Osakesijoittaminen

Patriot One Technologies

Kanadalainen Patriot One Technologies panostaa turvallisempaan maailmaan.

“Patriot One Technologies Inc. provides software solutions. The Company offers platform for threat detection solutions, as well as develops radar technologies to detect concealed weapons. Patriot One Technologies serves clients in Canada.”

Mitä mietteitä herättää muissa?

1 tykkäys

Vahva usko tulevaisuuteen, vuos pari sitten ostin ensimmäiset ja tankannut lisää nyt tammikuun aikana. Saivat ensimmäiset laitteet myytyä USA:ssa kouluihin vastikään.

Kurssi ei ottanut oikeestaan minkäänlaista nostetta, vaikka sisäpiiri tankkas osaketta lisää ja firma oli vahvasti esillä BBC uutisissa: https://patriot1tech.com/in-the-news/patscan-on-bbc-world-news/

Seurataan mielenkiinnolla ja mukava nähdä, että muitakin finskejä kelkassa, vaikka keskustelu suomeksi osakkeesta hyvin marginaalista.

Itselläkin vahva usko siihen että tää on iso nimi tulevaisuudessa. Parinkin vuoden päästä jo.

Nyt on paikka jutella :slight_smile:

Homma etenee mukavasti. Tänään tuli tiedote firmalta, että tekivät Kanadan puolustusministeriön kanssa 780k $ arvoisen sopimuksen.

https://mailchi.mp/patriot1tech.com/xxswm3jgvt-1375442?e=8dc6eb2407

Alkaa pikku hiljaa kääntymään tulevaisuuden tekniikka myös rahaksi.

Mukana ~13kk ajan. Ostot ajoitettu vuoden takaisiin kurssihuippuihin muutamaa tankkausta lukuunottamatta. Firma oli itselle ensimmäinen suora osakesijoitus ja vaikka kyyti on ollut melko kylmää niin edelleen kova usko kyseiseen teknologiaan.
Mielenkiinnolla odottelen tämän päivän avausta koska uusin tiedote oli ainakin omaan silmään yksi merkittävimmistä mitä tullut vastaan sinä aikana kun ollut mukana.

Mukava nähdä myös inderesin puolella keskustelua kyseisestä firmasta. :+1:

Täältä löytyy myös melko aktiivista keskustelua aiheesta: https://ceo.ca/PAT

2 tykkäystä

Olikos se nyt niin, että tää yhtiö ei omista tuota käytettyä teknologiaa? Näin muistelen ylilaudalta lukeneeni, kun tätä yhtiötä hehkuteltiin x)

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-adv.htm&r=1&f=G&l=50&d=PTXT&S1="on-body+concealed+weapon"&OS=

https://register.epo.org/application?number=EP15174116&tab=main

Kurssi ottanut isoa osumaa, mitä ajatuksia/tietoa tulevaisuudesta?

low 7fig revenuet Xtractin kautta luo jonkinlaista toivoa tulevasta mutta tiedä näistä. 26milj. käteistä kassassa eikä velkaa, mutta rahaa palaa eikä isommista diileistä ainakaan vielä tietoa.
Tuntuu elävän paljolti uutisista. Isoja swingejä pienellä volyymillä jne. jne.
Kesälle on myös warranttien puolesta painetta ja tästä syystä uskoisin että uutisia pusketaan ulos vaikka väkisin.

Esikoinen. En irrota vaikka mieli tekisi koska ei ole millään tasolla safe bet. Henkilökohtaisesti uskon kyllä firmaan mutta pelkään että seinä tulee vastaan ennen isompaa breikkaamista.

1 tykkäys