SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Ja itse istuu Canoon kanssa, no kai tämän aika vielä on. SL päällä varuiksi. THCB yllättäen pomppasi 6%, omituista liikettä, olisiko joku saanut jo tietää? :smiley: Tuskin, mutta olisi se DA hyvä joululahja

Oli pakko tulla koneelle, kun pankilta tuli tekstiviesti 18$ ylityksestä :sweat_smile: Kun DA tulee niin lisäilyjä ei ehdi tekemään :smiley:

1 tykkäys

Niin… THCB kanssa on hyvin mahdollista, että myydään uutiset välittömästi (ja huhut ostettu). Tosin olen kiinnostunut jatkamaan mergen jälkeen,joutuu kyllä punnitsemaan pitäisi mahdollinen swingi käyttää hyväkseen…

5 tykkäystä

Jaahas salkku hyppäsi taas ylemmäs, eli oli pakko tarkemmin katsella ja nyt siellä FIII pinkoo ylämäkeen

Hitto, kun ei tullut tuplattua tuota, kun kävi 11 pinnassa ottamassa vauhtia. Kova meno SPAC puolella nyt ja vauhti vaan tuntuu kiihtyvän. Nyt täytyy alkaa olemaan tarkkana kevennysten kanssa, ettei pääse markkinat yllättämään.

4 tykkäystä

Niin… nyt 2pv salkun arvo noussut 7%, kertoo vähän tilanteesta. Jos ei saisi maksella tänä vuonna jo tarpeeksi veroja niin houkuttaisi kyllä osaa myydä. THCB mukana kyllä ajattelin olla pitkään, sen verran uskon hinnan nousevan. Jos nyt tuota sopimusta ei saada niin tullaan varmaan kaksikertaa nopeempaa alas.

6 tykkäystä

Liikaa riskiä, nyt tuli kevennyksen aika. Voittoja kotiin, veroja menee kyllä maksuun.

THCB tulee lujaa alas, jos ei DA:ta ala kohta kuulumaan.
Sen verran optiota moninkertaistumisesta, että tämä jäi vielä :wink:

4 tykkäystä

Kyllä tämä jo hirvittää, mutta onko tämä nyt vaan pelin henki vuonna 2020? XL Fleetin (XL, entinen PIC) tänään +86 % antaa mielestäni hyvät ennakko-odotukset GIKille, vai mitä olette muut mieltä?

Joku varmaan tästäkin spekulaatiosta vetää herneen nenään…

Niin pitkään kuin spac laulu raikaa jenkeissä, niin miltä tahansa ev-liitännäiseltä spacilta voi odottaa tällaista:

Nyt ei ole enää millään kertoimilla ja realiteetilla mitään tekoa näiden kanssa. Jossakin kohtaa se laulu taas loppuu ja sitten mennään, mutta kyllä tämä hulluus taitaa ainakin tämän vuoden loppuun jatkua🤷‍♂️

4 tykkäystä

Jatkuu varmasti vielä tovin. Näissä on vain se, että löytää ne timantit sieltä joukosta, joita pitää pidempään. Monta hyvää mahdollisuutta näistä on ilmaantunut. Näitä on satoja ollut ja ei niistä montaa tule tulevaisuudessa loistamaan. Voi olla, että jotkut niistä ei hypetetyistä lapuista on tulevaisuuden tenbäggereitä ja nyt hypetetyistä lapuista jää vain muisto. En henk koht uskalla rahojani jättää johonkin hiemankaan kysenalaiseen lafkaan pidemmäksi aikaa, vaan kotiutan mahdolliset voitot.

1 tykkäys

Joko jossain tällä pääsee kauppaa käymään. 28e oli itselläni tavoite 50% höylälle.

Paljon riittää jälkiviisaita se päivä kun SPAC kuplasta ilmat lähtee :slight_smile:

Itselleni selitän tämän hypen sillä, että osakkeet ovat laukanneet jo 9kk ylöspäin ja vihdoin tulee jotain uutta (”halpaa”) ostettavaa.

4 tykkäystä

Jälkiviisaus on se paras viisaus, varsinkin kuplien puhkeamisten jälkeen😁

Tuo pitää varmaan spacien kohdalla nyt hyvin paikkaansa, eli kaikki muu on liian kallista, varsinkin jenkkilässä ja näihin pääsee mukaan 10-15 taalaa helposti alussa. Myös kaikki uudet spacit runnovat pikaisesti läpi kaikki seksikkäät alueet, kuten ev, battery, vety jne. Voisi sanoa aika varmasti, ettei tällä hetkellä uudella jenkki-sijoittajalla ole mitään muuta käryä siitä, onko jokin uusi spac hyvä diili vai ihan kuralle heti alussa hinnoiteltu. Ainoa vertailu kohde on tyyliin ”tää on sairaan halpa, kun vaan 10 ja tesla yli 600, pakko nousta yli 100 kuukauden päästä ja to the moon”:grin:

Itse roikun mukana niin pitkään kun menoa riittää ja rahastelen tarpeeksi usein. Kunhan nyt vaan ralli kestäis 4.1 saakka, niin saisi verot siirrettyä eteenpäin😅

10 tykkäystä

Juuri luin jonkun artikkelin aiheesta IPOt Amerikassa, ja melkoisia ylilyöntejä on perinteistenkin IPOjen kanssa ollut. SPACit on ehkä ketterämpiä ja ”helpommin” kadunmiehen ymmärrettävissä, kun osake on jo heti alussa ”ostovalmiina”. Tai siis jo ennen alkua… Tietäjät tietää.

1 tykkäys

Tässä kuplassa on ollu mukava olla kyydissä ja jatketaan olemista. Vaikka nykyset omistukset menis nollaan euroon niin silti ollaan rutkasti plussalla spaccipeleistä. Kyllähän tässä joku pahasti näpit polttaa kuitenkin

4 tykkäystä

Maksumuurin takana, mutta ensi vuonna olisi SPAC-rallia tarjolla ihan kotimaassakin.

2 tykkäystä

SPAC IPOja tullut siihen tahtiin, että kaikkia ei kannata edes yrittää tuoda esille alkuunsa.
Tämä kuitenkin ansaitsee joulun kunniaksi erityismaininnan:

Sagansky and Sloan’s seventh SPAC Spinning Eagle Acquisition files for a $1.5 billion IPO

DraftKings ja Skillz meriitteinä tähän mennessä :+1:

4 tykkäystä

Tässä taisi olla erityispiirteenä mahdollisuus “spinnata” pienempiä osia erillisiin mergereihin. Eli esim pienemmän kohteen löytyessä vain x% spacista yhdistyy targetin kanssa ja loput jatkaa spaccina toisen targetin etsintää.

Erittäin mielenkiintoinen ajatus.

2 tykkäystä

Jatketaan tähän vielä pieni huomio, SPACien preemiot NAViin nähden aika korkealla

Ja premarketissa näyttää taas erittäin hyvältä spaccien suhteen, pokspoks!