Plug Power ($PLUG)

Pessimistisiä kommentteja vedyn tulemisesta.

Mikäli artikkelin on kirjoittanut Motley Fool, en edes haukottele sinne päin.
Eiköhän energia-alan asiantuntijat ympäri maailman tiedä enemmän vedyn tulemisesta. Siitä kai nyt ei enää ole epäselvää, se tulee.
Tämä ei siis ole kannanotto Plugin osakkeen arvoon, vaan tuohon vedyn tulemiseen.

14 tykkäystä

Plugilla on näköjään Everfuelinkin kanssa jonkinlaista yhteistyötä:

14 tykkäystä

https://www.ir.plugpower.com/Press-Releases/Press-Release-Details/2021/Plug-Power-Invited-to-Submit-Part-II-Application-for-Proposed-520-million-from-DOEs-Title-XVII-Loan-Guarantee-Program/default.aspx

"(NASDAQ: PLUG), a leading provider of turnkey hydrogen solutions for the global green hydrogen economy, today announced that it has been invited to submit a Part II Application for a loan guarantee under the U.S. Department of Energy (DOE) Title XVII Loan Guarantee Program. The invitation for the Part II application is for a proposed $520 million loan guarantee from the DOE to support the use of green hydrogen to transform the materials handling, transportation, and industrial sectors in the United States. This is the first of several steps in the process to secure a conditional commitment and final loan agreement from the Department. Plug Power will work closely with the DOE to fulfill the requirements of Part II of the application process.

Plug Power is building a 500-ton green hydrogen network by 2025 and the loan DOE loan guarantee supports the first phase of the Company’s buildout. Upon receiving approval from the DOE Title XVII Loan Guarantee Program, Plug Power will utilize its electrolyzer, liquefaction and distribution technologies to deploy the first resilient network of zero-carbon hydrogen production facilities across the United States. The facilities will have a combined liquid hydrogen generation capacity of approximately 180 tons per day. Each plant will be co-located with solar photovoltaic, wind, and/or hydro-electric plants that will utilize zero-carbon renewable electricity. Plug Power is in the process of negotiating power purchase agreements with renewable energy suppliers."

22 tykkäystä

Siinä on melko kovia statementteja tiedotteessa poliitikoilta. Vielä ei ole taidettu siellä EU-maiden tapaan paljastaa “hydrogen-roadmapia” ja sen summia?

8 tykkäystä

Tämäkin etenee. Tässähän Plug on myös mukana.

Kts: https://www.ir.plugpower.com/Press-Releases/Press-Release-Details/2019/Plug-Power-Selected-by-ENGIE-to-Deliver-Refueling-System-for-Worlds-Largest-Hydrogen-Powered-Mine-Truck/default.aspx

20 tykkäystä

Minua kiinnostaisi mikä, jos mikään, saa vetyosakkeet takaisin nousuun. Nyt on plugin tapauksessa pysähdytty 3x-tasolle. Fakta kuitenkin on se että arvostus on vieläkin 10x verrattuna vuoden takaiseen, ja jos käytetään mittarina vaikka työntekijöiden määrää, samanarvoisilla firmoilla on monesti yli 10x enemmän jengiä töissä.

3 tykkäystä

Ei tässä nyt kannata hevosen selässä olla. Tärkeintä on miltä osakkeen arvo näyttää silloin 2025-2028, kun suurin osa nyt avatuista projekteista on täydessä käynnissä.

Hyvä vaan, jos arvo ei karkaa heti. Ehtii rauhassa ostella, tehdä ajallista hajautusta ja pohtia onko kaikista vetyfirmoista juuri Plug se voittaja. Omasta mielestäni on, mielipiteen oikeellisuutta voi jokainen arvioida.

30 tykkäystä

Uutta tavoitehintaa, 27.1. annettiin tavoitehinnaksi $70 :smiley: nopeasti mieli muuttunut

Morgan Stanley analyst Stephen Byrd downgraded Plug Power to Equal Weight from Overweight with a $35 price target.

13 tykkäystä

Aletaan lähestymään niitä realistisempia hinnoittelukertoimia ajatellen 12kk näkymiä. Tuokin on siis 12kk forward, joten nykykurssissa on vieläkin hieman pudotusvaraa. Ostokaukalo lähestyy :dart:

  • edit: PLUG on kuitenkin yksi markkinavetureista, joten kannattaa pohtia, mitä tämä tarkoittaa laajemmin
15 tykkäystä

Aika nätisti nuo tavoitehinnat näyttää korreloivan kurssin kanssa.

Ollaan mun mielestä mielenkiintoisilla tasoilla. Jos ei 30 dollaria kestä niin 26 tulee nopeasti.

5 tykkäystä

Oisha se nättiä ku tätä herkkua pääsis kahmimaa mah edullisesti! Mut ei tiiä millon tää vetypuoli alkaa korjaa. Itse toivon että jos nousua saadaan isommin tapahtuis vasta syksystä niin sais kerättyä hilloa tänkin lapun ostoon isommissa määrin. :v:

14 tykkäystä

Morgan Stanley analyst Stephen Byrd downgraded Plug Power to Equal Weight from Overweight with a $35 price target.

Naurettavaa toimintaa. Osoittaa vain, miten epäluotettavia ja höttöisiä amerikkalaisten pankkien tavoitehinnat ovat: Nousumarkkinassa ne osoittavat kohti kuuta ja realismin iskiessä vasten kasvoja niitä aletaankin reivaamaan alas, vaikka fundamenteissa ei ole välillä tapahtunut mitään!

31 tykkäystä

Olet siis lukenut MS:n raportin? Kerrotko meillekin yhteenvedon downgraden syistä.

2 tykkäystä

Olisi kiva kuulla lisää niistä fundamenteista. Kiitos! :slightly_smiling_face:

1 tykkäys

Olisi tosiaan mukava kuulla mikä MS:n mielestä on muuttunut casessa tuosta edellisestä price targetista ja millä perustein A) se annettiin ja B) tiputettiin.

70usd ei tokikaan perustunut mihinkään fundamentteihin, niin miksi sellainen mentiin antamaan? Samaa kategoriaa kuin THL:n 11 000 tartunnan “laskuharjoitus”.

12 tykkäystä

30 poks. Tosin fcel et co laskee hyvin imussa, joten hankala taas sanoa, onko rotaatio, laskupäivä vai PT-muutos.

3 tykkäystä

Isojen pankkien anaalilyysit ja tavoitehinnat on tehty lähinnä aiheuttamaan viihdettä ja hämmennystä yksityis-sijoittajille. Lisää syitä käydä enemmän kauppaa, joka johtaa isompiin komissioihin. Tuntuu että mitä isompi lafka sitä paskemmat analyysit…Suomessakin. Tavoitehinnoilla yhtä paljon painoarvoa kuin IS/IL viihdeuutisosastolla :slight_smile: Hyvä esimerkki tämän Plugin ralli miten juostaan vaan kurssin mukana.

8 tykkäystä
  • IB:hen oli ilmestynyt tämä uutinen, mutta eihän tuossa ole kuin muutama kohta rapsasta. Varmasti maksullinen rapsa sisältää tarkemmat syyt, miksi kassavirtojen määrää on alennettu
  • samoin näyttää kirjanpitosotku kummittelevan heilläkin mörkönä
3 tykkäystä

Nämä povaa 27 dollaria… (ma 200)

2 tykkäystä