Spekulaatio-osakkeet ("penniosakkeet", "hypeosakkeet", "pump and dump")

SPAC vaiheessa kyllä, mutta yhdistymisen jälkeen tuo ”fail-safe” lähtee pois. Artikkelin yhtiöt ovat nimenomaan yhdistymisen jälkeen tehneet mahalaskun.

Seuraava autopuolen SPAC. IPO oli kesäkuussa, joten mahdollisesti aikaa vielä pitkästi. Tosin nyt on rauta kuumaa, niin voi tulla jotain nopeastikin.

200M$, joten ei välttämättä ole autonvalmistaja hakusessa, ainakaan yksinään.
Rivian on ollut keskustelupalstoilla toiveissa, mutta ei taida nappulat riittää.

Tätä ei löytynyt Degirolta näköjään. B Rileytä ei avattu, kun kiid puuttuu( muistaakseni).

Moni varmasti pitää niin kauan kunnes päivämäärä on tiedossa ja osake ylhäällä. Onhan se varman päälle hyvä pelata. Itse aattelin jos nuo menee läpi niin pitää vähän pidempään.

Amazon on Rivianin takana, tuskin siis kohteena?

1 tykkäys

Taitaa olla tällä hetkellä vain Unitit kaupan, KCAC.U. Warrantit ja osakkeet tulossa lähiaikoina.

Jep, oma oletus tämän osalta on enemmänkin toimitusketjuun tai oheispalveluihin liittyvä toteutus. Katsotaan nyt miten edistyy.

Tuossa pari viikkoa sitten tarttui 1000 Kensingtonia haaviin Nordnetin tilille. Niiden hinta ei tosin oo sen jälkeen päivittynyt.

Nabriva pomppasi ylöspäin eilen aftermarketissa (+40%) kun julkisti yhteistyö- ja jakelusopimukset USA:ssa kahdesta antibiootista.

Aikaisempi ilmoitus Kanadan hyväksynnästä ei tosiaan aiheuttanut mitään reaktioita kurssissa.

Saa nähdä kestääkö 0.9 tukitasona. FDA hyväksyntäprosessin jatkamisesta ei ole mitään uutta tietoa.

Euroopassa kurssitasot B/A: 0.76EUR/0.83EUR tällä hetkellä.

https://www.finanzen.net/realtimekurs/nabriva_therapeutics_1

Lyhyeksi myyjiltä puhti loppuu:

3 tykkäystä

Jälkilöylyjen volyymi oli 12 miljoonaa, vs. 4 edellisen viikon n. 3 miljoonaa.

E:

Uijui:
image

1 tykkäys

1.17 nyt premarketissa. Mahtaakohan nousu kestää, vai tuleeko dippi alun jälkeen🤔

Nousu perustuu tuohon yllä mainittuun Merck-soppariin ja shortitkin vähissä, niin eiköhän tuo pysyttele. Yahoossa odottavat jo silmät kiiltäen 20 USD :smiley: :smiley: Oma tavoite ostaessa oli 2 - 3 USD.

Vielä on siis luvassa FDA, EMA, ja Kiinan hyväksyntä, että voi se hyvinkin nousta pari USD jos edes 2/3 menee putkeen.

3 tykkäystä

Ensimmäinen postaus tälle sivustolle, mutta InnerWorkingsin omistajille hyvää nousua vihdoinkin. Oma usko meinasi loppua ja eilen ehdin laittaa myyntiin 1,4 rajalla — no onneksi sain vielä pois. Nyt yhdistymisuutisen myötä ostotarjous 3usd.

https://finance.yahoo.com/news/hh-global-innerworkings-create-combined-120000138.html

7 tykkäystä

Olkaatten hyvät, voi kiittää meikäläisen tuuria. 2kk holdatun position jälkimmäinen puolikas lähti myyntiin juuri eilen parin euron voitolla, kun mitään ei näyttänyt tapahtuvan. Mitään ei vain pitäisi ikinä myydä :upside_down_face:

Mahtavia uutisia! Oma positio oli $1,8 take profitilla, näköjään $2.93 tuli per lappu.

Nabriva näemmä hyvin noussut, mutta nyt taas pienessä laskussa. Oliko tuota vielä järkeä holdata, vai pitääkö jo keräillä voittoja kotiin?

Perhana kun tuli avauksen aikaan muuta hommaa eikä ehtinyt katsomaan miten homma etenee ja kurssi kehittyy. Olisin kyllä tuohon avaukseen myynyt koska ei tämä uutinen vielä megaiso ole ja näissä tuppaa aina 5 min sisällä tulemaan isoin piikki jonka jälkeen hyvä hetki ottaa laput halvemmalla takasin. Nyt vähän sitä mieltä etten taida tehdä mitään vaan odotella lisää uutisia. Oma khh 0.68$ niin ei tässä hätää ole, mikäli laskee vielä uudestaan niin saatan jopa lisätä, sillä selvästi nopean nousun potentiaalia uutisten perässä

Itse ajattelin vielä olla myymättä Nabrivaa. EMA, FDA ja Kiina hyväksynnät odottamassa. Lisäksi taisi olla joku viritys jossa mukana isoja rahoittajia tarkoituksena sijoittaa antibioottien kehitykseen. Nabriva oli siinä yhteydessä jossain uutisessa mainittu.

Tavoitehinnaksi olen asettanut 2-3USD. Nyt omistuksien keskihinta 0.69USD.

EDIT: Miljardin rahasto uusien antibioottien kehittämiseksi, AMR Action Fund:

Nabriva mainittu uutisessa.

Tuossa se rahoituskeissi:

Miksi INWK kurssi on vain 2.87 usd? Eikös tästä saa kutakuinkin varmat arbitraasit? Markkina katsoo että rahojen saanti kestää pahimmillaan Q4 loppuun niin myy heti? Tietty on aina riski että kauppa ei toteudu koska 3usd on todella vähän ja minä en kyllä olisi kovin tyytyväinen tähän hintaan ellei oma kh olisi 1.35USD. Aina ok riski myös paremmalle tarjoukselle. 2791kpl omistan.

Itsellä oli INWK 1.21$ keskihinnalla, myin viime hypyssä 30% jo pois. En edes huomannut uutisia, mutta myin loput 2.92 ja 2.91 hinnoilla. Kivat voitot ja salkkua tulee siivottua vielä ennen opiskeluja.

E. Harmittaa kun 1.19 ostotarjous ei osunut aikaisemmin tässä, jäikö sentistä kiinni silloin :grin: