Red Eye - ruotsalaista analyysiä

Sama ongelma minullakin Nordean kortilla. Toistaiseksi mennään ilmaiseksi…

1 tykkäys

Täällä nordean MasterCard toimii ongelmitta. Veloituksena kuukausimaksu ja aloitin jäsenyyden tammikuussa.

Laittakaas viestiä nordean aspaan

1 tykkäys

Laitoin ensin viestin Redeyelle joka laittoi Nordean piikkiin. Sitten laitoin viestin Nordeaan joka laittoi Redeyen piikkiin. Sitten lähetin Nordean viesti käännettynä Redeyelle joka sanoi että palaavat asiaan vuoden vaihteen jälkeen kun it-henkilöt palaavat töihin. En ole vieläkään kuullut mitään, mutta ei se mitään kun jäsenyys pelaa.

1 tykkäys

Hi guys, we’re aware of the issues with some payments. We’re working on a fix and evaluating adding additional payment methods.

In the meantime, if you get an error when trying to buy, please contact me at viktor.carlsson@redeye.se and I’ll come up with a temporary fix.

Sorry for the inconvenience,
Viktor

6 tykkäystä

Hi @Viktor_C

Do you have any plans with Red Eye to start analysis on Lohilo Foods? I’ve understood it has become quite a popular growth investment case with many Avanza and Inderes users :pray: I haven’t found any analyst coverage and they are releasing 2020 Q4 results this week.

48 tykkäystä

Ei taida ihan Redeyen palettiin sopia

“We keep our eyes focused on technology based businesses in the Nordic countries that compete in the global arena. These innovative companies provide people with a better standard of living by supplying better information and allow more control over their living conditions. We seek companies with disruptive technologies or ability to leverage existing technology to create new market opportunities.”

3 tykkäystä

Hi @Badwithmoney

I unfortunately can’t comment on any plan or intention to write research on specific companies as the information itself could affect the company’s stock price.

However, you can always let the management of Lohilio know that you would like research from Redeye and they’ll hopefully give us a call.

Have a great day,
Viktor

18 tykkäystä

Kai tää tähän topicciin kuuluu kun ei firmalla omaa ole.

Ajatuksia? Itsellä tätä hieman salkussa. Varmaan pitkässä holdissa, ei kait tässä muuta kun varsin ikävä viivästyminen (1v) tulossa. Mielenkiintoista nähdä Redin analyysi, on nimittäin top pickseissä isolla painolla.

Kurssi varmaan dippaa suht rajusti ottaen huomioon vielä yleinen markkinatunnelma.

6 tykkäystä

On ollut pari kertaa swinginä. Ensi viikko tuonee parhaassa tapauksessa hyvän long-ostopaikan.

(En ihmettelis jos alkuviikosta indeksit reboundaa kunnolla.)

10 tykkäystä
1 tykkäys

Eli juurikin kuten sanoit, ostopaikkaa tarjoillaan. Veikkaavat että kurssi kyykkää 20-30%.

Harmittaa kovasti. Vaikka mieli tiedostaa, että pitkässä salkussa. Toisaalta, kai nämä pitää ottaa huomioon kun sijoittaa pieniin lääkefirmoihin. Siinä on tietty todennäköisyys, että kokeet ei onnistu jne.

Noh… katsellaaan hintaa uudestaan 2025 (samalla kurkkaan myös Smart Eyen kurssin).

1 tykkäys

During the weekend, the FDA announced that an approval for CERAMENT G for the indication of osteomyelitis would require additional data. More specifically, a larger control group is required before a final decision can be made. This will require another 10-12 months before an approval could be in place, we judge. Sour for now, but not a detriment to the company’s true value.

Tuon odottelun jälkeen on muuten myös mahdollista että lupa hylätään :sweat_smile: . Hyvä muistutus että CE/FDA -hyväksynnät eivät ole automaatteja ja jos sijoittaa kun lupahakemukset ovat kesken niin voi käydä myös näin.

1 tykkäys

On joo, enkä usko että monikaan tällaiseen all-in uskaltaisi mennä. Nää on kuitenki kivoi siinä mielessä et jos mulla on täs pari tonttua hävittävää kiinni ja rajaton nousutsäänssi, ni noilla isommil omistajil ja perustajilla sekä työntekijöillä paljon enemmän. Näissä voi olla kunnon vapaamatkustajana vaan hengaamas. :smiley:

Sitä vähän ihmettelen et miten redi uskals mennä tähän jollain 10% painolla. Jos mun pitäis kasaa joku top picksi salkku ruåttalaisista tekno / lääkefirmoista, ni zalee isoimman painon uskaltaisin pistää tyylii johki evolution gamingiin. mut tää alkaa olla taas kevyttä offtopicii tost bonesupport -keskustelust.

1 tykkäys

BONEX näyttää mielenkiintoiselta. Ihan kuin olisin löytävinäni tukitason…?

2 tykkäystä

Perhana kun aina pitää olla myöhässä, aina kun olen päättänyt ostaa dippiä, niin myöhässä. Vaikka tuolla 55sek->61sek teki hyvät treidit niin itsellä tulee pidempään juoksuun. Noukin tuosta 60.4 sitten itselle lappua. On kyllä mielenkiintosta jos tässä vuosi odotellaan ja sitten ei tulekkaan FDA hyväksyntää. Sitähän tuo kurssi edelleen odottaa toteutuvaksi…

1 tykkäys

Melkoisen muutoksen on RedEye tehnyt verkkosivuihinsa. Äkkivilkaisulla informaatio on lisääntynyt, ainaski tuo KeyRatios näkymä oli jotain uutta. Tykkään. :+1:

3 tykkäystä

Eihän myöhässä oleminen ole pahakaan moka. Ahneuksissani pudotin huutokaupassa 55 SEK toimarin viiteenkymppiin ja katselin perään kun meni treidipaikka ohi :upside_down_face:

1 tykkäys

Nyt tuli hylkäys, mahdotonta näitä on etukäteen tietää muut kuin FDA. Jokainen viivästys on toki menetettyä liikevaihtoa, mutta pidempi tulevaisuus pitäisi olla edelleen kunnossa.

Analyytikko itse käytti ostopaikan.

7 tykkäystä