Osakesijoittaminen

Sijoittamiseen liittyvät Black Friday tarjoukset

Tänne saa linkata ja vinkata hyvistä Black Friday tarjouksista, jotka liittyvät sijoittamiseen. Esimerkiksi: Sijoituskirjat, ohjelmistot, webinarit, vuosijäsenyydet osakeanalyysi palveluihin (esim. Inderes Premium), yms.

8 tykkäystä

Tradingview tarjous.

7 tykkäystä

Nordnet:
Black Fridayn kunniaksi Nordnet tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden myös astetta ekologisempaan shoppailuun – shoppailuun USA:n osakemarkkinoilla ilman ostovälityspalkkioita. Perjantaina 27.11.2020 voit käydä kauppaa kaikilla Yhdysvaltain markkinoilla listatuilla osakkeilla ilman ostovälityspalkkioita. Tarjous ei koske myyntejä.

13 tykkäystä

Huom. vielä, että pe 27.11. on USA:n pörssissä puolikas päivä. Suomen aikaa 16:30 - 20:00.

11 tykkäystä

Mandatum:

Green Week -kampanjaetu : Tarjoamme uusille ja nykyasiakkaille mahdollisuuden käydä kauppaa jenkkipörsseissä parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% min. 3 euroa) 23.11-4.12.2020. Uudet asiakkaat käyvät lisäksi kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa jopa 2 kuukautta.

Saxo Bankin tarjoama Trader-

3 tykkäystä

Tämä on kyllä hyvä tarjous. Voi sitten lisäillä vaikka jokaiseen jenkki-possaan hiukan jos haluaa ja säästö on kyllä aikamoista. Nyt kun saataisiin tuohon vielä pieni dippipäivä aikaiseksi, mutta siitä ei varmaan kannata haaveilla, kun jenkit munatotipäissään kiitospäivän jälkihuumassa ostaa koko pörssin tyhjäksi.

7 tykkäystä

Harmi kun ei koske Kanadaa :slight_smile: Mutta jenkeistäkin tulee säästöä 15 € per osto, varsinkin yhdistettynä täydennyspositioihin dipanneissa osinkopapereissa…

1 tykkäys

On tuo 15 euroa aivan järkyttävä hinta. Kuinka suureen ostoon tuo riittää?

1 tykkäys

Riippuu palkkiotastosta.
Taso 4 = 15e / 0,30% = 5000e
Taso 3 = 15e / 0,20 % = 7500e
Taso 2 = 15e / 0,15 % = 10000e
Taso 1 = 15e / 0,12 % = 12500e
Private Bank = 8e / 0,08 % = 10000e
Active Trader = 7e = 0,07 % = 10000e

Eli kaikille muille kallista paitsi isojen liikkeiden private bank asiakkaille tai epäaktiiviselle(tai iso liikkeisille) active tradereille.

2 tykkäystä

Onhan tuossa kunnon ero mandatumiin.

2 tykkäystä

Osaisiko joku tarkentaa?
Nordnetin black friday tarjouksessa lukee:

Tarjous koskee vain USA:n markkinoilla listattuja osakkeita, ei muualla rinnakkaislistattuja arvopapereita

Tarkoittaako tämä että tarjous ei koske esimerkiksi USA:n pörssistä ostettua alibaban osaketta, vai että tarjous ei koske esim. Saksan pörssistä ostettua Teslan osaketta?

1 tykkäys

Itse ymmärrän tuon niin, että ei koske jälkimmäistä (eli US-osaketta, joka rinnakkaislistattu Saksassa). Vähän tosiaan hämää se, että eihän se silloin ole edes USA:n pörssistä, mutta ehkä tuo on kirjoitettu vain selventämään asiaa niille, jotka eivät välttämättä ymmärrä eri markkinapaikkojen eroja.

2 tykkäystä

Mitä porukka ostamassa Nordnetin BF-tarjouksesta? Itse miettinyt Berkshire ja Microsoft omistuksien lisäystä. Ehdotuksia jostain hanakoista kasvuraketeista?

2 tykkäystä

Periaatteessa voisi jotain eksoottista lottolappua ostaa läpällä pikkusummalla, mutta viimeaikoina tullut katseltua sillä silmällä Americas Car-Martia. Ei vaikuta kauhean kalliilta tunnuslukujen perusteella, mutta pitäisi tutustua paremmin yhtiöön. Myös UUUU harkinnassa. ps. Ei sijoitussuositus.

1v tilaus -45%
2v tilaus -60%

Kryptovaluutta-hardware-lompakot -40%

Alennuslinkki kumpikin saa 30$ jos nyt oikein ymmärsin. Ilmeisesti pitää olla uusi asiakas.

Fellow finance black friday bonus

1 tykkäys

Zacks, TipRanks ja Motley fool…

Siellä kovasti intoilua 5G, blockchain jutuista…

Tuo TradingView:n Black Friday -tarjous tuntuu kyllä fuulalta. Yritin kolmeen kertaan ottaa Pron, aina eri kortilla, eikä hyväksynyt, ja sitten ilmoitti etten pysty edes yrittämään, yritykset koko käyttäjänimeltä blokattu (because of suspicious activity), pitäisi ottaa yhteyttä Support Teamiin, eikä koko sivustolta edes löydy Supportin yhteystietoja. Kortit toimivat kaikessa muussa. Ihan kuin olisi jossain Rovaniemen markkinoilla.