Plug Power ($PLUG)

Tämä olisi muuten aika massiivinen business kaikkinensa, noita tarvitaan vähän kaikkialla (sairaalat jne.)

11 tykkäystä

Olen monta kertaa ollut katselemassa datacenterin varavoimalan testikäyttöä ja onhan se hurjaa touhua, tulee mieleen joku tractor pull skaba jossa moottori huutaa ja savu nousee. Monta kertaa miettinyt että tuohon on pakko olla joku fiksumpi tapa, nyt se taitaa olla käsillä.

6 tykkäystä

Meikä on kyllä tykästynyt Plugiin. Avausposition teen veronpalautus rahoilla… mielestäni Datacenter toiminta olisi erittäin mielenkiintoinen case, ja nyy varsinkin kun mikkisofta liittyi vety allianceen niin heiltä varmasti rupeaa tulemaan konkreettista panostusta siihen. Myös yleisesti ottaen, vety trukit on kova sana jäähdytetyissä kylmävarastoissa, missä ei akku trukilla virta riitä pitkään…

4 tykkäystä

Täytyy toivoa, että kohti osaria mentäessä PLUG:in kurssi lähtisi laskemaan, kuten aika usein käy. Sitten taas 1-2pv ennen lähtee nousemaan, kun osa ostaa hyvän tuloksen toivossa. Tuossa pohjassa olisi hyvä ostopaikka, tietysti huomioiden mahdollinen huono tulos, jota varten kannattaa varautua ostamaan pari lisäystä sitten alempaa (jos näkymät eivät ole muuttuneet jostain syystä utuisiksi, mitä ei kyllä luulisi tapahtuvan).

17 tykkäystä

Edit: pois ei plugin juttuja kaiketi ole

6 tykkäystä

Kurssista saa nyt piirreltyä falling wedgen joka sopisi kuvailemaasi tilanteeseen. Jos esim ensi ma 3.8. olisi edullisimmillaan ennen tulosta, niin kuvasta näkyy mikä voisi olla kurssin alin taso (puhelimella näpätty, joten kursori ei ehkä täysin oikeassa kohtaa).

Menee ehkä vähän ohi ketjun aiheen, mutta laitoin nyt tänne kun asiaa niin likeltä liipattiin… Jatkossa kuvat TA ketjuun

21 tykkäystä

Kiitos! Musta hyvä TA sydeemit myös laittaa siihen ketjuu mistä osakkeesta kyse. Auttoi ainakin omaa suunitelmaa tämä.

:v::+1:

7 tykkäystä

Tein näin ennen mutta minusta se sekoittaa ketjuja liikaa. Kun on oma ketju TA:lle, niin ne kuuluu ennemmin sinne. Joskus saatan linkkailla firman omaan ketjuun mutta liikaa vaivaa postailla moneen paikkaan. Suosittelen että kannattaa seurata TA ketjua.

E: lisään vielä tuohon vaivannäköön selityksen, eli useimmiten olen täällä puhelimella, joten linkkailut ei onnistu aina parilla nopealla klikkauksella kuten pc:llä

8 tykkäystä

Tänään on ilmeisesti julkaistu uusi newsletter. Sitä ei vissiin näe mistään jos ei ole tilaaja ja minäkin tilasin vasta äsken, joten en ole sanut tätä uusinta. Mutta jos on jollekulle tullut, niin sisältö kiinnostaisi. Pystyyköhän jotenkin linkkaamaan/liittämään tänne?

2 tykkäystä

Vaikuttaa mielenkiintoiselta, eritoten tuo korostettu kohta

PLUG SYMPOSIUM VIRTUAL EVENT - SEPTEMBER 24
Plug Power has opened registration for the second annual virtual Plug Symposium on September 24, 2020 from 9:00 am – 1:00 pm ET. Plug Power is the company building the clean hydrogen economy. The 2020 program will explore the developing micro and macro-level trends influencing the widespread adoption of hydrogen and fuel cell power to meet the world’s clean energy demands. Plug Power leaders will showcase success made against its 2024 plan to achieve $1.2B in revenue, as well as feature intimate details of Plug Power’s Green Hydrogen Roadmap and continued market expansion in on-road and backup power applications.

E: löysinpäs kumminkin lopulta tiedot PLUG sivuiltakin joten faktatarkistus suoritettu :sunglasses: (En tajua miksei ensin tahtonut löytyä.)
Tässä esim. tilaisuuden agenda

6 tykkäystä

Hyvä että on taas symposium. Viime vuonna oli myös ja siellä toivat esiin tuon alkuperäisen tavoitteen vuodelle 2024, mitä siis nyt on nostettu yrityskauppojen yhteydessä.

5 tykkäystä

ASDA Logistic Services niminen firma hommaamassa vetykäyttöisiä trukkeja. Virus viivästyttänyt hommaa mutta nyt etenee :sunglasses: Samalla ensimmäiset vetykäyttöiset koko UK:ssa. PLUGIa en löytänyt nimeltä mutta onko edes muita vaihtoehtoja?

Linkedin linkki

10 tykkäystä

Plug UK sales director linkkarin mukaan

7 tykkäystä

Kuvassa näkyvä Genfuel on tosiaan Plugin tuote,

4 tykkäystä

Loistava bongaus Terva!

Kuinkahan iso on summaltansa? Plugihan ei kaikkia pieniä kauppoja ymmärtääkseni tiedottele vaan isot/merkittävät. Voin toki muistella väärin.

Slidessä on mainittu diilin kestoksi 7v ja “around a 730 000kg reduction in CO2”. Myös "reduce our electricity consumption by around 1 700 000KW-hr over the life of a 7 year contract. "

10 tykkäystä

Tätä vauhtia kun näitä tulee niin melkeen tekis mieli tuutaten tuplata positio jos saa isot pojat vedettyä hintaa alas ennen Q2. Oliskohan sieltä luvassa hyviä lukuja vai käykö bloom powerille?

1 tykkäys

Eri tahojen ennusteet kovin saman suuntaisia, kasvua myynnissä ja laskua EPS:ssä. Ohessa Market Screenerin veikkaus Q2:lle,

Eipä tällä väliä maksaako tästä nyt 7,40$ vai 8,60$, hyvä sijoitus se on silti pidemmällä aikavälillä.

HyGear saanut myös diiliä tänään.

Tiedote vuodelta 2016 yhteistyöstä tässä:
https://www.ir.plugpower.com/Press-Releases/Press-Release-Details/2016/Plug-Power-and-HyGear-Partner-to-Provide-Reformer-Technology-to-Global-Fuel-Cell-Users/default.aspx

1 tykkäys

No nyt on aika hyvissä hinnoissa pyöritty. Alle 8$ tuo ei näytä suostuvan menemään. Itse otin isomman satsin 8.18$, aiempia tuli yli 9$ haalittua. Ei kannata murehtia senteistä, jos kuitenkin pitkän tähtäimen sijoitus mielessä. Pikavoitto laput sitten erikseen :slight_smile:

1 tykkäys

Asda on siis ilmeiseti Walmartin omistuksessa. Asda Logistics Services on taas osa Asdaa.

3 tykkäystä