Reka Industrial - Tolkuton kassa ja kumia maailmalle

Hallituksen jäsen myy ennen uuden strategian julkaisua.

6 tykkäystä

Yhtiökokous lähestyy ja silloin valitaan uusi hallitus. Olisiko hallituspaikka katkolla?

2 tykkäystä

Kommentoin omaa sijoitustani, en yhtiön asioita täällä. Olen ollut avoin täällä ja muuallakin omasta portfoliostani. Reka on ja on ollut ylivoimaisesti suurin sijoitukseni (minä + yhtiöni 5.5%) Tilanne on hyvä ja katsoin tämän hetken hyväksi vähän hajauttaa salkkuani. Ja nyt kurssi on kohtuullisen hyvä. Lisää sijoituksistani: https://www.salkunrakentaja.fi/2024/02/mina-sijoittaja/

10 tykkäystä

Tammikuussa minä olin ainoa merkittävä TOP50 - myyjä. Osakkeenomistajat | Reka Industrial

5 tykkäystä

Ei olisi pitänyt aliarvioida suomalaisten osinkotuotto % innostusta… :smiley: exitin ajoittaminen on aina hankalaa.

10 tykkäystä

Onnittelut hienoista myynneistä! Hyvin pääsit hyötymään Kauppalehden aikaansaamasta euforiasta ja Sinkon luomasta osinkoilosanomasta.

6 tykkäystä

Kiitos! Omistin 330000 osaketta ja vielä yli puolet vissiin jäljellä. Ville

6 tykkäystä

Täytyy ihmetellä, miten hyvin myynnit ovat uponneet markkinaan. Kovasti on ostajia hyvällä hinnalla.

5 tykkäystä

Jep, ällistyttävää on kurssin nousu suurin piirtein jaettavan osingon verran, sehän häviää yhtiön kassasta ja edelleenkään ei ole kerrottu uusista strategisista linjauksista. Ilmeisesti usko hyvin toimivaan joskus tulevaisuudessa päätettävään strategiaan on vahva.

5 tykkäystä

Mahtaako olla strategiana poistuu pörssistä. Osingon jälkeen vois pääomistaja vaikka 2e osake tarjota ja taas mennään :sweat_smile:

Jaetaan tännekin kurssien ihmettelyistä

https://twitter.com/sijoituskasti/status/1766400482707218512

1 tykkäys

Taavetti pyrkii välttämään herra Muskin tuotteita, mistä syystä Taavetti pyytäisi pienen referaatin linkin takana olevista asioista.

Kurssien ihmettely -ketjussa esikatselu vielä toimi, tässä näköjään ei.

2€ osinko nostaa kurssia 2€ :man_shrugging:

Olisikohan Rekan kurssinousu näyttänyt vastaavalta, jos samalle rahalle olisi löydetty järkevä investointikohde? Itse innostuisin siitä enemmän, kuin kertaluontaisesta 30 % osinkotuotosta. Osakekurssi on noussut 27 % ilmoituksesta siirtää omistajien rahaa tililtä toiselle. 1/4
Kurssinousu olisi ymmärrettävää, jos yhtiö olisi ennen osingonjakopäätöstä hinnoiteltu poikkeuksellisen paljon alle osien summan. Silloin nettokassan jakaminen purkaisi piilossa olevaa arvoa (vink vink Ilkka-yhtymä). Rekan kohdalla näin ei kuitenkaan varsinaisesti ollut. 2/4
Tässä tapauksessa osingonjako ei luo merkittävää omistaja-arvoa, vaikka kurssi antaa niin ymmärtää. Sen sijaan omistajat saavat jo omistamiaan varoja omalle tililleen, mutta maksavat myös verot välissä. Suomessa osinkoihin tuntuu kuitenkin liittyvän erikoinen innostus. 3/4
Niin, ja yhtiön hallitus on myynyt osaketta isolla kädellä osinkopumpin aikana. Löisin vetoa sen puolesta, että siellä ollaan tilanteen tasalla paremmin kuin osinkoja hamuavien yksityissijoittajien keskuudessa. 4/4

6 tykkäystä

@Iikka on kirjoitellut Rekasta (huom. isolla kirjoitettuna) Äxään. Jos hän ei ole vielä seurannassa, niin kannattaa ehdottomasti ottaa. :slight_smile:

https://twitter.com/IikkaNumminen/status/1777662544691232810

19 tykkäystä

Myytyäni omistukseni jätän myös Rekan hallituksen ja tämän langan. Olen kirjoitellut omia ajatuksiani “Vapaaherrat / rouvat -ketjussa” ja päivittelen sinne myös uutta suuntaani. Kiitos kaikille!

Kiitos Reka! On tullut aika kiittää melkein viiden vuoden yhteistyöstä! Myytyäni pääosan omistuksistani on luontevaa, että jätän myös paikkani yhtiön hallituksessa.

Aloittaessani vuonna 2019 yhtiön kurssi mateli kahden euron pinnassa ja tänään sillä käydään kauppaa yli 9 euron arvolla.

Kiinnostava, mielenkiintoinen ja haastava retki! Samalla uudistun seuraaviin tehtäviin vuodelle 2025 eli mikäli yhteistyö kiinnostaa niin ota rohkeasti yhteyttä! Kiitos Markku Rentto ja perhe.

V

https://news.alertir.com/reka/fi/lehdistotiedotteet/reka-industrial-oyj%3A-ehdotus-yhtiokokoukselle-hallituksen-jasenten-lukumaarasta-hallituksen-kokoonpanosta-ja-palkkioista-2221622

28 tykkäystä

Kauppalehtikin muistuttaa: Rekan jättiosinko irtoaa tänään – Osakekurssin pitäisi sukeltaa rajusti | Kauppalehti

https://news.alertir.com/reka/fi/lehdistotiedotteet/reka-industrial-oyj%3A-varsinaisen-yhtiokokouksen-paatokset-2224215

“Osinko maksetaan osakkeenomistajalle, joka on osingonmaksun täsmäytyspäivänä 25.4.2024 merkittynä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon.”

Nyt on 24. päivä ?

1 tykkäys
4 tykkäystä

Mikä tämä Rekakin oikein on? Omistan osakkeita. Olenko tyhmä kun pidän niitä? Tapasin omistajan jolla paljon osakkeita ja avainasemassa. Ei suostunut yhtään mitään kertomaan mitä aikovat tehdä sillä 30 miljoonalla, joka jää osingonjaon jälkeen. Tietenkin salaisuus mutta jotain tietoa pitäisi pikku hiljaa tulla ettei tunnu niin rahastukselta. Kurssi laskee koko ajan.

1 tykkäys


https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b4b6068a208bf858b2ba8d82438624322&lang=fi&src=listed

Voi moro mikä sisäpiiritieto. Kokonainen vuosi pyöriteltiin peukaloita, että keksittiin yritysjärjestelyiden olevan hyvä käyttökohde Rekan isolle kassalle. Osakkeenomistajan suureksi onneksi hallitus lupaa tehdä myös seuraavat vaiheet huolella.

Sisu Partners näyttää firman tunnuslauseen perusteella olevan täydellinen kumppani Rekalle :cowboy_hat_face:

32 tykkäystä