Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

OST:lle lisäyksiä:

  • Nokian Tyres
  • Evli
  • Neste
  • Anora

Nyt OST-salkku täynnä ja käteistä enää salkussa n. 60 euroa jäljellä. Seuraavaan pariin kuukauteen en ajatellut salkkua juuri katsella enkä osakkeita veivailla, jos ei jotain jäätävää pörssiromahdusta tule. Houkutuksen ehkäisemiseksi ostella kesällä osakkeita sekä AOT:lla että OST:lla käteistä vain hilut jäljellä eli en voi ostaa, jos en jotain myy ensin. Täytyy syssymmällä katsella mihin suuntaan markkina mennyt ja onko Neste tippunut paskalaitostasosta vieläkin alemmas.

18 tykkäystä

Elliptic labs valui ostotoimariin 2000kpl @12nok.

Seuraavaksi satsi sit <10 nok

4 tykkäystä

Pitkästä aikaa vaihteeksi tätä eli 3k ostopilkki SSH hintaan 1.30€/kpl lähes toteutunut. Toukokuussa olivat isot omistajat olleet passiivisia, minä mukaanlukien.

5 tykkäystä

Helle pehmittää, piti päästä SOOSSI-klubiin @0.158 vaikka nimenomaan piti rönsyjä siivota salkusta :kissing:

Jos tää olis swingi ja panokset sentään sen mukaan.

4 tykkäystä

vähän aikaa sitten dipistä ostetut saleforcet myyntiin @240

4 tykkäystä

Vähennetty MINDP 100kpl @ 13.92$ ja lisätty tällä rahalla SOFI 200kpl @ 6.795$.

MINDP:ssa erikoistilanne menossa, omat ostot 400kpl oli kh:lla ~10.5$ puhtaasti treidi-mielessä. Aiemmin jo tein viime viikolla samanlaisen ”päittäinvaihdon” SOFI:iin, jotenkin vain tuntui ettei kannata olla liian ahne ja jäädä odottamaan koko possalla ylimääräisen yhtiökokouksen päätöstä osakesarjojen muutoksesta. SOFI:a löytyy nyt 1200kpl kh:lla 7.32$ eli kohtalaisen hyvin olen näistä pohjista päässyt mukaan maaliskuun dropin jälkeen. Kasvava ala, mielenkiintoinen yhtiö. Toki kertoimet on kovat jos pienikin hikka tulee, mutta jotenkin uskon siihen, että alan disruptio tulee vain kiihtymään.

Edit: MINDP:n vaihto myös huolestuttaa, kun nytkin omat 100 kpl on IBKR:n mukaan kaikki tänään vaihdetut laput. Laitoin myynnin hintaan 13.85$, joka näkyy IBKR:ssa myös päivän ainoana kauppana ja tämän hetkisenä hintana. Kuitenkin orderissa lukee että filled @ 13.92$, tietääkö kukaan mistä tuo ero johtuu?

3 tykkäystä

Puuilo tänään myyntiin à 10.64€. 73% tuotto näistä. Voi olla että kadun vielä myyntiä, mutta kotiutellaan voittoja välillä.

10 tykkäystä

Aikaisemmat arvo osuudet ostettu takaisin AOT:ltä OST:lle. Parin euron hinta erolla ei mikään iso treidi, mutta sainpa lappuset “siirrettyä” oikealle tilille.

2 tykkäystä

Eka osto Faronia, let’s go! Käteinen odottanut pelipaikkoja ja nyt löytyi sopiva kohde. Tarkoitus osallistua myös antiin nyt kun on siihen mahhollisuus.

7 tykkäystä

Tulikiveä hankittu 0,427 kurssilla 9.232 kpl ja vielä on ostotoimeksiantoa jäljellä 768 kpl. Toivottavasti toteutuu tai muutoin täytyy pidentää toimeksiantoaikaa, ette loppuosa raukea pörssipäivän päätteeksi.

3 tykkäystä

Larimar Therapeutics LRMR myyty 9,66$ per kuponki. Voittoa tuli 1,56$ per lappu.
Ei huonosti mennyt muttei hyvinkään. Voisi pitää kesätaukoa jenkkilappujen kanssa, vola lisääntymään päin mun mittareiden perusteella.

2 tykkäystä

Myin Fortumit 14,115€ hintaan.

Tilalle ostin ja samalla sijoitin kevään viimeiset OST:lle kilahtaneet osingot:
Fondia 6,9€
Nokian Renkaat 8,248€

8 tykkäystä

waste managementtia hieman pidempään pitoon @202.70

6 tykkäystä

50kpl Evolution AB osto. Epäilen, että hinta nousee jossain vaiheessa ylöspäin.

12 tykkäystä

Uudelleen Kemppiin sisään muodollisella petsillä. Annista saadut myytiin aikanaan pikavoitot mielessä.

6 tykkäystä

Lisäsin Better Collectivea @228,50

Aiemmin ostetut onkin komeasti jo miikulla.

5 tykkäystä

Osto Faronia. Spekulatiivinen tutkimuserä toistaiseksi

5 tykkäystä

Intrumit myyty pienellä plussalla @33,20 kunnon vuoristorataa viime kuukaudet.

3 tykkäystä

Viafin tuplattu @16,50 mutta vielä ei olla maalissa possan kanssa. Hiljaa hyvä tulee.

8 tykkäystä

Uppista. Tuli lisättyä Neste 80 kpl @18,70 ja TietoEvry 100 kpl @18,51. Cashia jäi satku eli lisää olis laitettava jos näitä hommia meinaa jatkaa… Kummassakin perinteinen keskihinnan laskuoperaatio.

20 tykkäystä