Ostin/myin juuri äsken (Osa 7)

Kevennetty Intrumia kun vielä about +/- 0 tuloksella saa pienennettyä riskiä.

Sen sijaan päätin iskeä kädet erilaiseen kasaan ja ottaa pikku position Tecnotreetä, jos vaikka asiat vahingossa selkiytyy ensi viikolla.

5 tykkäystä

Sipastu metsoa pieni lisäys ja keskihinnan nostoa tällä kertaa

9 tykkäystä

Eilen Kamux stopilla ulos 2400 kpl vähän päälle neljään €. Saattaa olla pohjilla mutta saattaa olla vielä matkaa alaspäinkin ja paljon. Tästä ~14% miinusta tauluun ja toivottavasti oppia tulevaan.

Fodelia lisäys 200 kpl @ 5,74€ pitkään salkkuun.

Tänään EVO swingin kevennys 60 kpl @ 1065,5 SEK, toinen puolikas vielä jäi. Pohjilta noustu nyt 50% fibo-tasolle ja lisäksi daily 50MA vastassa, saattaa hengähtää ennen seuraavaa nousulegiä kohti gäpin sulkua. Tästä sentään ~6% voittoakin Kamuxia kompensoimaan.

Nestettä swingiin 400 kpl @ 20,84€. Suurimmat nousut jo ehkä meni, mutta saattaa olla vielä hieman lisä-momentumia jäljellä. Tiukalla stopilla mennään tällä kertaa.

Ostettu myös LeadDesk positio takaisin hieman isompana ja vieläpä halvemmalla mitä osarin jälkeen myin, 700 kpl @ 7,24€ kun myynti oli 7,4-7,5€. Nämä menee OST:n nurkkaan odottamaan saadaanko sitä AI-kasvua tulemaan vai ei. Oli miellyttävää kuunnella TJ:n viimeistä haastattelua, omaan korvaan oli ehkä ensimmäisiä kertoja hyvin luottavaisen kuuloista miten hän puhui markkinan kiinnostuksen kasvusta.

13 tykkäystä

Käteisen lisäys jatkuu :moneybag:
Kaikki Fortumit ulos @14.48€. Vajaan vuoden pidolla 35% tuottoa osinkokoneella on itselle oikein riittävä suoritus, etenkin kun en näe hetkeen suurta nousupotentiaalia.

38 tykkäystä

Tänään pientä keventelyä ja käteiskassan nostoa n. 13% → n. 17%.
Kevennykset siis Keskosta ja (ESGU1) ETF:stä. Mielestäni nyt on hyvä aika keventää kun hyvät tuotot molemmista, ja jos NVIDIA tänään pettää odotuksia, niin voi tulla ihan reipaskin korjausliike. Säästellään siis rahoja dippeihin.

4 tykkäystä

Salkku täyteen, ostokohteena Walgreens Boots Alliance, Inc

  • 3 000 kpl kasa [keskihintaan 9,986 $ / kpl]

Onkohan tässä jotain mitä ei ymmärrä, ainakin olisi saanut tuotakin halvemmalla.

6 tykkäystä

OST

Viimeiset Nightingalet stoppariin, enää jäljellä puolet alkup. positiosta AOT:n puolella.

6 tykkäystä

Ollaan riittävän lähellä tuota ensimmäistä 14,67$ gappia, että lähdin näin myöhäisvakuuttuneena HIMS menosta kyytiin. 1/3 positio. JOS valuminen jatkuu tuonne 12-13$ ja jopa 10$ asti hakemaan aiempia gappeja niin lisäilen sitten sitä mukaan position kokoa :sunglasses:

8 tykkäystä

Mandatumit ulos. Ei juuri voittoa muttei myöskään tappiota.

Käteistä, käteistä.

7 tykkäystä

En halunnut kikkailla Tecnotreellä tämän enempää toistaiseksi. Ostoajankohta ei täysin onnistunut, ja olen tyytyväinen että tästä pääsi keräämään lounasrahat.

M: Tecnotree 100 kpl (4,052->4,289)

6 tykkäystä

OST

Nightingalesta vapautuneista rahoista ~puolet laitettu Nordeaan ja lopuilla lisätty
Valmettia, LapWallia, Talenomia, Wittediä ja Marimekkoa.

13 tykkäystä

Myyty Tecnotree ~ 6% voitolla.

Firman Kauppalehti tilaus peruttu. :melting_face:

26 tykkäystä

Osto Covalon Technologies. Velaton, kannattavasti kasvava medtech firma erikoistuen antibakteerisiin haavansidonta-tuotteisiin, implantoitavien materiaalien pinnoitteisiin, sekä adhesiiveihin. Due your own Due Diligence, ei sijoitussuositus!!! Market cap $50M USD, eli tilaa olisi kasvaa. 98% asiakkaista päätyy ostamaan lisää tuotteita.

Hims & Hers position tuplaus, nousevan trendilinjan tukitasolla ollaan, funda edelleen kunnossa.

9 tykkäystä

Hyppäsin takaisin Faronin kyytiin nyt 2,49 eurossa ja suurempi positio kuin aiemmin.

10 tykkäystä

Ostettu vanhaa kunnon Marimekkoa takaisin salkkuun, kun tässä noin viikon vaihtoehtojen katselun ja odotelun jälkee tipahti alle 12,4€

Edit. Näköjään täsmälleen saman kokoinen erä, jonka myin toukokuussa reiluun neljääntoista euroon, jotenkin sitä ihmismieli tykkää sen enempää miettimättä laittaa kivoja numeroita sinne määrä-sarakkeeseen :joy:

12 tykkäystä

Ostin Incappia. Harkitsin myös Lapwallia, mutta rakennusalan elpyminen tuntuu karkaavan kauemmas ja kauemmas, niin ehkäpä tätä saa syksyn mahdollisen negsrin jälkeen halvemmalla. Näköjään kirjoitin enemmän siitä mitä en ostanut kuin mitä ostin :person_shrugging:

16 tykkäystä

Kaupankäyntiä olen pitänyt tarkoituksella minimissä ettei vaan lähde laukalle ja ala muodostumaan kuluja jotka lisäävät tappioita Tecnopuuhun ja Nesteeseen sijoittamisen lisäksi.

Viimeisen viikon aikana kuitenkin olevan vähentänyt nousseita (samalla isoimpia painoja)

  • Fortum
  • Nokia
  • Kesko

Ja ostanut lisää pienempiä rivejä salkussa:

  • CapMan
  • Eezy
  • Kamux
  • Lapwall
  • SSAB
  • OmaSP
  • Oriola
  • Wulff

Ei mitään dramaattista vaan tasapainotusta jotta useampi rivi vaikuttaa salkun kulun suuntaan.

12 tykkäystä

Martelaa tullut lisäiltyä tällä viikollakin. En osaa tässä nähdä mitään dramatiikkaa, käyttöpääoman tarve on kuitenkin pieni.

4 tykkäystä

Parilla tonnilla seppo ja nasse shortteja salkkuun. Maltillisilla vivuilla. Suojausta varten, voipahan nukkua lomalla rauhassa jos rytinä alkaa.

24 tykkäystä

Kaikki ssab myyty -13%… katsellaan tuleeko tälle rahalle ostopaikkoja… vihreä paskasiirtymä ei houkuta sijoittajia…

5 tykkäystä