Ostin/myin juuri äsken (Osa 7)

Myyty kaikki Nokian Renkaat 8,40 ja 8,44 eurossa. Tuntu siltä, että nyt nousu on kestänyt jo tarpeeksi pitkään ja otetaan vauhtia taas alempaa kohti ysiä.

Näissä oli kh. 7,78 €

9 tykkäystä

Tein tänään pienen lisäyksen Investoriin, jota on ollut huoletonta omistaa, ja ellei ihmeitä tapahdu, pysyy tämä rivi salkussa vielä pitkään. :sweden:

Investorista kasvoi tämän lisäyksen myötä salkun kolmanneksi suurin rivi. Alennus suhteessa NAV:iin ei mitenkään erityisen herkullinen, ehkä jopa hieman kalliin puoleinen, mutta toisaalta SEK/EUR kurssista voisi kenties saada pientä myötätuulta jos uskoo kruunun vahvistumiseen jollain aikavälillä. Ja onhan yhtiön historialliset näytöt olleet varsin vakuuttavia; viimeisen 20 vuoden CAGR makoisat 17 %.

61 tykkäystä

Tästä voitot kotiin. Pienet panokset ja melko puuhastelua, mutta kyllä siitä silti hyvä mieli tulee ku onnistuu. Katotaan enne osaria vielä millä tasolla kurssi on, jos veivaa uudestaan.

6 tykkäystä

Oisko se nyt herättävä unilta ja ostella kryptoja?!

Osto MUMU THE BULL :rocket::ox::ok_hand::kissing_smiling_eyes: Ainut härkä meemi mitä tiedän SOL verkossa. Uskon siis että härkämäisesti napsuu keijolle tää. MUT 99% varmasti höviän tän 40k betsin tähä. :saluting_face:

26 tykkäystä

Lisätty Smart eye 85,1 sek hintaan. Toivottavasti laskettelu riittää tältä erää. Pompattiin ainakin rohkaisevasti takaisin daily MA200 päälle.

9 tykkäystä

Kevennetty eilen Harviaa 1/3 omasta positiosta 43.10€ kurssilla. Piti myydä jo keväällä, mutta meidän kaupankäyntirajoitteet ja kurssilasku myöhästivät aikeita.

Harvia jatkaa kuitenkin vielä salkun isoimpina noin 10% painolla, käteisellä tarkoitus avata muutama uusi Hesuli-positio :yum:

40 tykkäystä

Pieni lisäys Nordeaa Nordnetin nollakulukampanjan innoittamana. Suoraan laidasta sen kummemmin katsomatta hintaan 10,60.

14 tykkäystä

Ensimmäinen kauppa sitten helmikuun jälkeen ja päädyin tekemään avauksen Investor Ab:hen. Kurssi ath:n tuntumissa, joten mikä olisikaan parempi paikka tehdä avaus Nordnetin ilmaisilla välityskuluilla ja syöstä osake Midaksen kosketuksella alaspäin ja ostaa varsinainen entry-positio vasta myöhemmin. No vitsit sikseen, todellisuudessa tästä saa hyvää hajautusta ja koska en osaa poimia Hesulista mitään fiksua, niin luotetaan Wallenbergien recordiin.

13 tykkäystä

Päädyin tänään myymään Mandatumini :moneybag: veks kohtuullisella tuotolla. Ajatuksena kasvattaa käteisen osuutta jonkin verran, odottaen salkun suurimpien positioiden lisäämistä jos ja kun tilaisuuksia tulee. :face_in_clouds:

22 tykkäystä

Lisäys Nordea @ 10,80 Positio kasvoi 50% ja keskihinta nousi ikäväkseni hieman yli 10e mutta joskus pitää osata ostaa myös keskihintaa nostaen. Sentään säästin Nordnetin kaupankäyntikulut tarjouspäivänä.

19 tykkäystä

Maltilliset lisäykset Nordea 10.58 ja Titanium 10.90.
Osinkopuolueen jäsenkorttia syvemmälle taskuun.

22 tykkäystä

Inderesiä peesattu. Kaikki Fortumit myyty eilen ja tänään ostin Nordeaa. Noin 5% paino salkussa.

9 tykkäystä

Myyty tänään salkusta Orionit pois. Oli näitä vain 100 kpl ns. avauspositio hallussa, kun tarkoitus oli lisäillä tuon position päälle pikku hiljaa, mutta hinta karkasi nopeasti. Ostin nämä huhtikuussa 32,80 €/kpl ja nyt sain myydessä 46,80 €/kpl. Hyvä nousu ja nopeasti. Ostetaan salkkuun taas takaisin, mikäli kurssi laskettelee taas jossakin vaiheessa radikaalisti. Tämä mielestäni kuitenkin laadukas yhtiö eli sen puoleen pitokin oli mahdollisuus, mutta pitää kotiuttaa joskus voittojakin ja positio oli toistaiseksi niin pieni, että ei kannata pitää hamaan tappiin.

17 tykkäystä

Lisätty Smart Eye, jos lasku vielä jatkuu niin myydään nämä pois, koska on jo salkussa vähän liian isolla painolla :sweat_smile:. Osari oli pettymys, mutta Martin totesi uusista sopimuksista “we expect several more to be made public as we are entering this year’s nomination season” Josko näistä saataisiin syssymällä nostetta.

10 tykkäystä

Ostin juuri Tokmannia. Päätöksen tukena sisäpiirin ostot.

21 tykkäystä

Kevennetty uudelleen 25 % Orionia @46,76€, eli samanlainen erä kuin eilen. Osuus salkusta nyt 10,6 %.

Lisäksi vähän vanhana tietona: huomasin, että toissa päivänä oli Kempower-pilkki napannut 25 % lisäten @12,97€. Osuus salkusta nyt 3,7 %. Kurssihan on liki sama tänäänkin, joten sinänsä varsin relevantti tieto edelleen.

14 tykkäystä

Myyty kaikki Orionit pois kurssilla 46,75e. Ostellaan alempana takaisin jos sinne ikinä menee.

9 tykkäystä

Kamux avaus 4.14 :red_car:… osta halvalla ja myy kalliilla.

16 tykkäystä

Nordeaa hiukan lisää vanhojen päälle + avaus Investor AB:ta :slightly_smiling_face:

12 tykkäystä

Tyttären salkkuun Nordnetin tarjouksesta muutama Nordean osake. Nämä ovat ensimmäiset suorat osakkeet. Kuluitta kun voi ostaa pienempiä määriä. Loput hilut meni Handelsbankin USA indeksiin.

14 tykkäystä