Osakesijoittaminen

Spekulaatio-osakkeet ("penniosakkeet", "hypeosakkeet", "pump and dump")

150 ja heti uus halt, tais rikkoo halt systeemin ku palas edellisen haltin hintaan kummiski…

1 tykkäys

Heh, itse katselin kun lähti siitä kuopasta uudestaan, että pitäiskö? Aikailin vähän ja se oli äkkiä jo edellisen huipun tasalla 350-400%. Ajattelin, että tuosta se ei ainakaan voi korkeammalle nousta…kuinka väärässä olinkaan :rofl: Kaupankäynti on pysäytetty tänään vaikka kuinka monta kertaa.

Tuossa taisi olla joku uusi syöpöhoito-tutkimustulos taustalla.

2 tykkäystä

Juu rintasyöpähoitoa, jossa valmistunut 5v seurantatutkimus, jossa uusiutumisprosentti 0, eli kovaa tulosta kyllä.

Edit: jaahas, olisko dumpin vuoro:

1 tykkäys


Näin synnytetään iso määrä “bag holdereita”. Toivottavasti täällä ei ole ketään siinä joukossa!

11 tykkäystä

Onko kukaan täällä tutustunut Pohjois-Amerikan psykedeeliosakkeisiin? Siellä regulaatio on viime aikoina keventynyt ja ilmeisesti ainakin Kanadassa saattohoitopotilaat ovat oikeutettuja näiden käyttöön. Ideana siis että tulevaisuudessa psykedeelejä voitaisiin käyttää yleisemminkin mielenterveyspostilaiden yhtenä hoitomuotona. Muutamia psykelappuja, joita olen hetken seurannut ovat esim. Mind Medicine ja Numinus Wellness. Molemmat ovat nousseet syksyn aikana satoja prosentteja. Monille tuttu Mr. Wonderful on ainakin lähtenyt mukaan sijoittamaan alaan. Täytyy katsoa jos avaisi itsekin pienen “sienipossan”. :mushroom: :grin:

2 tykkäystä

Näistä täällä jo oma ketju. Mielennkiintoisia firmoja, varsinkin MM, jolla putkessa useitakin eri psykedeeleihin perustuvia lääkkeitä. Harmillisesti nämä ovat poikkeuksetta olleet otc-lappuja ja jäi ottamatta aloituspossat tästä syystä, ennen kuin tuo kunnon raketointi alkoi. Tässä on sen verran kannabishypen tuulahdusta noiden nousujen osalta, että kannattaa olla tarkkana jos nykyhinnoilla aikoo lähteä mukaan.

2 tykkäystä

Heh, jokohan saavat painettua 1:10 -splitin jälkeisen arvon pre-split -arvoon :smiley:

1 tykkäys

Ei tällä menolla ainakaan pitkään mene ennen, kuin on taas potkut Nassesta edessä ja uusi reverse split :smiley: Onneksi tuli tämän kanssa mitta täyteen ja otettua tuossa syksyllä rahat pois ja nieltyä miehekkäästi -50% vähennyskelvoton tappio OSTilla. -50% on parempi, kuin vaikka -90%, Toivottavasti kovin moni ei mennyt retkuun tuossa aiemmin, kun oliko se MS, joka päivitti targer pricen melko korkealle :slight_smile:

2 tykkäystä

Huh, onneksi hyppäsin pois tästä junasta pari viikkoa sitten ennen reverse splittiä hintaan $0,45/lappu. Siinä kohtaa tuli -43% turskat, nyt tulisi aika paljon isommat.

Tarinan opetus: hyppää kyydistä vaikka reiluin tappion, jos usko sijoitukseen on mennyt tai et ymmärrä sijoituksen kohdetta.

1 tykkäys

Niin klassinen falling knife, kuin olla voi. Käytännössä pörssiin tulosta lähtien ollut monthly down trendissä, vaikka 2017 alussa yrittikin pompata. Pörssiin tulossa pomppasi 175 ja sen jälkeen slipping and sliding. Tällainen osake vaatii vähintään weekly trend chg:in, että voisi edes lyhyttä swing treidiä ajatella. Isot instikat tyhjensi kukkaronsa kesäkuun alussa volume barin perusteella.

1 tykkäys

On kyllä vahvaa työtä firmalla

image

1 tykkäys

Siinä moni bag holder kauhoo lisää osakkeita salkkuunsa epätoivon partaalla, keskihintaa yritetään saada alemmaksi, että joku toivo säilyisi. Täytyy tänään seurata, jos tulisi sellainen volume climax droppi, siitä voisi skalppia metsästää.

1 tykkäys

Tätä tuli kesällä katseltua, koska tarina uudesta antibiootista (resistenssi ongelmat) vaikutti niin hyvältä. Omassa sijoitusstrategiassa on kuitenkin isolla punakynällä kirjattuna, että näihin pieniin lääkefirmoihin ei kosketa muuten kuin lyhyenä treidinä. Jäi sitten, onneksi, tämä kortti katsomatta.

@Torniojaws jos en ihan väärin muista niin olet seurannut firmaa enemmänkin, mikä tuossa on taustalla että vain valuu ja valuu, FDA hyväksyntää ei ole saatu? Luulisi että uusi antibiootti jos toimiva vastaisi todella massiiviseen tarpeeseen.

Siinä moni bag holder kauhoo lisää osakkeita salkkuunsa epätoivon partaalla

Tunnistan itseni, nyt kivat -60% taulussa ja harkitsen lisäystä tänään.

On tämä todella outoa ja taustalla on oltava jotain muuta. Annin hinta oli todella reilusti alle osakkeen hinnan mutta annilla kerätään vain mitätön 15M. Todella oudolta vaikuttaa, ihan kuin osakkeen hintaa yritettäisiin polkea maahan kaikin keinoin.

image
Nordnet ei näköjään halua että tällä käydään kauppaa tänään, arvokin näkyy nollana. Enne tulevasta?

1 tykkäys

Nabriva Therapeutics and Sinovant Sciences Restructure License Agreement for XENLETA for Community-Acquired Bacterial Pneumonia in China

- Amen ded agreement encompasses enhanced manufacturing collaboration and regulatory support

-A ccelerates milestone payments to Nabriva , including fourth quarter 2020 payment of $1 million

DUBLIN, Ireland, Dec. 07, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – Nabriva Therapeutics plc (NASDAQ:NBRV), a biopharmaceutical company engaged in the commercialization and development of innovative anti-infective agents to treat serious infections, announced the restructuring of its license agreement with Sinovant Sciences for XENLETA™ (lefamulin) in the greater China region. The restructured agreement provides for additional manufacturing collaboration and regulatory support [to be provided to Sinovant by Nabriva] that is expected to help expedite the delivery of XENLETA to patients in greater China. The restructured agreement accelerates components of the $5 million milestone payment to Nabriva that was previously payable upon regulatory approval of XENLETA in China, including a payment of $1 million in the fourth quarter of 2020.

In March 2018, Nabriva granted to Sinovant Sciences an exclusive license to develop and commercialize XENLETA (SNV001) in China. Under the original license agreement, Nabriva received a $5 million upfront payment and is eligible for up to approximately $90 million in additional payments tied to the successful completion of certain regulatory and commercial milestones related to XENLETA for community acquired bacterial pneumonia (CABP) in China. In addition, Nabriva will be eligible to receive low double-digit royalties on sales of XENLETA following regulatory approval in the greater China region. Sinovant Sciences is currently conducting a clinical trial of XENLETA in China.

Tuollainen oli aiemmin tuolla Lääketeollisuus-ketjussa. Olisikohan tällä jotain tekemistä tuon annin kanssa?

Itsellä on tuota Nabrivaa ja myin pää märkänä kun tuli RS. Sen jälkeen Nordea ei ole viikossa saanut laskelmiaan kuntoon ja en pystynyt myymään viikolla kun se laski koko ajan. Jakolaskin ei toimi ilmeisesti. Viimeinen jenkkiosake joka Nordeassa on, loput onkin degirossa jo. Ilman nordean kohtuullisia kuluja ois vaihtunut tomija jo aikaa sitten.

Nordean toiminta on RS jälkeen jopa tickerin vaihdoksia huonommin toimiva prosessi. Itse koin loppolapun kanssa kesällä RS ja toiseen pörssiin siirtyminen samalla osakkeella. Oli vissiin 1,5vkk poissa pelistä ennen kuin saivat kuntoon.

1 tykkäys

Hankalia paikkoja. Useimmiten kuitenkin henkinen lukko pitäisi saada rikottua ja myytyä positio pois. Tai ainakin puolittaa se. Tietysti jos tietää yhtiön ja tuotteet, voi hyvin nousu alkaakin, mutta miten pitkälle se liiketoiminta kurssia sitten nostaa? Usein parempi on myydä ja ostaa vaikka takaisin sitten, kun liiketoiminnan muutoksesta on todisteita.

1 tykkäys

Eipä tarvitse miettiä liikkeitä kun Nordnet ei anna tehdä kauppaa ollenkaan. Eli nykyiset laput jää ja unohdetaan asia. Ehkä näin on parempi.

1 tykkäys