamun myyntipaikka meni ohitse joten päätin ottaa vielä erän lisää.

17 tykkäystä

Amerikan meininkiä tänään ja lähdetty mukaan jenkkien AI-huumaan :us_outlying_islands: Ostettu lusikallinen AMD :tä @191.10$
Hintava lappu härmän reunamarkkinamiehelle mutta saman sektorin Nvidiaan verrattuna, voisi ajatella että nousuvaraakin on? Etenkin siinä vaiheessa kun Fedin suunnalta alkaa tulla valoisampaa viestiä.

6 tykkäystä

AMD otti kivan pikkudipin niin olihan sitä pikkusen lisättävä AOT.lle

10kpl AMD @187.47$

Nyt 35kpl kasassa, siinä ne karttuu pikkuhiljaa…

7 tykkäystä

Saksan lisäksi myös Ruotsi on paska maa. Myyty Intrumin kurapositio:

Vaikka harmittaakin tuo tappio, toisaalta on myös hyvin vapauttavaa päästä tuosta turskaämpäristä eroon. Eipä tarvitse enää ihmetellä +/-20% päiväliikkeitä tuon osakkeen osalta. Koskaan en olisi hodlaamalla tuosta enää omiani takaisin saanut.

Myyty samalla Cargotec ja Harvia pois AOT:lta kattamaan Intrumin turskia. Harviasta kivasti voittoa +6330e (+152%) ja Cargotec +10 000e (+270%). Fortumit myös pihalle AOT:sta pienellä 8% pikavoitolla. Näillä nuo Intrumin tappiot saakin melkein katettua. Harvia vähän turhan kallis ja peesaan tässä Inderesin näkemystä. Cargotecissa taas lähitulevaisuudessa tulossa jakautuminen kaiketi ja en ehkä halua olla siinä silloin mukana. Fortumia vähän odottelen saavani myöhemmin halvemmalla, ehkä osinkojen jälkeen. Intrumia lukuun ottamatta, kaikkia näitä voisin kyllä ostella salkkuun takaisin, jos halvalla saa.

Myynneistä saamilla rahoilla merkattu myös vähän lisää Evli Likvidi B:tä. Kassaan jäi vielä jonkin verran rahaa ja pitänee keksiä ostettavaa, jotain vähemmän velkaista yritystä mieluusti…

28 tykkäystä

image
giphy

19 tykkäystä

Lisäsin eilen työntekijöitä kiusaavaa bulkkimetsäyhtiötä UPM

Tekoälyn ekasta aallosta olen varmaan auttamattomasti jenkki-indeksin kuukausisäästämisen ulkopuolella myöhässä (ainakin niin että ymmärtäisin milloin hypätä ulos autosta). Tai näin oletan kun Seiska hypettää suomalaista tekoälyelokuvateollisuutta suositusalgoritmissa. :smile:

10 tykkäystä

Ja mulla sama homma, samaan hintaan ja vielä sama määräkin

3 tykkäystä

Piensijoittajan pieni aloituspossa Intesa Sanpaoloon.

2 tykkäystä

Aamupäivän kaupantekoa.

Ostin:
BBVA -pankkia Espanjasta 105kpl
SEBa -pankkia Ruotsista 105kpl
Volvo B osaketta, eli sitä joka tekee esim. kuorma-autoja yms 30kpl. Autopuoli ei minua kiinnosta, vaan konepuoli.

Myin:
Titanium 15kpl, meni halvalla, 14e hintaan kpl. Osinko irtosi tänään, ei ole tarvetta pitää pidempään.

4 tykkäystä

Aamu alkaa taas toimeksiannoilla. Jotain vanhaa, myös jotain uutta.

Myynti:

  • EVO kevennykset jatkuvat. Jäljellä olevasta positiosta 30% ulos.
  • Fortum kevennys ja palautus mörnijäosasto-painoon (n. 4-5% salkusta, kuten ystävänsä Mandatum, Neste ja Renkaat).

Osto:

  • Rusta avaus. Bines hyvin mielenkiintoinen, ja itselle tutuin halpakaupoista. Skaalautuu mallikkaasi, uuden liikkeen avaus halpaa ja maksaa itsensä takaisin noin vuodessa. Kokemusta kansainvälistymisestä on, ja näytöt sieltä mallikkaat. Villein skenaario saada tästä globaali mini-IKEA :heart_eyes:.
15 tykkäystä

Nyt tehty kolmas minilisäys Nokian renkaisiin @ 8,15€.

18 tykkäystä

Intrumia lyhyeen veiviin 6000kpl @ 15.8SEK, saa nähdä jos pienen pompun saisi.

Edit: 3000kpl myyty @ 16.7 SEK

Edit: loput 3000kpl myyty @ 17 SEK

9 tykkäystä

Rupesin kuuntelemaan Red Eye sarjayhdistelijä tapahtuman tallennetta, ja sen tiimoilta avaus possa Addvise Group B .

3 tykkäystä

Nordeaa 100 kpl lisää kappalehintaan 11,11. Tarkoitus jättää pysyvämmin OST-salkkuun jossa yhteensä nyt 850 kpl tätä herkkua.

18 tykkäystä

Pari päivää sitten Terveystaloa lisää salkkuun @ 7,30€.

6 tykkäystä

Pieni aloitus-/seurantapositio Lapwallia. Tämä on pitänyt tehdä jo pitkään, viivästymisen syynä on laiskuus.

Pitää tankkailla kunhan on irtokäteistä enemmän.

5 tykkäystä

Vuorolisät tilille. Jätin perjantaipullon ostamatta ja lisäsin FODELIAA 30 eurolla. Iso mies, isot bisnekset. Fodelia on kyllä mielenkiintoinen firma. Pikkuhiljaa ostellut pieniä eriä. Vaihto on ollut pitkään ihan olematonta. Mun kuuden osakkeen ostos puolen päivän aikaan on viimeisin ostos :neutral_face:

Saatan kyllä sijoittaa sittenkin myös perjantaipulloon. Tänään alkaa nimittäin pleijarit ja oma suosikkijoukkue pitkästä aikaa mukana. Voi ottaa pienet mäkäräiset iloon tai suruun.

37 tykkäystä

Eilen ostettu Innoviz 1,32 kun näytti, että tuplapohjat riittää. Meni kyllä pohjista vielä sentin alas mutta katsellaan. Position koko pieni 1500kpl.

4 tykkäystä