Plug Power ($PLUG)

Nyt on Plugin uutiset taas hetkeksi syöty, mytta tämän yhtiön kohdalla uusia uutisia ei ole tänä vuonna tarvinnut pitkään odotella. Uudet diilit ajurina seuraavaa osaria odotellessa. Tiedot vetyinfran toteuttamisesta ympäri maailmaa kiinnostavat nyt eniten tässä keississä, kun Plugin asemoituminen alalla on jo vakuutuksen tehnyt.

4 tykkäystä

Tästä ei muuten ihan niin hirveän kauan ole aikaa :blush:

8 tykkäystä

Citron on jo vähän vitsin asemassa näistä shorttarifirmoista, muddy waters ja hindenburg omaa paljon enemmän uskottavuutta.

6 tykkäystä


Institutional Owners 486
Institutional Shares 262,703,957 - 65.39% (ex 13D/G)

Maanantaina omistajia oli 451 kpl
Prosentit olivat 61,15 ja osakemäärä 245 659 965
Lisäys viikon aikana oli 17 043 992 osaketta.

22 tykkäystä

Nousu näyttää vaan jatkuvat ja instituutionaaliset sijoittajat lisäävät. Miltä tämä näyttää TA mielessä?

1 tykkäys

Lisäksi päivävolyymit on olleet pari päivää laskussa, mikä indikoi mahdollista käännettä alaspäin.

15 tykkäystä

Tuo päivävolyymien lasku ei ole kyllä kovin pätevä peruste. Plugilla oli osari viikko sitten maanantaina, ja ymmärrettävästi kauppa kävi kovaa osarin jälkeen. Mutta tänäänkin maanantaina vaihtoa on 40 miljoonaa osaketta, joka on yli kymmenen miljoonaa osaketta keskiarvopäivää vilkkaampaa.

3 tykkäystä

Mitå ihmettä nyt tapahtuu afterissa??

Plug Power Inc. Announces Proposed Public Offering of Common Stock

8 tykkäystä

No siinä ei pitkään mennyt, kun takki kääntyi plugilla antien suhteen😁

7 tykkäystä

750+ miljoonaa dollaria, huh! Kaipa tuolla jonkun mökin rakentaa… Paljonko näissä on yleensä ollut alennus? 20 pinnaa? Toivottavasti ne miljaardit warrantit eivät toteudu tässä samassa rytäkässä. Tulis aikamoista laimennusta.

Nyt tulee RAHAA! Tuolla saa hetken ajan rahoitettua isoa kasvua.

1 tykkäys

No jopas on messvän kokoinen anti

2 tykkäystä

Se oli 25 USD korkattu :smiley: …mutta dilutaatiota pukkaa ja nousut tärvelty :upside_down_face: Näyttikin jo käänteen paikalta.

2 tykkäystä

Nyt on kyllä erikoinen tilanne, kun muistaakseni vielä erikseen painotettiin ettei anteja tule.

Nämä vain antavat todella hämärää kuvaa touhusta, vaikka miten haluaisi yhtiöön uskoa. Toivottavasti tulevat jonkun selityksen kanssa ulos.

4 tykkäystä

Jep. Ei montaa päivää mennyt kun vakuuteltiin, että anteja ei tarvita. Eiköhän sieltä saada perustelut tälle, mikäli ei niin pitää miettiä selvää position kevennystä.

Uskon kyllä, että tähän selitys saadaan. Jotain isompaa uutta uutista tulossa kun Andy niin positiivisena myhäili Q3 webcastissa? Uusi ostos?

4 tykkäystä

Olipa loistava hetki hypätä kyytiin, noh ei se mitään katsotaan.

1 tykkäys

Niin, Plugilla oli käteistä Q3 725M ja nyt nostetaan 750M. Tuskin edes Jenkkien pöhinäfirma on parissa viikossa polttanut tuollaista määrää, eli mitäköhän tässä ollaan hankkimassa?

On mielenkiintoista, tiedotetta tässä tarvitaan. Herkällä kädellä lähtee 50-70% kevennykseen, toistaiseksi ihan vain siipaisu vasta kevennetty nousuhumussa.

1 tykkäys

Se että anteja ei tarvita on eri asia kuin että kannattaako anteja järkätä aina kun kurssi rallittelee 30% ylämäkeen. Onnistuessaan vetytalous on melko nopeasti biljoonien dollareiden talous ja siihen ei pääse kovin isolle jaolle mukaan jos rahoittaa investointejaan trukkiasemilla.

5 tykkäystä

Minäkin kaikesta höpinästä huolimatta jo henkisellä tasolla osasin odottaa antia. En tietenkään myynyt mitään, ja se on sivuseikka, mutta eikös edellinen anti ollut jossain 12 - 14 -tasolla? Sanoisin, että kantsii järkätä anti aina, kun kurssi nousee 100 % :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 tykkäystä