Osakesijoittaminen

Sijoitussomettajat

Kertokaas tänne keitä seuraatte somessa sijoitusmielessä ja keiltä löytyy hyviä ajatuksia yhtiöistä ja sijoittamisesta. Myös aiheeseen liittyviä sivustoja voi linkkailla.

Tuntuu, että viimeaikoina tähän aiheeseen liittyviä blogeja ja muita somettajia on ilmestynyt kuin sieniä sateella. Suurin osa niistäkin on pari vuotta sijoittanut ja nyt niitä haastatellaan jo iltapäivälehtien palstoilla asiantuntijoina. Mutta mistä löytää ne pätevät tyypit, joita kannattaa seurata :smiley:

Sijoitustiedon sivuilta löytyy muutamakin ihan seuraamisen arvonen henkilö. Ainakin Aki Pyysing on seuraamisen arvonen kaveri ja erityisesti, jos kiinnostaa kiinteistösijoitusyhtiöt. Sieltä löytyy myös Daytraderin ja Jens Kyllösen blogi, joista voi ihan mielenkiintosia asioita bongata. Jens tosin ei sijoittajana kovin kokenut ole, mutta ihan hyviä ajatuksia löytyy ja erityisesti numeronpyöritysosaamista. Kyllä siitä pokeritaustastakin jotain hyötyä sijoittamiseenkin on :smiley:

2 tykkäystä

Veli Verneri, KIng Kong, Sauli, Mikael ym. täällä Inden lööppipalstalla on toistaiseksi riittänyt varsin hyvin:grinning:

2 tykkäystä

Siinäpä sen oikeastaan tiivistit heti alkuunsa, en usko että tuohon löytyy lisättävää, ainakaan suomalaisten osalta. Jos haluaa “höttösisältöä”, niin juuri Twitteristä ja noita blogeja kahlaamalla löytyy. Sitten jos haluaa “kovempaa” lisäarvoa niin Aki, Daytrader ja kyllä Jensinkin ajatuksia kannattaa keskimääräistä tarkemmin lukea/kuunnella, ihan fiksu mies kun on… :smile:

Harmi ettei laadukasta sijoituskeskeskustelua ole enempää, mutta toisaalta ymmärrän miksei sitä perehtyneempää ja osaavampaa koulukuntaa välttämättä edes kiinnosta käyttää aikaansa sellaiseen netissä.

1 tykkäys

QT:n rapsasta tänään napattua: “Koodaripulasta puhuttaessa on tärkeämpää pohtia sitä, miten hyödynnämme olemassa olevia koodaajia tehokkaammin kuin että miten saisimme koodaajia lisää”. Eli joko King Kong on lainattavissa Smilen kautta meillekin vähän iltahommiin? Masse-setä saa sen verran hyvin peukutuksia, että omat kotisivut saattaa tulla kyseeseen::slight_smile:

Päivän some: Hoivatiloissa alkanut kova sisäpiirimyynti!!! Onneksi Masse-setä ei ehtinyt ostoksille. Mitä tää ny oikein hoivapojilta tarkoittaa? Masse-setä on järkyttynyt.

Aika ajoin selaan mitä Anders Oldenburg on vastannut rahasto-omistajien kysymyksiin. Aiheet on laaja-alaisia ja tekstit harkittuja, suosittelen.

1 tykkäys

Tää Inden lööppipalsta on sijoittajan paras somemesta! Indeed! Katsokaa vaikka mitä juuri nyt tapahtuu Hoivatilat -lööpin alla. Yes!

Tässä muutamia joita seuraan itse (mitä ei ole täällä vielä mainittu)

Twitter:

Acumen
Ray Dalio
Callum Thomas
Charlie Bilello
John Hempton ;D

Blogeja mitä olen viime aikoina lukenut niin Michael Pettisiä ja John Huberia sekä Wealth of Common Senseä ja Irrelevant Investoria.

1 tykkäys

John Hempton on kyllä fiksu :+1:

1 tykkäys

Respect! VP:tä seuraamalla pysyy siis vanhakin koko ajan ajan hermolla:ok_hand:t2::sunglasses: Toki Masse raegoi Hoivatilojen isoihin sisäpiirin kauppoihin aamulla jo ENNEN VP:n vastaiskua…

3 tykkäystä

Verneriä seuraamalla olen todennut olennaisimpien tietojen olevan helposti saatavilla. Olen tietoisesti vähentämässä some- ja ruutuaikaa.

5 tykkäystä

Karo Hämäläinen twitterissä on kiva hahmo ja sopivan kriittisiä tekstejä.

3 tykkäystä

Juu, ihan hahmon perusteella Masse-setäkin lähti aikanaan Vernerin ja Kingin kelkkaan::slight_smile: Toki myöhemmin ilmi käynyt poikain huippusometus on edelleen vain vahvistanut kyydissä oloa. Jos veljekset olisi pörsissä, niin sijoittaisin heti:ok_hand:t2:

1 tykkäys