Potentiaaliset listautujat Helsinkiin

“Digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijayhtiö Loihde Oyj suunnittelee listautumista osakkeidensa hakemista kaupankäynnin kohteeksi First Northiin syksyn 2021 aikana.”

Toimitusjohtaja Samu Konttisen mukaan Loihde on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen palveluyhtiö.

”Rakennamme asiakkaillemme datalähtöisiä digitaalisia palveluja sekä turvaratkaisuja suojaamaan tietoturva- ja muilta turvallisuusriskeiltä. Olemme tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista kokonaisvaltaisen yritysturvallisuuden toimittajista”, Konttinen sanoo.

”Liiketoimintaamme tukee vahva murros, jossa digitaalinen maailma yhdistyy fyysiseen ja kietoutuu jokaiselle elämänalueelle. Tämä luo kysyntää Loihteen digikehityspalveluille sekä lisää tarvetta kyberturvalle ja pilvipalveluita hyödyntäville ratkaisuille”. Konttinen jatkaa.

10 tykkäystä

Tuossa olisi kova tulokas.

Suomalaisyhtiö julkisti autojen käyttöjärjestelmän – Tavoitteena on puolen miljardin bisnes ja pörssilistautuminen

12 tykkäystä

Niin olisi. Basemark tosin ei ole tulossa ihan heti listoille:

”Henkilökohtainen tavoite on pörssilistautuminen jossain vaiheessa, sitten kun on oikea aika. Tällä hetkellä ei ole aktiivisia valmisteluja pörssiin listautumiseksi käynnissä.”

5 tykkäystä

Sitten kun on oikea aika, eli sitten kun firman suurin kasvu on jo takanapäin ja saadaan isot hillot kerättyä IPO:sta :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 tykkäystä

Hmm, Konttinenhan oli aiemmin F-Securen toimari. Onkohan luvassa kiivasta kilpailusparrausta vai yhteistyökuvioita? :slight_smile:

3 tykkäystä

Tuota tietoturvataustaa itsekin nostin esiin tuolla yrityksen omassa ketjussa.

1 tykkäys

Maksumuurin takana:

" Tämän viikon torstaina aamupäivällä esittäytyy kolmas First North -kasvumarkkinalle pyrkivä yhtiö. "

Mielenkiintoisimpana ehkä sitten tämä:

" Ja neljäs tulokas julkistetaan viekä Kauppalehteä ja Arvopaperia julkaisevan Alma Talent in ja Inderes in järjestämässä virtuaalisessa sijoitustapahtumassa ensi viikon perjantaina. "

" Helsingin pörssin toimitusjohtaja Henrik Husman totesi aiemmin Arvopaperi-lehdelle, että putkessa on kosolti yhtiöitä.

”Listautumiset jatkuvat vilkkaina. Yli 15 yhtiötä suunnittelee listautumista loppuvuonna”, Husman totesi.
Hän arvioi, että vuoden viimeinen neljännes voi jopa rikkoa ­toisella neljänneksellä tehdyn listautujien määrän kvartaaliennätyksen, joka on kahdeksan. "

" Pääosin tulokkaat tähtäävät First North -listalle, toistaiseksi julkistettujen listautujien tapaan. Husma­nin mukaan tulokkaat ovat pääosin tulokkaat pienehköjä yrityksiä, eli niiden liikevaihto on alle 20 miljoonaa euroa. "

16 tykkäystä

Inderes on mukana vetämässä sijoitustapahtumaa, jossa mukana pörssiyhtiöitä sekä Inderes. Tapahtumassa julkistetaan uusi pörssilistautuja.

Jotain Petri Kajaanimaisia hatunsyöntilupauksia tekisi mieli tehdä perjantain tulevasta listautujasta… hmm…

30 tykkäystä

Joo ei se kyllä mikään yllätyksenä tulisi vaikka virtuaalisten sijoitustapahtumien järjestäminen on kuulunut Inderesin liiketoimintaan isosti Flikin hankinnasta alkaen. :smiley:

Toivottavasti sieltä tulisi kuitenkin konkreettista infoa aikataulusta. :tropical_drink:

5 tykkäystä

En ole varma oliko Infinited Fiber Company jo puhunut listautumishaluistaan virallisesti, mutta voisi kuvitella haluja löytyvän kun siellä on haussa IR:ää taloon.

https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/investor-relations-manager-infinited-fiber-company/1495933

5 tykkäystä

Pörssin ovipumppu laulaa taas – Nyt listautumassa hirmutulosta tekevä laserteknologiafirma Pörssin ovipumppu laulaa taas – Nyt listautumassa hirmutulosta tekevä laserteknologiafirma | Kauppalehti

Mielenkiintoista…!

33 tykkäystä

Tuo vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta. Ja niin vaikuttaa varmaan myös IPO:n arvostustaso noilla luvuilla. Nähdäänkö pörssissä arvostustasoltaan uusi Qt :thinking::joy:.
Edit. Ilmeisesti max P/S 20, mikäli ankkurisijoittajia haluavat.

“Yhtiö kertoo, että ankkurisijoittajat ovat tietyin edellytyksin sitoutuneet osallistumaan listautumisantiin ja merkitsemään osakkeita noin 60 miljoonalla eurolla lopulliseen merkintähintaan, ehdolla että yhtiön koko osakekannan arvostus ennen osakeantia on lopullisella merkintähinnalla enintään 205 miljoonaa euroa.”

24 tykkäystä

Ohhoh! Äkkiä kun kävi vilkaseen yhtiön taloustietoja, niin aivan jäätävän kova. Käyttökatekkin 58 % vuodelta 2020 :hear_no_evil: Taas tietää, että käteen jää vaan murusia, kuten Spinnovankin kohdalla

14 tykkäystä

Katselin tänään pörssisijoittajan viikon ohjelmaa ja mieleeni juolahti ajatus. Varoitan, että kyseessä on vastuutonta spekulointia. :warning:

Viikko koostuu 10 eri teemasta ja perjantaina 17.9. viimeisenä teemana on First North, jonka viimeinen osuus on “uusi listautuja esittäytyy.”

Itse arvelen kyseessä olevan Inderes. Tähän perusteluna se, että melkein kaikkien muiden teemojen johdatusosuudessa on mukana joku Inderesin edustajista. Viimeisessä teemassa ketään ei kuitenkaan ole. Ottaen huomioon, että Inderes on muutenkin vahvasti läsnä viikossa, sopisi myös listautuminen hyvin tähän kyseiseen kohtaan. Eikö pörssisijoittajan viikko olisi varsin osuva ajankohta Inderesin annista ilmoittamiseen?

112 tykkäystä

Ei kyllä taida paljoa uutisarvoa tosissaan ensi perjantaina olla kun Juhakin niin avoimesti siitä puhuu tällä videolla ja ajoituskin videon julkaisun kanssa täsmää kivasti. :slightly_smiling_face: :+1:
9:50 eteenpäin listautumisesta, mutta kannattaa koko video ennen sitäkin katsoa kun siellä on tuotantoryhmä tehnyt komeaa taltiointia Sotkamon kesästä.

35 tykkäystä

injeqin osakkeet ilmestyi harmaana nordnettiin. Olisi kyllä mielenkiintoista jos listautuminen tapahtuisi vielä tämän vuoden aikana.

18 tykkäystä

Huomasin saman Nordean puolella. Olisi kyllä melko jepa jos Injeqiltä tulisi uutinen heidän älyneulansa lopullisesta sertifioinnista ja samalla listautumisesta!

2 tykkäystä

Lumene uutisissa, ei tosin tämän syksy listautumisintoon ole mukaan tulossa vaan focus on kauempana.

Kosmetiikkayhtiö Lumenen omistaja vaihtuu, pörssilistautuminen on mahdollinen lähivuosina
Verdane on Lumenen tiedotteen mukaan tehnyt enemmistösijoituksen meikeistä tunnettuun suomalaisyhtiöön. Osuuden myyjänä on yhtiön nykyinen enemmistöomistaja, brittiläinen pääomasijoitusyhtiö Langholm Capital Partners.

Lumene Group omistaa pääbrändinsä eli ihonhoito- ja meikkibrändi Lumenen lisäksi hiustenhoitoon erikoistuneen Cutrinin.
Verdane on puolestaan sijoittanut yli 40:een kuluttajayhtiöön, ja sen sijoitussalkkuun kuuluvat muun muassa kosmetiikka-alalla toimivat Blush, Caia Cosmetics, Eleven ja Nordicfeel.
Verdane aikoo hyödyntää tätä asiantuntemusta Lumene Groupin kansainvälisen kasvun vauhdittamisessa.

”Tässä vaiheessa kuitenkin katsoimme, että meillä on tällä hetkellä sellainen kasvuvaihde, että on viisaampaa odottaa listautumisen kanssa. Meillä on paremmat mahdollisuudet listautumiseen tai teolliseen myyntiin parin vuoden kuluttua.”

8 tykkäystä

Inderesin kohdalla on mielestäni todella mielenkiintoista nähdä, millä hinnalla listaudutaan. Selkeästi liian halvassa hinnassa ei tietenkään ole järkeä, mutta toisaalta tuntuisi tämän yhtiön kohdalla hölmöltä sekin, jos arvostus olisi sellainen, että antaisivat antihinnalla itselleen negatiivisen suosituksen, jos itseään analysoisivat :thinking:

8 tykkäystä

Kysyvät yhteisöltä esittelyn jälkeen, millä hinnalla sopisi :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

10 tykkäystä