PayPal - Joko salkkuun?

Paypalista ei näyttänyt olevan omaa ketjua. Näyttäis, että siitä ois isoimmat ilmat jo imastu pois. Yhteistyö alkamassa amazonin kans ja tais osaripv olla 1.2…

Scott Lehtosen juttu PayPalista, eiköhän sillä pääse alkuun.
https://www.investors.com/research/paypal-stock-buy-now/?src=A00220

Q1 2021 GAAP EPS of $0.92, up from $0.07, and non-GAAP EPS of $1.22, up from $0.66

Q2 2021 GAAP EPS of $1.00 compared to $1.29 in Q2’20, and non-GAAP EPS of $1.15 compared to $1.07 in Q2’20

Q3 2021 GAAP EPS of $0.92 compared to $0.86 in Q3’20; non-GAAP EPS of $1.11 compared to $1.07 in Q3’20

Q4 2021 1.helmikuu

Mietiskelin, että helpoiten tuon syöksylaskun kääntää nousuun ilmoittamalla osingonmaksusta. Kerta se ois ensimmäinenkin vai suosivat vissiin jenkkityyliin omien ostoja

5 tykkäystä

Moi @Dc62! :slight_smile:

Täällä toivotaan varsinkin nykyisin, jos aloittaa uuden ketjun jostain yhtiöstä, että keräisi siihen vähän perustietoja yhtiöstä, vaikkapa mitä firma tekee, vähän ehkä jotain erilaisia lukuja (arvostuskertoimia ja tunnuslukuja) sekä jotain historiaakin voi laittaa. Lisäksi voi itse kertoa, miksi on kiinnostunut yhtiöstä. :slight_smile:

Tämän ketjun aloitusviesti on musta hyvä esimerkki: Kaspi.kz - fintechiä Kazakstanista. Ei tarvitse olla näin hyvä ja kattava aloitusviesti kuin tuossa esimerkissä, mutta riittää, että yrittää parhaansa.

Hyvä ja kiitos, kun avasit ketjun tästä yhtiöstä, mutta laitatko jotain lisäinfoa aloitusviestiin. :slight_smile: Luulen, että lyhyehkön aloitusviestisi takia foorumilainen on liputtanut viestisi. :slightly_smiling_face:

Toivottavasti et pahastunut. Mukavaa päivänjatkoa!

EDIT, tunteja myöhemmin: Kiitos, kun täydensit aloitusviestiä. :+1: :slightly_smiling_face: Ja tarvittaessa voi lisätä, jos/kun myöhemmin tulee jotain mieleen lisää.

12 tykkäystä

https://www.entrepreneur.com/article/415228

PayPal (PYPL) to Report Q4 Earnings: What’s in the Cards?

1 tykkäys

PayPal esittelee uuden maksuvaihtoehdon “Maksu 30 päivän kuluttua”, jonka tarkoituksena on tehdä maksuprosessista mukavampi. Jälleenmyyjille tämän pitäisi tarjota mahdollisuuksia suurempiin ostoskoreihin ja korkeampaan konversioprosenttiin.

Osamaksusta on tulossa yhä suositumpia – myös maksupalveluntarjoaja PayPal hyödyntää tätä kehitystä ja ottaa käyttöön “Maksu 30 päivän kuluttua” -vaihtoehdon.

Ilmaisen palvelun odotetaan olevan saatavilla asiakkaiden PayPal-tileillä tulevien viikkojen aikana ja se on saatavilla - ilman jälleenmyyjän integrointia - ostoskorin arvolla 1–1 000 euroa.

Edut jälleenmyyjille ja asiakkaille

“Maksu 30 päivän kuluttua” tapahtuu automaattisesti suoraveloituksella, joten asiakkaiden ei enää tarvitse tehdä pankkisiirtoa. Loppujen lopuksi jälleenmyyjienkin pitäisi hyötyä tästä. Vaikka he saavat rahansa välittömästi PayPalilta, se antaa asiakkaille myös mahdollisuuden tarkastaa tavarat ennen maksun erääntymistä.

PayPal ilmoittaa asiakkaille myös tulevista maksuista sähköpostitse, jotta maksuaikoja ei umpeuduta. Tämän maksuvaihtoehdon näkyvyyden lisäämiseksi mahdollisimman varhaisessa maksuprosessissa jälleenmyyjät voivat myös integroida “Maksa myöhemmin” -painikkeen verkkokauppaansa.

1 tykkäys

Mielenkiinnolla katson max.painin vaikutusta tähän
https://maximum-pain.com/options/Pypl
Kiivettävää ois 10$

Osingon maksu ois yllätys…
Katsokaamme siis omienostojen historiaa

But, but…

Be Aware

Investors usually like share buybacks. But as pointed by Warren Buffett, only if a company buys back shares at the prices below the stock’s intrinsic value, it rewards remaining shareholders. If a company buys its overvalued stocks back, it destroys shareholder value.

Mitenkäs sisäpiiri

https://www.google.com/amp/s/finance.yahoo.com/amphtml/news/insiders-might-want-evaluate-us-141044117.html

1 tykkäys

Max.pain hilautuu alaspäin 165$,
Kurssi 161

No tiedä tuosta max. Painistä oliko tukea vai ei . Sinne se vaan ylöspäin hilautu. Päätös 163,52

Tiistaina sitte tulos

Weekly bear flagista putosi 200 päivän liukuvan päälle. RSI alhaalla. Hyvä kohta tehdä vähintään kuolleen kissan pomppu jos ei voima riitä pohjan tekemiseen

Edit:

Daily bear flag

3 tykkäystä

Noinkohan mulla osu osto ns. Syöksy pohjiin… tuskin… markkina taitaa tietää jotain mitä minä en älyä. Minä uskon että tässä on kysymys high multiple osakkeiden myynnistä joka meni liian pitkälle. Kilpailtu ala mutta voitto vaatii mielestäni kolme tekijää… 1. Luottamus, 2. Luottamus, 3. Luottamus

Hyvä tulos, näkymät heikot… vähän niinkuin arvelin että jotain siellä on ja taitaa saada vielä halvemmalla…ehkä vaatehuone hinnoin 99…

1 tykkäys

Elliott Management hyppää mukaan Paypaliin 2 mrd usd sijoituksella. Paypalin osake on laskenut melko rajusti viimeisen vuoden aikana, mutta nyt tulee hieman korjausta kurssiin. Paypal aikoo parantaa huomattavasti kustannustehokkuuttaan ja kannattavuuttaan. Lisäksi omien osakkeiden ostoon suunnataan 15 mrd usd.

Osakekurssi nousi eilen kaupankäynnin päättymisen jälkeen +11,29% ja 27.7. oli vähän vastaavanlainen pomppu kun tuli vihiä markkinoille tuosta Elliottin mukaan tulosta.

3 tykkäystä

Mitä mietteitä Paypalista herää nyt? Itseäni vähän houkuttelisi, kun valuaatio kutittelee historiallisia pohjia tällä korkotasolla. Erityisen halpa Paypal ole vieläkään (p/e 30), mutta ei tällaiset firmat taida olla juuri koskaan halpoja.

Kassavirtapohjaisestihan tämä on halpa, mutta fcf ei toisaalta huomioi osakepalkkio-ohjelman diluutiota.

Toimarikin ostellut parilla miljoonalla ja hyvä momentum näyttäisi olevan.

Moatia pidän vahvana, enkä usko Paypalin jäävän Apple Payn tai muiden kilpailijoiden jalkoihin.

3 tykkäystä

Viime vuosina nähtiin monessa asiassa nopeaa kasvua, joka hyytyi tänä vuonna. Megatrendit eivät kuitenkaan poistuneet, joten monessa asiassa kasvu jatkunee samalla uralla kuin ennen pandemiaa. Tasainen, demografioihin sidottu muutos on ikäänkuin jäänyt piiloon, mutta tulee esiin taas parin vuoden päästä, gartnerin hypekäyrää mukaillen. Onko niin että myös Paypalin kohdalla käy näin?

2 tykkäystä

Moatia pidän vahvana, enkä usko Paypalin jäävän Apple Payn tai muiden kilpailijoiden jalkoihin

Tätä tukee hinnoittelu esim shopify:n verrattuna

2 tykkäystä

Alkaapi olla arvostus kohdallaan, sano. Sininen käppyrä on keskimääräinen PE.

Tuloskehitystä.
https://www.marketwatch.com/investing/stock/pypl/financials/income/quarter

8 tykkäystä

PayPalin tulevaan johtoryhmään saatiin viimein näkyvyyttä

1 tykkäys

Kuten ylläkin todettu alkaa olla arvo play vs. esim. edelleen ison dipin jälkeen bumtsibum arvoissa pyörivä Adyen.

4 tykkäystä

Myös EV/EBIT NTM on laskenut alle kympin ja kyntää historiallisia pohjia.

9 tykkäystä

Tässä on Value Theoryn tviitti Paypalista.

7 tykkäystä

Ollaanko tätä yhtiötä kohtaan turhan negatiivisia ja pessimistisiä? Iso yhtiö vahvassa bördessä, mikä juttu tässä on, kun kurssi on laskenut.

Arvostuskertoimet ovat jatkuvasti tervehtyneet ja kurssi on laskenut, vaikka yhtiö on vielä sellaisessa bördessä, jolla on mennyt hyvin vahvasti.

FinTech (Financial Technology) on kai entistä enemmmän se juttu. Yhtiön kasvu on hyvää ja taitaapi vielä olla markkinajohtaja. Olen lukenut jostain ymmärtämättä tarkemmin asiaa, että yhtiön toimintaa on pyritty entisestään parantamaan, oikeanlaista pääomien kohdentamista tuottaviin investointeihin jne.

Joku juttu tässä on, mitä en ymmärrä. :thinking: On toki pakko todeta perään, että osaan huonosti enkkua enkä ole tähän yhtiöön tutustunut niin paljoa ajallisesti kuin esimerkiksi moniin suomalaisyhtiöihin. :slight_smile:

14 tykkäystä