Plug Power ($PLUG)

“In Europe, fuel cell stocks are going for 15-times forward sales, he notes. At that valuation, Plug Power’s stock would be $16.”

8 tykkäystä

Hyvältä näyttää

7 tykkäystä

Energiaketjussa sivuttiin myös hieman Plugia

Laitetaan tähän vielä tuon uuden ostoksen tuotteita, josta olen erityisen innoissaan !

https://www.ginerelx.com/grid-level-energy-storage

7 tykkäystä
3 tykkäystä

BlackRock Inc. discloses 10.30% ownership in PLUG / Plug Power, Inc.

July 10, 2020 - BlackRock Inc. has filed an SC 13G/A form with the Securities and Exchange Commission (SEC) disclosing ownership of 33,525,137 shares of Plug Power, Inc. (US:PLUG). This represents 10.3 percent ownership of the company. In their previous filing dated February 05, 2020, BlackRock Inc. had reported owning 21,540,398 shares, indicating an increase of 55.64 percent.

Onneksi tuli itsekkin lisäiltyä :slight_smile:

11 tykkäystä

Loistava haastattelu Giner ELX:stä ! Tämä kannattaa kuunnella tarkalla korvalla. Tuolla on aivan mieletöntä osaamista.

Edit:

Lyhyen aikavälin tavotteita taisi olla tuo 3$per kg. Tuo on todella kova jos tuohon pääsevät!

Lisäksi hymyilytti haastattelian kysymys että mitä teet kun asiakas haluaa teiltä 100MW. Giner ELX toimari vastaa naureskellen että se itse asiassa tapahtui jo viime vuonna, eli 2018.

Ja tässähän myös tulee se, että Plugia(tai ainakaan Ginerin ELX osaa) ei missään vaiheessa tulla myymään ulkomaille, koska “National Security”.

Eli tahtotila tulee myös muilta yrityksiltä ei valtiolta/viranomaisilta! Tätähän on myös Andy painottanut

6 tykkäystä

Usko plugiin on kasvanut roimasti tässä matkan varrella, en tiedä toi 35$ ns target price tulevaisuudessa voi mennä rikki nopeammin mitä luulen jos pystyy hoitamaan asiat kunnolla ja vähän paremmin :thinking: Potentiaalia on. Oma näkemys.

3 tykkäystä

Tämä sataa käytännössä Plugin laariin!

4 tykkäystä

Giner ELX Wins Major Contract in Germany to Supply Hydrogen Generators for Fuel Cell Train Fueling Station

“We won this contract because we offer the most technically advanced, highest performing PEM electrolyzer stacks in the world”, commented Hector Maza, Giner ELX’s VP for Business Development. “We look forward to working with our partners in Germany and to many further successes in this critical market.”

Kolmas uutinen tuolta news osiosta.

https://www.ginerelx.com/news

Hyvä esite
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://h2agentur.de/wp-content/uploads/2019/05/Giner_ELX_Brochure_8.5x11_web.pdf&ved=2ahUKEwjM95O2m8jqAhXjwMQBHe1qB4YQFjAMegQIAxAB&usg=AOvVaw2X0CaZCotV4YLTS9N2l7QR

Tässä myös lisää Gineriä
https://www.slideshare.net/mobile/hmaza/introduction-to-giner-2019

Nyt löytyi Giner ELX lukujakin tuosta slidestä.

Ginerillä on myös kytkös Suomeen tosiaan: http://h2b2.es/h2b2-has-finished-the-delivery-and-commissioning-of-an-electrolyser-system-to-vtt-technical-research-centre-of-finland-ltd/

19 tykkäystä

H.C. Wainwright raises their PLUG tgt to $14 from $6. Analyst Amit Dayal said, “On June 23, 2020, Plug Power announced acquiring United Hydrogen Group (UHG), a hydrogen producer and distributer, and Giner ELX, a PEM electrolysis specialist, for $65M and $58M, respectively. The consideration paid was in the form of cash, shares, assumption of debt, and performance-based earnouts. This announcement is in line with management’s guidance of completing these deals in 2Q20. As we have previously highlighted, these acquisitions further strengthen the company’s position in the fuel cell and hydrogen industry value chain, now poised to serve industrial, transportation, and energy applications. Following this announcement, we are increasing our price target on PLUG to $14.00 from $6.00 previously, driven by: (1) higher 2024 revenue, EBITDA, and operating income guidance of $1.2B, $250M, and $210M, compared to $1.0B, $200M, and $170M, previously; and (2) upward adjustments to our prior relatively conservative 2024 net revenue and EBIT projections of $758.4M and $129.7M, respectively, to our new estimates of $1.1B and $195.5M, respectively, to better align with the new guidance.”

20 tykkäystä

Viikonloppuna hyviä uutisia Plugista ja kurssi näyttää maanantaina -7%? Ei aina ymmärrä markkinaa tai sitten joku on mennyt itsellä ohi. Kerkesin jo harmitella perjantain myyntejä mutta tässähän joutui taas ostoksille.

4 tykkäystä

Voisi johtua ihan siitä, että nämä vedyt ovat nousseet raketin lailla viimeisen kuukauden ilman mitään ihmeellistä syytä. Ja yhtä ihmeellisestä syystä mennään myös alas.

3 tykkäystä

Mahdetaanko lasketella oikein huolella tästä alas, tänään jo -9%. Joko oikein hyvä lisäyspaikka nyt, tai sitten tulee raskas kassi kannettavaksi monelle ketkä liittyivät +9$. Minä mukaanlukien

3 tykkäystä

Itse palasin tän kyytiin tänään 1/5 osalla aikaisemmasta omistuksesta, täytellään jos laskee. Muutoin pysytään NEL ja McPhy kyydissä

2 tykkäystä

Mistä McPhy:tä olet ostanut? Nordnetistä en löytänyt :thinking:

Nordealla saa ostettua

1 tykkäys

Ihan tervettä on hiukan pluginkin vissiin laskea, kun miettii nousua, nykyarvostusta ja arvioita 10 vuoden päähän. Vetyhype on nyt vaan niin kova + plugissa vissiin jo kiinni RH jossa sijoitus aikajänne on 2-24h😁 Meinasin itse jo rahastaa 10, mutta ahneus voitta ja näin taas mennään.

Sem verran hyvää uutista sun muuta täsdäkin tullut, että lisäillään jos enempi lasketellaan.

Tykkäät heitellä tätä RobinHoodia kaikkialle selitykseksi, joten kävin katsomassa huvin vuoksi lukuja.

Siellä Plugilla omistajia 392K, millä päästään sijalle 12. Ykkössijalla Ford (920K). Eli ihan suosittu sijoitus alustalla ja omistajien määrä on vain kasvanut tasaisesti jo vuodesta 2018.

Käyttäjiä RobinHoodissa oli viime joulukuussa kymmenen miljoonaa. Heidän mukaansa puolet kaikkien välittäjien uusista tilistä menevät RH:lle, eiköhän tuo käyttäjämäärä ole nykyään jo jotain 13 miljoonaa tms. Eli Plugia omistaa noin 3% käyttäjistä.

Keskimääräinen tilin saldo on ollut kyselyiden perusteella $1000-$5000.

Ja jottei mene ihan täysin off-topiciksi, itsellä Plug seurannassa tällä hetkellä. Katsotaan, tuleeko jokin hyvä entry taso.

3 tykkäystä

RHlla tarkoitan lähinnä noita kaikkia jenkkilän ilmaisia/lähes ilmaisia trade-alustoja, mitä on jo useampia, mutta nyt täytyy myöntää, että tuon aiemman kommenttini perustin laiskuuttani siihen, että plugi noussut paljon pykäliä pelkästään RH top 100 listalla ja siihen, että jenkkiosake kyseessä. Mutta joo, oikeassa olet eli ei noin paljon kyllä nuokaan pitäisi heitellä osaketta. Kai se on niin, että nyt sykliset reagoi kovemmin pörssin muutoksiin ja nämän vielä kovemmin.

Jenkeissä kaikki merkittävimmät välittäjät tarjoaa siellä asuville ilmaisen kaupankäynnin, joten vähän vinoutunut viittaus. Kyllä RH:ssa treidaavat on aika oma jengi.