Potentiaaliset listautujat Helsinkiin

Ai juku, tätä olen hieman odotellut. Harmilliseen aikaan kyllä osuu, täytyy pureskella tarkasti läpi.

5 tykkäystä

Mukava saada tämä yhtiö pörssiin, toivottavasti saavat annin läpi täysimääräisesti, puolet menee jo ankkureille. Pitää toivoa, että tavoitteet eivät ole tehty vain annin hinnan nostamiseksi, sillä noihin pääsy varmaan vaatii aika paljon työtä tässä ympäristössä. Mikäli annin arvostus heijastelee nykyisiä arvostustasoja eikä “kilpailevia” anteja ilmesty vielä loppuvuodesta (eikä @Sijoittaja-alokas osallistu :smiley:) niin saatan osallistua.

14 tykkäystä

No nyt ei ole ainakaan kilpailua muiden antien kanssa, jotka veisivät huomion pois. VA myös voitollinen ja toimii ainakin osittain kasvavalla sektorilla. Kun viivanalle vielä jää jo nyt jotain, eikä vasta joskus tulevaisuudessa voisin kuvitella kiinnostuksen riittävän.

Mielenkiintoinen listautuja, lisätietoja odotellessa. Olen hieman skeptinen yhtiön suhteen, mutta aion seurata tarkasti.

Yritys toimii vaikeassa markkinaympäristössä ja tavoitekin on kova lähes tuplata liikevaihto 2025-2026 mennessä VAIKKA suuri valmistussopimus autonvalmistuksen puolella päättyy. Uusista saman kokoluokan valmistussopimuksista ei ole ilmoitettu autonvalmistuksen puolella.

Akkuliiketoiminnassa taas kysyntää riittää varmasti, mutta mikä on tuotannon valmistuskapasiteetti? Saksaan tulossa uusi tehdas, mutta paikkaisiko se menetetyn autonvalmistussopimuksen ja lisäksi vielä toisi niin paljon lisää liikevaihtoa, että tuo uutisissa esitetty tavoite olisi mitenkään realistinen.

1 tykkäys

2018 → 2021 liikevaihto laskenut 20%
2020 tappiolla 37 miljoonaa, sen jälkeen tuunattu antikuntoon, 2023 tulee olemana todella heikko, en osallistu.

18 tykkäystä

6 viestiä yhdistettiin ketjuun: Tamtron - Punnitusratkaisujen tuottaja

Maksumuurin takana Keskisuomalaissa: Onko Evogenom Jyväskylän seuraava suuri menestysfirma? – Geenitietoa hyödyntävän sovelluksen kehittäjä vihjaa jo pörssiin listautumisesta | Keski-Suomi | Keskisuomalainen

Evogenom kehittää geenitutkimus hyvinvointisovellusta. Mahdollisesti jo ensivuonna aikoo listautua.

7 tykkäystä

Vähän voi olla haastavaa näillä luvuilla ellei tuo juttu kertonut jotain olennaista kuten miljoonien kasvua vuodelle 2022.

Mitäs mitäs? Oliko inderesin foorumin vastaanotto näin murskaava? Mä en ehtinyt edes tutustua numeroihin tarkemmin ennen kuin jo soudetaan ja huovataan.

44 tykkäystä
21 tykkäystä

Mikähän tämän syy on? Kun kuitenkin vaikutti nuo kaksi eläkevakuuttajaa olevan jo mukana ja ne olisivat olleet suurimmat sijoittajat. Peruivatkohan he?

Biotech ja CEO/Founderin täysin yliampuvat näkemykset liiketoiminnasta ikävä kyllä enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Tsemppiä sektorille kun instituutiosijoittajat välttelee kuin ruttoa, tulee pitkä talvi

1 tykkäys

Eiköhän se todennäköisin syy ole arvostustaso. Haettu korkeampaa kuin autoteollisuudessa tällä hetkellä (esim. Volvo).

3 tykkäystä

Sijoitusasunnot.com oli tämä uusi tulija First Northiin. Sille on jo luotu ketju.
https://keskustelut.inderes.fi/t/sijoitusasunnot-com-group-oyj/

8 tykkäystä

Miksihän Lifeline (Spac) ei ole listautujille lainkaan vaihtoehto, sen kauttahan “listautumissentimentillä” ei juuri ole vaikutusta.
Wetterikin tuli muuta kautta, Alkaisi olemaan selvennyksen paikka Lifelinen tiimille että mistä kiikastaa.

Huomenna kuullaan lisää…

19 tykkäystä

Tänään tuli mielenkiintoisena havaintona huomattua, että Uniogen hakee porukkaansa CFO:ta, toiveena että olisi kokemusta talousjohdosta listayhtiössä. Uniogenin osakkeet myös rekisteröitiin arvo-osuusjärjestelmään, joten hyvin todennäköisesti uskoisin Uniogenin listautuvan ensivuoden puolella.

12 tykkäystä

Ihan mielenkiinnosta - mistä noita arvo-osuusjärjestelmään liittymisiä pystyy seuraamaan? Pitääkö soittaa Euroclearille?

Itse omistan Uniogeniä, niin sen pohjalta tämä tieto.

2 tykkäystä

Sivun alin linkki.

Viimeisin listaus tässä 31.10.2022 :point_down:
Shareholders_20221031 (1).pdf (313,8 Kt)

3 tykkäystä