Pörssin päiväliikkeet ja korjaukset (Karhunpesä & Härkätaisteluareena)

Kristallipallo rikki mutta vahva mutu on että pohjat eivät ole tänään.

Edit: Tai no, voihan FED ilmoittaa korot nollaan, hirveä QE pommi ja heti perään joku lääkefirma kertoo keksineen rohdon joka voidaan ottaa käyttöön huomenna ja rajoitukset purkaa kahden viikon päästä.

Todennäköisyys on melko pieni…

6 tykkäystä

Oma fiilis on se, että vaikka markkinat katsovatkin eteenpäin, eivät ne tällaisen härkäjakson jälkeen tee sitä enää objektiivisesti. Eli koko ajan pidetään sormia ristissä ja toivotaan että ”kyllä tämä oli tässä”, ”kohta rauhoittuu”, ”ehkä huomenna jo noustaan” jne. Tulosvaroituksia ei todellakaan ole leivottu vielä kursseihin koska kaikki toivoo ettei niitä tule. Sitten kun niitä alkaa tulla niin laskut jatkuu. Tämä vain oma näkemys.

3 tykkäystä

Setä on ulkoistanut rutiini-ilmoitukset Astonille ja Jarnikselle! :slight_smile:

Masse-setä, FA, foorumilla roikkumista ei saa ulkoistaa, never !!! :angry:

2 tykkäystä

Se mikä tässä tilanteessa on huvittavinta tällä hetkellä on se että turvasatamia ei yksinkertaisesti ole.

2 tykkäystä

Kultakolikoita maakuoppaan? :smiley:

1 tykkäys

Ennustan, että toukokuun 22 päivä alkaa olemaan pohjat nähty ja nousu alkaa. Siitä tulee ensimmäinen perjantai pitkään aikaan, milloin ihmiset lappaa osaketta salkkuun paniikin omaisesti, eikä toisinpäin. Sanokaa minun sanoneen. Silloin on myös allekirjoittaneen syntymäpäivät, joten juhlan aihetta tulee viikonlopulle.

6 tykkäystä

Voivoivoi… Näyttää Nordealta puuttua into availla tässä markkinatilanteessa uusia Unlimited Turboja… Nordnetissä “pahin” DAX shortti mikä löytyy on 12734 stop loss tasolla, eli vipu huikeat 3,3 tällä hetkellä. Eihän tässä voi enää edes lypsää laskuista… eikä noi sertifikaatit oikein innosta kun niitä ei järkevästi voi pitää yön yli ja isoimmat liikkeet näyttävät tapahtuvan tässä markkinassa yön tunteina tai jenkkien viimeisellä tunnilla kun Nordnet Markets on jo sulki.

KARHU TARVITSEE LISÄÄ PURTAVAA! :bear:

3 tykkäystä

Tää on niin totta! Astonkin luuli, että cash olisi sitä, mutta unohti karhujen ja härkien joukosta sen tärkeimmän: peikon!

Ai mikä peikko?? No, inflaatiopeikko tietenkin :slight_smile: Kun tavara alkaa loppua kaupoista niin Astonin cashillä voi alkaa pyyhkiä … (ei kehtaa sanoa, toim.huom)

Tästähän Verphukin julisti yhdessä videossaan, mikä lie “tavarapulainflaatio” :wink:

Masse-setä, FA, missään ei ole nyt hyvä, ahistaa … :woozy_face: :woozy_face: :woozy_face:

4 tykkäystä

Oman sijoitusuran mielenkiintoisin pörssiavaus edessä. Pitäisi olla tekemässä jotain aivan muuta, mutta välillä asiat on vain laitettava tärkeysjärjestykseen. Kiitos jo nyt seurasta ja hyvästä tilanteen analyysistä mitä täältä on saanut lukea. :slight_smile: :facepunch:

Tällaisena hetkenä mieleeni muistuu kun olin nuorempana ensi-illassa katsomassa semmosta hobittien seikkailuelokuvaa. Eräs taistelukohtaus Helmin syvänteen taistelusta kuvaa hyvin omia fiiliksiä ennen avausta.

4 tykkäystä

Harmi kun Robert Mugabe ja Hugo Chavez on vainaita, nehän tiesi miten suorastaan voi painaa rahaa.

Paistoi se aurinkokin lopulta tuohonkin syvänteeseen, vaikkakin aikamoinen teurastus ennen sitä nähtiin :smiley:

6 tykkäystä

Samaa tässä harmitellut. Se nyt vaan on niin että ei vetoa ole kiva lyödä pienillä panoksilla. :stuck_out_tongue_winking_eye:

PS. Hyviä vinkkejä vastaan otetaan :+1:

Kuka on se velho, joka “nousee kuolleista” ja pelastaa meidät? :thinking:

1 tykkäys

Olen tässä nyt miettinyt, että kannattaako tässä kohtaa epidemiaa keskuspankkien ja valtiopäämiesten edes yrittää tuoda mitään konkreettisia elvytyspaketteja ja koronlaskuja pöydälle, kun karhulauman ruokahalu on pohjaton ja kaikki eväät tuntuvat hupenevan maksimissaan päivässä. Voisiko tässä vaiheessa olla parasta todeta vaan ne kuuluisat sanat “Whatever it takes” ja antaa poliitikoille työrauha epidemian torjumiseen? Nythän esim. Trump tuntuu jokaisessa toimessaan ajattelevan lähinnä pörssikursseja eikä se lopulta näytä tekevän hyvää pörssikursseille, saati sitten epidemian hoidolle.

2 tykkäystä

Toisaalta ehkä tämä on hyvä asia - käteispossan päällä istuminen voi olla myös fiksua jos tilanne on niiiiin paha että keskuspankkien ja hallituksen paniikkiliikkeiden todennäköisyys kasvaa roimasti. Kerran olen jo katsonut FEDin 50bp koronleikkauksen efektiä SP500 graafiin shortti kassissa (HYVÄ ISÄ MITEN TUO VIHREÄ TOLPPA VOI OLLA NOIIIIIIN ISO!?!?!?) ja se ei ollut kivaa vaikka siitä selvittiinkin kuivin jaloin.

Yritän parhaani mukaan selittää tätä auki :sweat_smile:

Kuva viittaa ikoniseen kohtaukseen toiminta-seikkailuvideopelistä Grand Theft Auto: Sand Andreas (PS2/PC), jossa tarinan päähahmo Carl “CJ” Johnson ajautuu takaisin kotikulmilleen hoitamaan likaista pyykkiä ja monia muita erilaisia asioita. Saapuessaan vanhaan naapurustoonsa, CJ kommentoi: “Ah shit, here we go again. Worst place in the world, Rolling Heights Ballas country. I ain’t represented Grove Street in 5 years, but the Ballas won’t give a shit.”, josta meemi lopulta syntyi.

Kyseistä meemiä yleensä käytetään kontekstissa, jossa joudutaan toistuvasti erilaisiin epämielyttäviin yhteenottoihin/konfrontaatioihin.

6 tykkäystä

Kävin kurkkaamassa tarjoustasoja ennen avausta. Kuvaillaan niitä nyt vaikka niin, että melko karhumaista.

3 tykkäystä

jep, samaa kattelin. Avaus saattaa olla kohtuu ruma

Hyhhyh. Rumia lukuja. Pahaa tekee.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/2b5ce6e6-eeac-4bbd-add6-7f7ffcdb196c?ref=ampparit:3e87

Toimenpiteitä pukkaa

1 tykkäys