SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Jep kuten yllä mainittiinkin jo. Itsellä oli vain lyhyeen veivaukseen niin ei ollut ongelmaa.

Lidar -tekniikka on jo laajemmassa käytössä, jos kiinnostaa niin Velodyne Lidar tekee 75% liikevaihdosta automotiven ulkopuolelta.
Tuli myös SPAC merger kautta listalle syksyllä, tikkeri VLDR.
Shorttimanipulaatiot ainakin nyt näyttäisi olevan ohi ja kurssi menossa oikeaan suuntaan📈

2 tykkäystä

Nämä jo mergerin tehneet ex-spacit ovat liian vaikeasti arvioitavia itselleni jotta hyppäisin enää kyytiin. Myöskin kynnys jättää jotain GMHIn kaltaista holdiin alkusijoituksen kotiutuksen jälkeen on pienempi kuin lähteä erikseen ostamaan jotain VLDRn kaltaista, vaikka ovatkin samankaltaisia yrityksiä.

Tämä osake on ihan lottokuponki.
Trident Acquisitions sulautuu lottery.com yhtiöön.
Harmi vain etten löydä mistään enempää tietoa yhtiöstä jotta voisi muodostaa kuvan, onko arvostus taso sulautumisessa järkevällä tasolla. Onko kellään muulla enempää tietoa tästä sulautumisesta ?
Yhtiö kasvaa hurjaa vauhtia kylläkin.
Trident Acquisitions Corp. Announces Binding Letter of Intent to Combine with Lottery.com

SBE näyttäisi olevan +19 premarketissa jälleen. Käyty jo lähempänä 40 taalaa tänään eli tämänkin lapun arvostus karannut täysin reaalimailmasta ulos. Tuon nousurallin perusteella voisin jo aika tarkalleen väittää, että tulee tekemään samat kuin Hylion sun muut, eli mergerin jälkeen tulee alas kuin kivi.

5 tykkäystä

APXT ja AvePoint Definitive Agreement

https://finance.yahoo.com/news/avepoint-largest-microsoft-365-data-120000230.html

Tulipa just viime viikolla myytyä laput pois… Pieni seurantapositio oli, mutta silti.

Investor prese:

Edit:
tulipa testattu Mandatumin Premarket -toimeksiantoa. Läpi meni, kun trading halt oli käsitelty. :sweat_smile: Katsotaan, jos saisi pikaisen päivätilin tästä pois. :money_mouth_face:

Edit2: Lisää tiedonkaivamista:

Disciplined Growth

"This is one of my favorite slides because it shows how hard it is for an enterprise SaaS company like AvePoint to post strong growth numbers while staying cash positive. There are 212 public software companies and AvePoint is one of 5 that is growing at a rate of more than 25% revenue while maintaining a higher than 10% EBIT margin."
Lähde: https://www.avepoint.com/blog/manage/avepoint-and-apex-announce-initial-public-merger-heres-what-i-pitched-investors/

Ei muuten ole ihan pieni paketti tuo M$:n tarjooma. Kokonaisuuden hallinta tarvitsee osaajia. Juuri olin koulutuksessa ja pätevä kouluttajakin oli helisemässä eri vaihtoehtojen kanssa. Sidonnaisuuksia on eri yrityksissä todella vaihtelevasti rakennettu ajan kanssa.

4 tykkäystä


Ex-softa-ammattilaisena sitä aina miettii, että eikö näitä muuten pysty hoitamaan, kun/jos MS-pilvestä on Office ja Sharepoint lisenssit hankittu

1 tykkäys

Hyliion ja American naturalgas yhteistyöhön, alennusta kaasusta Hyliion asiakkaille https://americannaturalgas.com/hyliion-announces-natural-gas-fueling-partnership-with-american-natural-gas/ edit: olikin jo vanha uutinen

1 tykkäys

Apex / AvePoint sijoittajainfo:

2 tykkäystä

Ilmeisesti tilanne jenkeissä sitten on niin, että ostetaan ensin Microsoftin tuotteita palvelutaloilta, jotka ei kykene niitä hallinnoimaan asiakasyritysten puolesta. Siihen sitten tarvitaan tällainen hallintapalvelusofta. Vie kyllä omaa arvostusta MS cloud softista ja palveluista, jos näin oikeasti on.

Compellingly priced - niin, onhan se jos nuo “järjettömät” arvostukset ylipäätään hyväksyy. Jossain kohtaa P/S >9 oli kyllä yliarvostuksen merkki, vaikka oli miten skaalautuva business. Joten itselle tässä tökkii kaikki, etenkin nuo rahanahneet hait taustalla. Tässä myydään 17.6% floatiksi noilla arvostuksilla, joten aika pieneksi jää se osuus, kun nykyiset haluaa jatkossa rahastaa luonnollisesti maximit. Ei kiitos tänne, treidaamiseen soveltuu kyllä oikein hyvin.

2 tykkäystä

Nähdäkseni AvePoint tekee nimenomaan kokonaisratkaisuja MS:n tuotteiden avulla. Myy lisenssit tarvittaessa, siihen päälle konsultaatiot, toteutukset ja ylläpidon. Ja huomattavasti laajemmalla skaalalla kuin perus konsulttifirmat.

Konsultaatiobisneksen osalta arvostukset on tietysti hieman eri.
Tasaisesti kasvava, velaton ja positiivinen kassavirta sekä trendit puolella :man_shrugging:

Ainakin Pohjoismaissa Avepoint on bsckup/migraatio kulmalla eli jis halutaan siirrellä Teamsia tenantista toiseen tai siirtyä slackista Teamsiin niin avepointilra löytyy työkalut tuohon.

INSU (INAQ) ja Metromile merger:

3 tykkäystä

Siel ois seuraava laturifirma

Newborn Acquisition Corp. (NASDAQ:NBAC) announced this morning that it has signed a definitive merger agreement with Nuvve Corporation that would value the electric vehicle charging company at an enterprise value of $131.6 million. Nuvve’s vehicle-to-grid (V2G) platform allows bi-directional charging meaning that electric vehicle owners can monetize their car’s battery as a source to the

5 tykkäystä

Hyvää nousua vihdoin romeolla.

Jäätävä nousu tuolla NBAClla Ei kerenny mukaan :sweat_smile:

Ei näissä ole enää mitään järkeä ja tällaiset nousut tuo vaan kiihtyvällä tahdilla uutta tavaraa markkinoille🤢

Nämä latausfirmat on kyllä järkyttävän hypetettyjä. P/S SaaS-firmojen tasoa, mutta eivät kuitenkaan niin skaalautuvia, koska vaatii infran asennuksen.

NGA on tänään kanssa noussut sen vajaan 20% 13,5$. pelkkä huhu, että yhdistyy Lion Electricin kanssa on saanut nousun aikaiseksi. Ampuu yli nämä pelkät huhutkin jo, mutta kiva olla kyydissä siihen asti kun tiputaan taas kun nalli kalliolta…

Huhuilla on tehnyt aika hyvät rahat näillä SPACeilla, tähän asti ainakin

2 tykkäystä

Näillä EV firmoilla tehdään nyt rahaa, toinen keissi on GigCapital3 Inc. ticker GIK. Pyörii tällä hetkellä 11$ pinnassa. Tätä on viety taas Lightning Emotors:iin. Piti tähänkin pieni seurantapositio laittaa eilen.

Nettisivut: https://lightningemotors.com/

2 tykkäystä