Plug Power ($PLUG)

Juuri näin. Pyritään pitämään yrityskohtaiset ketjut asiapitoisena ja jos tulee tarve heittää onlinereitä esim tuohon tyyliin niin perustelut perään! Jos perusteluita ei keksi, niin sitten voi miettiä onko viestillä hirveää arvoa ketjulle.

Ihan perusjuttua/kautta Plugista

Tämän tyyppisiä juttuja on viime aikoina ollut enemmän, tietoisuus nousee muillakin kun vetyihin enemmän perehtyineillä ihmisillä.

8 tykkäystä

Alkanut ärsyttää noi robojutut jotka yleistynyt huimasti.

But the operating loss of $26.34 million was much greater than the $57.54 million operating loss in the second quarter of 2019

Mutta joo, positiivista pöhinää on liikkellä paljon ja kurssi on vahva.

2 tykkäystä

Joo. Niitä tulee ja paljon. Eipä niissä mitään lisäarvoa oikein ole, perushuttua.

https://plugpower.wd5.myworkdayjobs.com/en-US/Plug_Power_Inc/job/Latham-New-York-12110/Senior-Electrical-Engineer_R624

“The Senior Electrical Engineer is responsible for analysis and design of the electrical architecture and components f the large-scale Fuel Cell backup power system** This role is lead for being the customer interface on requirements, system electrical design and follow through of testing and delivery” :sunglasses:

Jutusta kaappaus alleviivauksen kera
kuva
Plugin rekrysivujen pesti: https://plugpower.wd5.myworkdayjobs.com/en-US/Plug_Power_Inc/job/Saint-Quentin-Fallavier-France/Field-Service-Technician_R812

Kuvakaappaus rekrystä(sijainti)

7 tykkäystä

Ei tullut lehdistötiedotetta tai muutakaan uutista annista mutta tällaisen löysin

The offering closed on August 14, 2020, and the Company received net proceeds of approximately $344.7 million from the sale of the Shares after deducting the underwriting discounts and offering expenses.

300 M + 45 M oli tarjolla joten kaikki meni kaupaksi, eikä tarvinnut odotella 30 päivää tuon 45 M kaupittelemiseen :+1:

(14.8. päivätty 8-K)

Institutionaaliset osakkeet (lähde fintel, ja olettaen että koko anti meni instikoille) tämän jälkeen kun osakkeet rekisteröidään 190 123 281 kpl / 359 559 984 = 52.88 %

3 tykkäystä

Ja joka päivä instikat kaapivat lisää

https://fintel.io/sob/us/plug

3 tykkäystä

TA ketjussa Plugia

2 tykkäystä

Löytyipä lopulta “uutta” tietoa annista. On se tuolla ollut nähtävillä mutta mennyt vaan ohi. Fintelistä löytyy “prospectuses and registration statements” alta 424B2 13.8., jonka mukaan antiosakkeiden rekisteröinti pitäisi tapahtua välittömästi annin jälkeen. Ei ole vielä tapahtunut mutta ei kestäne kauaa…

Onko tämä lista kenelle osakkeet meni? Vähän tuo Morganin iso määrä hämää, olisivatko saaneet kähes koko määrän mukamas? :thinking: Hämää senkin takia että annin piti päättyä 14.8. ja tämä lista 13.8.

(selailen puhelimella näitä, niin ei kovin helppo tutkia monta dokumenttia ja leikata/liimata tänne, joten jos joku vähän tutkisi tätä lisää?)

Samasta dokumentista kaivettu mahdollisia tulevaisuuden dilutointeja:

Esim. tuo 110 miljoonaa kpl taitaa olla yhdistettynä Walmartin ja Amazonin warrantit. 2017 lehdistötiedotteiden mukaan yksinkertaistettuna, ne voi lunastaa kun on ostanut ensin 600 miljoonalla tavaraa&palveluita. Eka 35 miljoonaa kpl hurjan halvalla nykyhintaan nähden ja loput n. 20 miljoonaa hinta määriytyy lähikurssin mukaan.

Amazon tiedote 2017
Walmart tiedote 2017

2 tykkäystä

Kannattaisi varmaan tutkia pitääkö tämä paikkaansa. Jos, niin erittäin positiivinen asia päästä eroon kiskurikoroista (vai oliko tämä sama lainojen uudelleenjärjestely joka jo olikin tiedossa?)


Sekalaisia asioita nyt lisää. Havaintona insituutioiden omistus on nyt 55.27% jo ennen uusien osakkeiden rekisteröimistä

4 tykkäystä

Energiaketjun puolella vähän sivuttiin Plugia

@Jemmari Tuosta jo totesikin, että voi mahdollisesti Plugiin liittyä. Amazon on siis Plugin asiakas ja kannattaa katsoa tuo yllä @terva_xyz laittama Amazon tiedote niin siinä hieman tarkemmin kuvio.

Tuo Yahoon keskustelupalsta on erittäni aktiivinen, mutta sinne mahtuu suunnaton määrä p*askaa. Välillä siellä on erinomaisia bongauksia ja muutamilta kirjoittajilta hyviä postauksia lähes säännöllisesti.

13 tykkäystä

Pureskelen senverran valmiiksi että lainaan tähän yhden mielenkiintoisen lauseen tosta tiedotteesta. (Tosiaan jo vuodelta 2017)

Additionally, Amazon and Plug Power will begin working together on technology collaboration, exploring the expansion of applications for Plug Power’s line of ProGen fuel cell engines.

E: täysin samaa mieltä @jaska1 kanssa. Yahoossa on ollut poikkeuksellisen hyvää settiä viimeaikoina muutamilta
E2: Amazoniin liittymätön huomio: Osaketta on ollut shortattuna ainakin heinakuun puolella vielä >50M kpl, joten on mahdollista että joku oikein hyvä uutinen saattaa aiheuttaa mielenkiintoisen ketjureaktion… :money_mouth_face::money_mouth_face:

6 tykkäystä

Giner mainittu 29.6. uutisessa

Elvin Group has also formed a partnership with US electrolyser producer, Giner ELX, to provide larger electrolyser configurations. This agreement again has the potential to include local assembly and integration of the electrolysers under license.

1 tykkäys

https://www.ir.plugpower.com/Press-Releases/Press-Release-Details/2020/Plug-Power-Develops-1kW-ProGen-Fuel-Cell-System-for-Robotics-and-Drone-Applications/default.aspx

E:vaihdettu linkki plugin omaan tiedotteeseen

4 tykkäystä

Ai perhana. Olit nopea! Nyt on erittäin mielenkiintoinen avaus Plugilta!

“the system outperforms the average lithium battery in terms of endurance by a factor of three to four. With liquid hydrogen fueling systems, this endurance advantage is extended to a factor of up to nine times.”

“The new ProGen 1kW fuel cell system is protected by five U.S. patents, and is one of five sub-2kW products offered by the company”

Edit: Ei kurssin avausreaktio vaan tuo kennosysteemi kokonaisuudessaan.

6 tykkäystä

Olipas mennyt ohi tuo hankinta Plugilta, näitä vety-droneja hehkuttelin joskus viime syksynä “täydellisenä” käyttökohteena vrt. akut. Hyvä että ollaan mukana tässäkin touhussa.

Hyvä istua kyydissä, voisi vaan toivoa dippejä että pääsisi ostamaan lisää halvemmalla.

4 tykkäystä

Luulisi tämmöisten lyövän läpi droneissa ja muissa UAV:eissa. Litium-akkuihin verrattuna käyttöaika ylivoimainen: " With a compressed hydrogen fuel source, the system outperforms the average lithium battery in terms of endurance by a factor of three to four. With liquid hydrogen fueling systems, this endurance advantage is extended to a factor of up to nine times."

Kohta ollaan aseteollisuuden kanssa tekemisissä! Droonit.

Edit: voi kai niilla paketteja jaella.

1 tykkäys

Eikö tämä drone-homma nyt mene ihan ns 1+1 Amazonin pakettien jakelun kanssa, kuten Viljo tuossa mainitsi?

Haiskahtaa ihan hyvälle avaukselle tämäkin.

2 tykkäystä

Amazonin prime air ja workhorsen horsefly mahdollisia. Horsefly mainittu olevan akkulaite mutta kaipa senkin vetykäyttöön voi villeissä unelmissa konvertoida. Amazon nyt ainakin “selviö”

https://workhorse.com/horsefly.html

1 tykkäys
3 tykkäystä

Oliko jo?

1 tykkäys