Ostin/myin juuri äsken (Osa 7)

Kevyt lisäys smart eye kuten oli eile puhet. Hintaan 87,5sek. Kaipa sitä sais taas huomenna halvemmalla.

5 tykkäystä

• Ostettu nyt kuluitta pikkuisempi 150€ satsi nordeaa vanhojen päälle @10.515€, koska why not.

Myös:

• SB Global
• SB Emerging Markets
• SB Japan
• Spiltan Globalfond

15 tykkäystä

Sorruin ostamaan ensi kertaa Smarteyeta minäkin 87,5sek ei vaan oltu sittenkään pohjia vielä nähty. Ajatus tehdä pieni veivi, mutta saa nähdä tartuinko putoavaan puukkoon :sweat_smile:

5 tykkäystä

Nordnetin kulutarjouksesta lisää Equinoria sekä pitkän tauon jälkeen pieni seurantapositio Teslaan.

4 tykkäystä

Ålandsbanken B täydennys 34,80 € kurssilla. Lisäksi OP-EUROOPPA indeksiin pienet jämät tästä.

6 tykkäystä

Optomed taas kilo lisää. Tällä kertaa maksoin 4.76€/kpl.

Korjasin painovirheeni, kiitos huomautuksesta. Toivottavasti saadaan ostaa vielä myös 3:lla alkaviin hintoihin, kuten joskus aiemmin.

15 tykkäystä

Myyty pieni Starbucks-positio kokonaan $92.67/osake. Ostin suurimman osan tasan koronapohjista ja vãhän lisää ylempää sen jälkeen. Tuottoa ~30% + ~4v osingot.

Ostoajoitus oli hyvä mutta sen jälkeen jäin empimään kun ei ollut (eikä ole) sellaista vakaumusta että olisin kasvattanut positiota.

Mainitsen myös tässä yhteydessä että lisäsin viime viikolla pikku määriä NoHoa @7.84€ ja Talenomia @4.32€.

11 tykkäystä

Lisäsin vähän Genovista loppuhuutarista 23,35 sek hintaan.

9 tykkäystä

Vähennetty Nokian Renkaat @ 8,46X eurolla.

Viime aikoina on toiminut kaava, että ostaa 7,8X eurolla ja myy noin 8,5X eurolla, joten noudatetaan tätä kaavaa.

22 tykkäystä

Itsekin tuli ostettua nordea OST:lle lisää kun kerran sitä saa ilman välityskuluja.

7 tykkäystä

Myyty kaikki Nokian Renkaat 8,40 ja 8,44 eurossa. Tuntu siltä, että nyt nousu on kestänyt jo tarpeeksi pitkään ja otetaan vauhtia taas alempaa kohti ysiä.

Näissä oli kh. 7,78 €

9 tykkäystä

Tein tänään pienen lisäyksen Investoriin, jota on ollut huoletonta omistaa, ja ellei ihmeitä tapahdu, pysyy tämä rivi salkussa vielä pitkään. :sweden:

Investorista kasvoi tämän lisäyksen myötä salkun kolmanneksi suurin rivi. Alennus suhteessa NAV:iin ei mitenkään erityisen herkullinen, ehkä jopa hieman kalliin puoleinen, mutta toisaalta SEK/EUR kurssista voisi kenties saada pientä myötätuulta jos uskoo kruunun vahvistumiseen jollain aikavälillä. Ja onhan yhtiön historialliset näytöt olleet varsin vakuuttavia; viimeisen 20 vuoden CAGR makoisat 17 %.

61 tykkäystä

Tästä voitot kotiin. Pienet panokset ja melko puuhastelua, mutta kyllä siitä silti hyvä mieli tulee ku onnistuu. Katotaan enne osaria vielä millä tasolla kurssi on, jos veivaa uudestaan.

6 tykkäystä

Oisko se nyt herättävä unilta ja ostella kryptoja?!

Osto MUMU THE BULL :rocket::ox::ok_hand::kissing_smiling_eyes: Ainut härkä meemi mitä tiedän SOL verkossa. Uskon siis että härkämäisesti napsuu keijolle tää. MUT 99% varmasti höviän tän 40k betsin tähä. :saluting_face:

26 tykkäystä

Lisätty Smart eye 85,1 sek hintaan. Toivottavasti laskettelu riittää tältä erää. Pompattiin ainakin rohkaisevasti takaisin daily MA200 päälle.

9 tykkäystä

Kevennetty eilen Harviaa 1/3 omasta positiosta 43.10€ kurssilla. Piti myydä jo keväällä, mutta meidän kaupankäyntirajoitteet ja kurssilasku myöhästivät aikeita.

Harvia jatkaa kuitenkin vielä salkun isoimpina noin 10% painolla, käteisellä tarkoitus avata muutama uusi Hesuli-positio :yum:

40 tykkäystä

Pieni lisäys Nordeaa Nordnetin nollakulukampanjan innoittamana. Suoraan laidasta sen kummemmin katsomatta hintaan 10,60.

14 tykkäystä

Ensimmäinen kauppa sitten helmikuun jälkeen ja päädyin tekemään avauksen Investor Ab:hen. Kurssi ath:n tuntumissa, joten mikä olisikaan parempi paikka tehdä avaus Nordnetin ilmaisilla välityskuluilla ja syöstä osake Midaksen kosketuksella alaspäin ja ostaa varsinainen entry-positio vasta myöhemmin. No vitsit sikseen, todellisuudessa tästä saa hyvää hajautusta ja koska en osaa poimia Hesulista mitään fiksua, niin luotetaan Wallenbergien recordiin.

13 tykkäystä

Päädyin tänään myymään Mandatumini :moneybag: veks kohtuullisella tuotolla. Ajatuksena kasvattaa käteisen osuutta jonkin verran, odottaen salkun suurimpien positioiden lisäämistä jos ja kun tilaisuuksia tulee. :face_in_clouds:

22 tykkäystä

Lisäys Nordea @ 10,80 Positio kasvoi 50% ja keskihinta nousi ikäväkseni hieman yli 10e mutta joskus pitää osata ostaa myös keskihintaa nostaen. Sentään säästin Nordnetin kaupankäyntikulut tarjouspäivänä.

19 tykkäystä