SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

No joo, ajattelin et ne splitataan automaattisesti yhdistymisessä ja tuossa tarjouksessa voi itse määrittää vaihdettavien kpl-määrän, niin se ihmetyttää kun eihän siinä ole oikeasti muuta vaihtoehtoa kun kaikki loppujen lopuksi jos ei myy ennen yhdistymistä? Ja jos hyväksyn tarjouksen, niin voinko myydä enää niitä ennen yhdistymistä? Vai sitoudunko tolla pitämään ne yhdistymisen yli. Vastauspäivän ja maksupäivän väli 10pvää, onko “poissa käytöstä” tän ajan.

https://www.paysafe.com/en/paysafegroup/news/detail/paysafe-partners-with-colorados-betwildwood-to-provide-unified-payments-platform-and-marketing-services/

Mahtaakohan tällä olla muuta vaikutusta
kuin hetkellinen hyppy BFT kurssin hetki sitten?

1 tykkäys

SPACien tilanne elänyt taas siten että tällä hetkellä enää mukana CFII ja IPOE, tarkoitus nostaa IPOE määrä 5000 kappaleeseen jos vaikka ottais vähän takapakkia tässä kun mergepäivän ilmoitusta odotellaan, tällä hetkellä puolet tuosta

IPOE kyllä vaikuttaa jopa sellaiselta jota vois harkita jopa ihan pidettäväks asti, vaikka hintaa onkin

Jos annat sitovan toimeksiannon yhtiötapahtumaan, niiin laput lukitaan käsittelyyn, jolloin niillä ei voi tehdä kauppaa. Näin ainakin yleissääntönä, mutta joskus tuossa on aikaa perua toimeksianto erikseen.

Lisäksi ainakin Sharevillessä tuli vastaan kommentti, että Nordnetissä splitatut warrantit jäävät tilille harmaaksi, eli ei ole kaupankäynnin kohteena. Niille voisi tuon mukaan tehdä toimenpiteitä vasta, kun yritys haluaa ne lunastaa tai itse haluat vaihtaa osakkeiksi välittäjän kautta.
Tämä(kin) voi olla hyvä varmistaa asiakaspalvelusta, jos ei halua jättää warranteja lukkoon.

Mielellään varmaan moni muukin täällä ottaisi aspan vastaukset arvokkaana tietona vastaan :wink:

Mulla on PSTH unittien splittauksen seurauksena warrantteja nordnetissä. Rivi harmaana mutta aspan mukaan ne voi myydä soittamalla myyntitoimeksiannon.

2 tykkäystä

Boom!

E: sinne lähti kattoon

6 tykkäystä

Tyypillistä Churchillia. Posketon valuaatio kuten Multiplanissa. Sijoittajat saa vielä näpeilleen. Kleinin spacit ovat surkeimmasta päästä piensijoittajille.

1 tykkäys

Hyppäsin mukaan tuohon CCIV:n, Lucid Motorsia olen seurannut jonkun aikaa jo, todella mielenkiintoinen tapaus.

2 tykkäystä

En löydä tota huhua bloombergin sivuilta

Twitteri lähinnä räjähti tästä uutisesta. Virallista uutista ei vielä ole missään… ainakaan itsellä ei ole silmään osunut.

Fomottelin itteni mukaan 12$ hintaan, voi video jos feikki huhu… :no_mouth:

Tässä uutinen, jos tuota virallisena pitää

https://seekingalpha.com/amp/news/3650430-electric-vehicle-buzz-lucid-motors-and-churchill-capital-in-talks-over-spac-deal?source=feed_f&utm_campaign=twitter_automated&utm_content=news&utm_medium=social&utm_source=twitter_automated&__twitter_impression=true0

20 miljardia on aika kova arvostus Lucidille (noin 13 dollarin kurssilla). Mihin hype voisi kantaa? Ford ei paljon arvokkaampi ja siellä Mustang Mach-e kisaa samoista asiakkaista.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-11/lucid-motors-said-to-be-in-talks-to-list-via-michael-klein-spac

1 tykkäys

Onko Lucidin taloustietoja nähtävillä jossakin?

1 tykkäys

Tuolta jotain osviittaa, virallisia ei taida paljon olla näkyvillä.
1,3B$, jolla saanut yli 50% osuuden → ~2,5B$

Tosin hankalassa tilanteessa ollut, joten halvalla on lähtenyt osuudet oletettavasti :man_shrugging:

Itsekin piti tähän fomoon lähteä mukaan, vaikka Churchhilliin ei pitänyt enää koskea :see_no_evil:

20$ on aika nopeasti taulussa hypen mukana, jos/kun tuo virallistetaan.

Edit: isoja 12,5$ nippuja tulee myyntiin pienillä välityksillä. Nuo kun ostetaan pois, niin latu auki :wink:

Jep, itsekin rahoitin osan TREB:n kevennyksellä :grin:

8 tykkäystä

Nyt saa muitakin SPACeja halvemmalla kun ennen huhua kun raha liikkuu CCIV kohti

2 tykkäystä

Myin sopivasti 2h ennen huhua 50% CCIV positiostani. FOMOlla kahmin sitten vähän isomman satsin kalliimmalla takaisin sillä jos tässä ei ole mitään isoa koiraa haudattuna ja markkina ei kyykkää niin ei tässä paljoa riskiä ole. Sen verran olen SPACceja seurannut että joku $11-13 Lucidista on loisto diili olettaen että valuaatio ja diilin ehdot ovat linjassa muiden vastaavien SPAC EV diilien kanssa.

Joustin nyt omista säännöistäni mutta downside on edelleen varsin siedettävä keskihinnan ollessa $11,35. YOLO.

6 tykkäystä

20Miljardia on ihan sopiva hinta firmalle, joka ei toimittanut vielä ensimmäistäkään autoa. Lucidhan myy ilmaa (Lucid Air), joten se välittyy sopivasti myös arvostukseen.

Ei näissä arvostuksissa ole ollut puoleen vuoteen enää yhtään mitään järkeä, mutta kaupaksi näyttää menevän.

6 tykkäystä

pikku nippu otettu otettu mukaan, myöhässä ollaan mutta riski/tuotto on kohdallaan, joten sallittakoon. Jospa tulisi isompaa uutista ja siitä liitelee kohti 18 ja siinä vaiheessa hyppään vauhdilla pois

1 tykkäys