SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

10X Venture Acquisition Corp VCVC / Ree Automotive

Definitive Agreement pressi

Ja investor prese:

Ree Automotive nettisivut:

BTAQ tuli sitten alas aika huolella, varsinkin warrantit… Eipä tuo Ree ollut kovin osuva, vaikkakin spekulaatioissa oli esillä. BTAQ on enemmän softa/tech puolelle, hyviä kohteita on tarjolla paljon edelleen Israelin suunnalla. Ostopaikka voisi olla, jos droppaa tarpeeksi
Tosin niin kai VCVC piti olla myös enemmän softaan keskittyvä… :man_shrugging:

2 tykkäystä

Ja FTOC / Payoneer DA :partying_face: Meni Halt:iin heti.

http://newsfile.refinitiv.com/getnewsfile/v1/story?guid=urn:newsml:reuters.com:20210203:nBw4v1dc2a&default-theme=true

3 tykkäystä

Payoneer ja FTOC taputeltiin äsken. Kaupankäynti keskeytetty hetkeksi.

Sijoittajaprese

Valuaatio näyttää aika hyvältä verrokkeihin nähden. En ehtinyt vielä tutustua sen tarkemmin.

2 tykkäystä

Eikö tämä ole BFT ns. kilpailija tässä markkinassa? Taisi olla valutaaio 3.3B ja paysafe 9B. Payoneeriin en vielä ehtinyt tutustua mutta mietin kummalla paremmat kasvu mahdollisuudet.

Mahtoikohan kerrankin osua oikeaan, tuplasin eilen FTOC position :smile:

FUSE kummastuttaa, onko tuo Moneylion sitten oikeasti heikko kohde, onko palstalaisilla hype/antihypetietoa asiallisempaa infoa aiheesta?

2 tykkäystä

Täällä on kirjoiteltu Microvastista ja sen SPAC:sta. Tein sille oman ketjun, koska luulen että siitä riittää kirjoittamista tulevaisuudessakin. Poistetaan jos riittävän monen mielestä tuo on turha.

24 tykkäystä

FUSE:n kohdalla oli selkeää spekulaatiota ja hypeä nimenomaan kryptoihin liittyvästä kohteesta. Moneylion saattoi olla siihen nähden pettymys.

SPAC markkina rupeaa omaan silmääni vaikuttamaan hieman uupuneelta. Isoja ja lupaavia diilejä napsuu vasemmalta ja oikealta mutta kurssit eivät oikein tunnu jaksavan raketoida “entiseen malliin”. Odottavatko SPAC sijoittajat jotain vieläkin parempaa ja pettyvät kun se kohde ei ollutkaan mikään tajunnan räjäyttävä teknologinen uudisraivaaja. Esim FTOC diilin julkaisun jälkeen pre-marketissa vain +7%.

Onko tämä koko SPAC markkinaa koskeva ongelma vai ladataanko joihinkin liikaa odotuksia kun ollaan jo lähtökohtaisesti valmiita maksamaan 20-60% preemiota SPACista ilman että on edes uskottavaa huhua? :man_shrugging:

2 tykkäystä

Jep samanlaisia ajatuksia, korostuu vielä poiminnan vaikeus, mutta nyt tuntuu tämän WSB jupakan jälkeen virtaavan SPAC:eihin rahaa. FTOC sai vähän vaimean aloituksen, pyörii tuossa +10% molemmin puolin. Tässä saattaa olla että massat tarvitsevat analyytikoilta ja lehdistöltä lupaa ostaa tätä, ei löydy oikein Twitterin lisäksi kauheasti julkisuutta.

BFT aloitti treidaamisen laskulla 12$ pintaan ja on sieltä kiivennyt koko ajan ylöspäin. Ennustan tälle vähän samanlaista kehitystä, tosin alun lasku saattaa jäädä pienemmäksi. Tässä painaa julkisuuskuvassa aika paljon nuo alustat missä Payoneer on käytössä: Amazon, Ebay, AirBnB. Ei toisaalta ihan hirveästi huoleta kun keskihinta on 11,5$ hankittuna tuosta viime viikon teurastuksesta. Katselen rauhassa.

Minkälaisia ajatuksia CRHC? (ei mitään huhuja vielä) Mutta on lähtenyt nousemaan todennäköisesti jo pelkästään johdon vuoksi.

1 tykkäys

ALUS sentäs vähän lähti, hyvähyvä

1 tykkäys

Mikä tätä nostaa? Koitin oikein googlata tuloksetta.

Varmaan tämä varsin härkämäinen postaus ALUS/Freyasta Redditissä

Oletteko selvittäneet miten tuo kuvio toimii, koska kohdeyritys on Norjan pörssiin johonkin kasvumarkkinaan jo listattu firma. En tiedä Norjan lainsäädännöstä, mutta kuvittelisin että majoriteetin täytyy hyväksyä yhdistyminen? En siis tarkoita etteikö näillä valuaatioilla menisi läpi, mutta vähän erikoinen on tuo kuvio siis :thinking: SPAC ostaa yrityksen pörssistä.

CCIV dyykkasi kolmessa minuutissa $32.04 → $27.78.

Mulla on kirjaimellisesti kaksi lippua näihin raveihin, mut hyvin jännä keissi jokatap.

Toivon tyrmäystä puskista. Osakkeiden määrällä mitattuna suurin SPACcini. Ei mitään aavistusta tai huhuakaan kohteesta. Veikkaisin nousun johtuvan SPACcien kuumuudesta ja siitä että CRHC:ssa yhdistyy koko, ikä ja johto.

Bloombergin uutisterminaalissa oli uutinen että CCIV ja Direct TV käyvät edelleen keskusteluja mutta “CHURCHILL CAPITAL IV DEAL WITH DIRECTV ISN’T IMMINENT: DJ”

DirectTV olisi kyllä mahtava lopetus tälle Lucid Motors meemille :popcorn: Valuaatio huhulla taisi olla alunperin luokkaa ~9 miljardia, joten nyt lähennellään jo 30 miljardia autofirmasta, jolla ei ole edes mitään tuotannossa :rofl:

6 tykkäystä

Freyr osakkeet eivät taida olla oikeasti listattuna pörssissä ja sitä kautta normaalissa kaupankäynnissä. Vähän samaan tyyliin kuin Privanetin kaupankäynti, eli listaamattomien yritysten kauppapaikalla voi käydä kauppaa, jos ostajia ja myyjiä löytyy sopivasti.

Jossain määrin turnausväsymystä havaittavissa. Tosin johtunee myös siitä, että vaihtoehtoja on “liikaa” ja käytettävissä oleva pääoma jakautuu useampaan kohteeseen. Hypet vetää puoleensa, kuten CCIV ja wsb laput. Selkeästi SPACit kyykkäsi, kun wsb show alkoi ja spekuloijien pääomat kohdistui uudelle hiekkalaatikolle.

Kierto palasi takaisin SPACeihin huomattavalla muutoksella perjantaista lähtien, tällä viikolla vihertänyt selkeästi markkinan leveydeltä. Toki punaistakin jossain, mutta yleisilme hyvin erilainen.

2 tykkäystä

Eikait tuossa kummosempaa, hype ala ja otti seuraavan askeleen kurssitikkailla.

Mutta mulle riitti ja siirryttiin FTOC, ei sitä nähtävästi osaa täysin luopuakkaan tästä spac pelailusta

1 tykkäys

Hypätty RMG Acquisition Corporation II (RMGB) kelkkaan.
Green Energyn hypen vuoksi.

1 tykkäys

Oliko nimenomaan unit kyseessä? Nordnetissä = -merkki tikkerin perässä.
Mitä olen muualta lukenut, niin warrantit tulevat harmaana näkyviin salkkuun, kun unit splitataan mergen yhteydessä. Kaupan tai lunastuksen voi tehdä soittamalla.

Warranteissa on tyypillisesti tuo lunastuspykälä, 17-18$ hinnan nurkilta. Yritys voi vaatia lunastusta, myös cashless redemption on joissain tapauksissa mahdollinen. Eli jollain prosentilla warrantit vaihdetaan osakkeiksi ilman lisäveloitusta. Harvemmin käytetty, mutta taisi olla Tattooed Chefillä juuri.

Joka tapauksessa vaatii toimia warrantin omistajalta, eli välittäjän kautta lunastus ja lisää rahaa tiskiin vaihdon merkiksi. Tai sitten warrantien myynti markkinoilla. Muuten menee arvottomiksi määräpäivän jälkeen.

olivat unitteja. Juuri kun pääsi sanomaan asiasta, niin nyt näkyvät oikein. Warrantti tuli näkyviin harmaana ja nimessä lukee päivä kun menevät vanhaksi. Keskikurssi näyttää olevan pielessä.

2 tykkäystä