Potentiaaliset listautujat Helsinkiin

Jaa, itse kannatan vapaata mediaa jota Alfa edustaa. Aika virkistävää katsoa hieman kotikutoista telkkaria. Poislukien uskikset ja mummojutut :slight_smile:

5 tykkäystä

Potentiaaliset listautujat loppuvuodelle:

  1. Accountor (Sponsor Capital)
  2. Aico Group Oy (Juuri Partners)
  3. ARNON OY (Pikespo)
  4. Attido (Juuri Partners)
  5. BCB Medical (Innovestor)
  6. Bioretec (Innovestor)
  7. Black Donuts Engineering (BOA Capital)
  8. Brinter (Innovestor)
  9. Citec Group (Sentica Partners)
  10. DEN Group (CapMan)
  11. Forenom Group Oy (CapMan)
  12. Fortaco Group (CapMan)
  13. Framery (Vaaka Partners)
  14. Gigglebug Entertainment Oy (IPR.vc)
  15. Havator Group (CapMan)
  16. Indoor Group (Sievi Capital)
  17. Kiinteistömaailma (BOA Capital)
  18. Klevu (Evli Growth Partners)
  19. Likeit Nepton Group (Sponsor Capital)
  20. M-Brain (Innovestor)
  21. Midagon Oy (Intera Partners)
  22. Multitaction (Innovestor)
  23. Myllyn Paras (Sponsor Capital)
  24. Naava Group Oy (Butterfly VC)
  25. Nordic Beauty Import (BOA Capital)
  26. Nordic Lights (Sponsor Capital)
  27. Nordic Rescue Group (Sievi Capital)
  28. Pharmia Oy (CapMan)
  29. Primex Pharmaceuticals (Innovestor)
  30. Raksystems (MB Rahastot)
  31. Renta Group Oy (Intera Partners)
  32. Roima Intelligence Oy (Intera Partners)
  33. Ruokaboksi (Innovestor)
  34. Secto (Sentica)
  35. Staria Oyj (Vaaka Partners)
  36. Tenboron (Innovestor)
  37. TylöHelo Group Oy (Nordic Mezzanine)
  38. UKKO.fi (SPL Company Oy) (Juuri Partners)
  39. Vesivek (Sentica)
  40. PHM Group (Norvestor)

Lähde:

20 tykkäystä

Just näin, muistan kun Veijalainen teki meidän perheyrityksestä pätkän Alfatv:lle, niin valitteli että kameramies sairastu niin joutu ite tekemään koko homman. Kuvas ja haastatteli samalla siitähän tuli ihan luonteva pätkä :slight_smile:

5 tykkäystä

Onko mikään media vapaa tendensseistä? Taitaa poliittiset ja ideologiset painotukset olla jokaisella medialla.
Yliopistossa opetettiin, että tieto kannattaa ensin rauhassa pureskella ennenkuin mahdollisesti nielee. Useampi media on hyvä, jotta näkökulmat tulevat esiin. AlfaTAlfaTV sopii hyvin tähän joukkoon

6 tykkäystä
33 tykkäystä

Tänään Talouselämässä ajatuksia Purmo Groupin tulevaisuudesta.

”Looginen seuraava askel olisi, että myös Purmosta tulisi voimakkaasti yritysostoilla kasvava yritys”, von Rettig sanoo.

“Von Rettigin mukaan Rettig Groupin ei tarvitse tehdä kaikkea itse, vaan se voi olla muiden hyvien sijoittajien kanssasijoittaja.”


Vaikka Purmon osalta vasta puhutaan mahdollisesta listautumisesta, niin lisäilen ihan vaan mielenkiinnosta muutaman tiedon ketjuun Purmosta. Ketjun aloittajan mukaan ketjussa oli tarkoituksena hahmotella, minkälaisia mahdollisia yrityksiä voisi listautua…

Purmo Group

  • 1953 Purmo-Tuote Oy perustettiin ja 1970 Rettig osti yhtiön => Purmon historia
  • Purmon asiakkaita ovat LVI- ja lämmitysalan tukkukauppiaat ja asentajat.
  • tuotevalikoimaan kuuluvat mm. radiaattorit, lattialämmitysratkaisut, venttiilit ja säätölaitteet
  • Purmolla on 17 tehdasta 11 Euroopan maassa sekä myynti- ja huoltotoimintoja ympäri maailmaa
  • brändeistä Vogel & Noot keskittyy keskisuuriin ja suuriin hankkeisiin => vogelundnoot.com
  • Purmo ja Radson tarjoavat pien- ja kotisovelluksia => purmoradson.com
  • kaikki Purmo Groupin brändit => https://www.purmogroup.com/company/brands

Purmo Group vuonna 2020 (2019)

  • liikevaihto laski 671 miljoonaan euroon (697)
  • käyttökate kasvoi 85 miljoonaan euroon (65)
  • käyttökate-% (EBITDA) nousi 13 % (9 %)

Liikevaihdon jakautuminen tuoteryhmittäin ja maantieteellisesti

Purmo Groupin parin viime vuoden tapahtumia:

27 tykkäystä

Mielenkiintoinen yritys, voisi kaivella vähän lisää asiasta. Jos pörssiin tulossa niin ehdottomasti seuranta positio, voisi olla merkittävä KV tekijä tulevaisuudessa.

2 tykkäystä

Fazerilla olin töissä. Tässä lähiviikkoina on kuulemma tullut tietoa/huhuja että mahdollinen listauminen olisi ehkä tapahtumassa ensi vuoden alussa. Tämän kuullut toimihenkilöpuolelta olevalta henkilöltä. Odotellaan ja odotellaan

38 tykkäystä

Onhan se ihan ymmärrettävää ettei lähde kilpailemaan brändiarvossa inderesin kanssa vaan siirtää listautumisen suoraan ensi vuoteen.

Toivottavasti saataisiin kuitenkin Fazukin pörssiin ennemmin kuin myöhemmin. :wink: :+1:

33 tykkäystä

Ei ole mitään hajua, onko näillä kahdella firmalla mitään aikeita listautua, mutta noin muuten on tullut hiukan seurattua, joten olisi mielenkiintoisia kandidaatteja.

Avant Tecno - jos omaa miestä ja muutamaa työkaveria on uskominen, niin näiden minikaivurit on sellaisia jotka kuulemma kelpaisi. Tuote siis kunnossa, on kansainvälinen ja käsittääkseni ihan kannattava.

Sinituote - Menee Orthexin kanssa vähän samaan kategoriaan, mutta näillä on oikeasti klassisen hyviä siivoustuotteita, joita itsekin tulee käytettyä ja ovat tehneet kierrätysmuovin kanssa aika paljon hommia.

21 tykkäystä

Vuonna 2014 perustettu turkulainen Medicortex aikoo listautua ensi vuonna Helsingin ja Tukholman pörsseihin. Turun Sanomien uutinen maksumuurin takana, mutta asiasta maininta myös yrityksen omilla sivuilla.

Sijoittajan exit-mahdollisuus yrityksen suunnitellun listautumisen yhteydessä. Medicortex suunnittelee suunnattua osakeantia vuoden 2021 aikana valmistellakseen listautumista sekä Helsingin että Tukholman pörssiin (Nasdaq First North).

http://www.medicortex.fi/eng/investors/miksi-sijoittaa/

Googlesta tuli vastaan myös maaliskuun 2019 yhtiöesittelytapahtuma, siellä maininta:

Sijoittajan exit-mahdollisuus yrityksen suunnitellun listautumisen* (First North Nasdaq Helsinki) yhteydessä, kun valuaatio ylittää 10 M€. Joustava neljän työntekijän organisaatio pitää kustannukset kurissa.

6 tykkäystä

Tuollainen aivovammojen pikatesti olisi tosi kova sana monessa urheilulajissa. NHL ja NFL ottaisivat tuollaisen riemusta kirkuen vastaan, jos sillä on tarkoitus spotata aivotärähdykset ja muut lievemmät vammat.

7 tykkäystä

Kesä alkaa näemmä olemaan pörssissäkin ohi kun kohta saa taas jaella jonotusnumeroita listautumisanteihin.
(Tilaajille)

”Loppuvuosi näyttää jatkuvan vilkkaana sekä Suomessa että maailmalla”, sanoo Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman
Tähän mennessä jo yli kymmenen yritystä on hänen mukaansa ilmoittanut pörssille aikovansa listautua tämän vuoden aikana ja vielä muutama lisää ensi vuoden puolella.

”Meillä on työn alla lukuisia projekteja, joissa tavoitellaan pörssikellon soittoa loppuvuoden aikana. Yhden käden sormet eivät riitä laskemiseen”, kertoo listautumispalveluista vastaava johtaja Päivi Pakarinenkonsulttiyhtiö EY:stä, joka avustaa yhtiöitä listautumisprosesseissa.

Mikaeliltakin kommentit uutisessa

INDERES on myös itse yksi mahdollisista pörssiin menijöistä. Se kertoi aikeistaan alustavasti kesäkuussa.
”Hanke etenee, tarkemmin emme aikataulusta kerro”, Rautanen sanoo nyt.

MUUTAMA vuosi sitten listautuneen saunayhtiö Harvian meno pörssissä on ollut sen verran huimaa, ettei olisi ihme, jos listoille tulisi toinenkin alan osaaja. Yksi mahdollinen listautuja on myös nyt pääomasijoittajan omistuksessa oleva saunayhtiö Tylö-Helo.

Pääomasijoittaja Intera Partnersin salkusta putkahtivat pörssiin keväällä rakennusalan toimijat Kreate ja Sitowise, ja jatkoksi odotetaan ainakin konevuokraamo Rentaa.

Muita pörssikandidaatteja pääomasijoittajien salkuissa ovat muun muassa rengasyhtiö Black Donuts, majoituspalvelu Forenom, välittäjä­ketju Kiinteistömaailma, elintarvikeyhtiö Myllyn Paras, laskutuspalvelu Ukko.fi, tilitoimisto Accountor, rakennusalan konsultti Raksystems ja älyviherseinien valmistaja Naava.
Listautujiksi ennakoidaan myös Saas-yhtiötä ja muita ohjelmistoyhtiöitä.
Elintarvikeyhtiö Fazerin mahdollinen listautuminen sen sijaan on vielä kaukana tulevaisuudessa. Yhtiö kertoi asiasta viime talvena.

27 tykkäystä

Loihde on uusi nimi ict-markkinoilla. Elisa osti vuonna 2016 värikkäiden vaiheiden jälkeen pohjalaisen Anvian tietoliikenne- ja viihdepalvelut 107 miljoonalla eurolla. Anviasta jäljelle jäänyt osa otti käyttöön nimen Viria vuonna 2017, ja nyt konserni on vaihtanut nimensä Loihteeksi.

Digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisuiden asiantuntijayhtiö Loihde tutkailee listautumista First North -markkinapaikalle. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 107 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 6,2 miljoonaa. Konsernin palveluksessa on noin 700 henkeä. Suurimmat toimipaikat ovat pääkaupunkiseudulla ja Oulussa.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/benjamin-sarkka-on-hakkeri-joka-haluaa-auttaa-yrityksia-jarjestelmaan-hyokataan-joka-tapauksessa/d54d9c98-08f9-4dd2-90a9-5fe72af50083

6 tykkäystä

Huomenna julkistetaan uusi listautuja First Northiin :hugs:

69 tykkäystä
9 tykkäystä

Ensivaikutelma: ehdottomasti osallistun IPO:n! Toki arvostus eli listautumishinta täytyy ensin tsekata. Firma on pieni, innovaatio hyvä, kasvutavoite kunnianhimoinen. Jatkoon, vaikka IPO-hinta olisi “vähän kallis”.

4 tykkäystä

Miten tuo rakennuksissa käytettävä villa? Onko se pohjoismainen, tai pohjoisten leveyspiirien juttu? Esim. Keski-Eurooppa, onko siellä villoja seinissä? Etelässä ei liene ole. Eli onko tuolla mahdollisuuksia muualla kuin Pohjois-Euroopassa?

Vaikutelma laaajentumissuunnitelmista olikin erityisesti Pohjoismaihin. Muuallakin tulee rakennusjätettä, ehkä teknologian lisensointi ja/tai purkujätteen hyödyntäminen on se kärki “etelämpänä”? Vaatii lisätutustumista.

“Kylmää kyytiä! Espanjassa mitattiin uusi kylmyysennätys: yli 35 astetta pakkasta - MTVuutiset.fihttps://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kylmaa-kyytia-espanjassa-mitattiin-uusi-kylmyysennatys-yli-35-astetta-pakkasta/8031202

Espanjan poikakin olisi tyytyväinen kun uudessa talossa olisi seinässä hieman eristystä.

Hyvä että pörssiin saadaan uutta verta! Tervetuloa EcoUp

2 tykkäystä