SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Juu oli hyvää settiä ja hyviä vastauksia, vaikka vedettiin tiukkaa tenttiä kysymysten kanssa. Kertoivat myös, etteivät ole velvollisia ilmoittamaan henkilökohtaisista ostoista julkisesti, vaan ainoastaan myynneistä ja näitähän ei ole vielä sattunut yhtään. Ovat myös aloittamassa omien ostot 50 miljoonalla mahdollisimman pian (mahdollisesti tänään, huomenna, perjantaina), mutta eivät tietenkään iske koko summaa kerralla kiinni. Omasta mielestäni saivat hienosti kuitattua kaikki viimeisen shortti-hyökkäyksen syytökset. Itse ainakin levollisin mielin odottelen Q4 julkaisua.

5 tykkäystä

AMCI merger vote 2.2. Jos jollain vielä on. Itselläni on vielä.

1 tykkäys

Stocktwits:ssä myös hyvää settiä osakkeen osalta

chrome_28YMsdtZJ2

9 tykkäystä

Hyvää pöhinää alkaa olemaan myös $ZNTE ympärillä, vielä täysin toivotaan toivotaan tuo Lilium yhteys mutta usko on kova, volatiliteetti myös hyvin kasvussa.

Itsellä löytyy läjä salkussa 11d kurssilla, eikä vieläkään hinta karannut käsistä tosin hetken voi joutua odottelemaan isompia uutisia mutta erittäin todennäköistä että mergee johonkin eVTOL firmaan niin saadaan hyvät nousut kun tulee uutisia.

6 tykkäystä

Samassa veneessä. Nippu znte unitteja salkussa. Huomasin nuo Lilium viittaukset, mutta en tiedä mitä mieltä tuosta firmasta pitäisi olla. Tosin pelilappuja ja hypen huipulla myynti niin samahan se on mitä firma tekee pitkässä juoksussa :slight_smile:

2 tykkäystä

warrantit +80%,
common share trade halt @11,72$

Aiempi artikkeli Payoneerista joulukuulta

4 tykkäystä

Näistä tulee mieleen it-kuplan ipot, jossa kaikki raketoi ihan päättömästi. Täytyypä siis lisätä ZNTEtä salkkuun ennen kuin musiikki loppuu.

2 tykkäystä

Microvastille uusi yhteistyö sopimus. Saksalainen Tuv.
Saksassa vissiin kuuluu saada Tuv sertifikaatti autoon. Eli hieno juttu. Mutta missä on DA?

https://www.tuvsud.com/en/e-ssentials-newsletter/automotive-essentials/e-ssentials-03-2020/tuv-sud-improves-sustainability-in-battery-production

14 tykkäystä

Ei ihan auennut tämä minulle… Eli thcb homma kariutuisi, vaiko tämä Chamath lähtisi vaan hommaan
mahdollisesti mukaan?

E: oli ihan fiksua avata Reddit, eli joo Chamath mahdollisesti mukaan kimppaan jollain tavalla. Mielenkiintoista jos on edes mahdollista.

IPOt, oli sitten perinteiseet tai reverse mergerit SPACien kautta on olleet muutenkin aika kovilla nousuprosenteilla heti kaupankäynnin alusta alkaen.

SPACien kautta IPOihin pääsee paremmin kiinni myös yksityissijoittajat, valuaatiot eivät ole alkujaan välttämättä ammuttu taivaisiin. Vertaa esim Snowflake, Palantir jne. Yleensä instikat ja annin järjestäjät saavat näistä ison osuuden. Toki SPACeissa sponsorit ottavat osansa, samoin rahastot ja PIPE -rahoittajat ovat mukana ottamassa välistä.

Ja läheskään kaikki SPACit eivät tee vastaavia liikkeitä. Sponsoreilla ja kohdeyrityksellä on iso osuutensa asiaan. Esille nostetaan täälläkin merkittävimmät julkistukset, ja niissä liikkeet ovat helposti suuria - ainakin alkuun.

Mutta kyllä SPACeissa on tällä hetkellä isosti rahaa liikkeellä ja kupla muodostunut tai kehittymässä. Aiemmin hyviin pre-LOI kohteisiin pääsi kiinni hyvinkin alle 11$ hinnoilla - siis vielä marras-joulukuussa. Nyt paremmat sponsorit hinnoitellaan alkujaan vähintään 15-20% preemiolla NAV-arvoon. Ja warranteissa preemiot ovat huomattavasti korkeammat, käytännössä tuplat aiempiin arvostuksiin nähden.

FTOC warrantit tosiaan ottivat isommin etukenoa. Common share taisi kuitenkin jäädä 30%, tosin vielä ollaan “in-talks” vaiheessa. Mahdollisen vahvistuksen jälkeen tilanne taas eri.

ZNTE on kyllä potentiaalinen kohde, aviation on kovassa nousussa. Harmi vaan, että oma positio jäi puolikkaaksi ennen kuin nousi omaan makuun liikaa (vältän ostamasta jos nousee yli 11$). No, onpahan seurantapositio olemassa :sweat_smile: Täydennellään sitten, jos sattuu osumaan sopivasti kohdalle.

3 tykkäystä

ZNTE on premarketissa +15% ilmeisesti ilman mitään uutisia. Alkaa olemaan kohtuu sekaisin porukka, kun nyt raketoi jo spacit ilman mitään kohdetta.

5 tykkäystä

Järki käskee myymään, mutta nousevaa ei saa myydä. Luotetaan vielä hetki, että joku tietää ja ostaa päämärkänä. Kohta tietää sitten kaikki muutkin.

2 tykkäystä

Stockwitsissä veikkailevat että olis ollut leakki ja ehkä tulis jonkunlaista tiedotetta johonkin liittyen lähipäivinä, tosin itse veikkaan että puhtaasti robbari fomo ajaa kurssia :slight_smile: kun tuo Lilium yhteys on aika hyvin levinnyt somessa.

Itse en tässä vaiheessa ole myymässä vaikka helpot 20% saisikin, istun kyydissä ainakin siihen asti kun tulee uutista kohteesta jos se on Lilium tai jokin muu sähkömottorilla toimiva lentävä ajoneuvo niin voidaan hyvin päästä taas sinne 20$ hujakoille hyvinkin nopeasti :smiley: Ja ei ole sijoitusneuvo, jokainen tekee omat johtopäätökset.

Johdolla pitäisi myös olla hyvä track record niin usko mergeen on vahva.

1 tykkäys

Varmaan fomoa pukkaa. Jos tähän osuisi tulikuuma sähkövatkain-startup, niin eihän tätä alle 20 dollarin viitti myydä. Siitäkin jäisi käteen lähinnä vaivanpalkkaa kun oma positio on 161 osaketta, mutta ei näitä uskalla treidata kuin sillä rahalla jonka voi oikeasti menettää kokonaan. SPACit ovat meikäläisen salkussa alle 1,5%, ellei lasketa ex-SPACia Tattooed Chefiä.

1 tykkäys

Zanite on yksi eniten vastaantulevia tikkereitä palstoilla. Kovia odotuksia taitaa olla kohteesta

Premarketissa heilutaan toki miten sattuu, mutta nyt ihan oikealla volyymillakin.
Nousu tehtiin ~200t kpl volyymilla, premarketissa vaihtunut jo 0,5M lappua :man_shrugging:

5 tykkäystä

Oppenheimer ilmeisesti tykittänyt BUY 23$ Trittille. Eipä ole kurssiin vaikuttanut kun eilen tullut. Liian high risk ja epäselvyyksiä?

Tuo on jo aiemmin julkaistu, eli ilmoittivat tällä viikolla vain pitävänsä tuon aiemmin julkaistun BUY ja 23$.

2 tykkäystä

Volyymi premarketissa ei mitään isoa, mutta nyt nähdään saadaanko auetessa volyymiä, jos ei niin varmasti käydään alle 8$ jälleen. Saa nähdä koska breikki tapahtuu, jos on tapahtuakseen. Kaikki ilmesesti TA:n näkökulmasta sille pedattu.

E. Ainakin hyviä ostopaikkoja ilmestyi 7$ pinnasta, jos uskoa on. Tähän väliin olisi hyvä nähdä sisäinen osto :smiley:

1 tykkäys

Vieläkös täällä on THCB holdaajia? Nousut ja laskut nähty. Odottavan aika on pitkä. Tekis mieli myydä laput laitaan, vähän tunnelma hiipuu kun DA:ta ei kuulu.

5 tykkäystä

Veivattu edestakas tällä lapulla, nyt otettu taas pieni satsi salkkuun kun “halvalla” sai.
On tää jännä tapaus kaikenkaikkiaan.
Kyllä tässä vähän epätietoinen olo on asioiden todellisesta laidasta.
Onko ihan huijausta? vaiko rehtiReijon yritys?