Osakesijoittaminen

Stillfront Group - halpaa mobiilipelaamista?

Tästä https://www.avanza.se/placera/ovriga-nyheter/2020/03/03/stillfront-group-stillfront-group-market-turmoil-hedge.html innostuneena perehdyin yritykseen sen verran että tuli jo ensimmäinen satsi ostettua. Kurssikäyrä osoittaa yhtään pidemmällä tähtäimellä vahvasti koilliseen ja uskallan väittää, että sama jatkuu myös tänä vuonna.

Ensimmäinen ajatukseni Q4-raporttia ja Storm8:n ostoilmoitusta lukiessa oli “miten tätä voi saada näin halvalla?”. Laskeskelin huvikseni vähän sinnepäin lukuja pro forma per 30.9.2019 perusteella (https://www.stillfront.com/en/stillfront-group-acquires-storm8-inc-and-raises-new-financing/ ) EV/EBIT on jotain <10 ja PEGY ~0,5 vähän valituista luvuista riippuen. Yrityksen tavoitteissa on 2022 mennessä saavuttaa 4 mrd SEK liikevaihto, josta on 30.9.2019 mennessä kasassa 2,9 miljardia.

Vielä kun kuluja saadaan synergioilla alas ja pelisuunnittelua ylös (Capital Markets Day 2019 -raportilla oli ihan kiinnostavia suunnitelmia aiheeseen liittyen), niin mitä huonoa te muut foorumilaiset löydätte tästä? Mobiilipeleissä on toki riskinsä, mutta tästä osoitteesta niitä löytyy noin 40 erilaista ja lisää on tulossa. Tuottojen romahtaminen kautta linjan vaikuttaa varsin epätodennäköiseltä erityisesti nyt, kun yksi jos toinenkin joutuu viettämään aikaa sisällä karanteenissa.

1 tykkäys

Kiitos tästä, jospa tästä saisi vähän laadukkaamman firman salkkuun, Bublar ei ainakaan vielä ole oikein vakuuttanut. Tosin silläkin potentiaali vasta edessäpäin.

1 tykkäys

Swedbankin rahastonhoitaja (en ole ihan varma mikä förvaltare on tässä kontekstissa) on suositellut osaketta päivän Dagens Industrissa. https://shareville.se/aktier/stillfront-group-ab/kommentarer/henrietta-theorell-forvaltare-pa-swedbank-robur-rekommende-79466281. “Hinnoittelu on kuin kevytmaidolla, vaikka liikevaihto kasvaa yli 50% vuosivauhtia.” Osake on hänen mukaansa kultahippu, coronaresistentti ja erittäin hyvä sijoituscase.

Toimitusjohtaja Jörgen Larsson oli myös vuoden lopulla ollut haastattelussa, video löytyy googlesta. Siinä hän vaikutti todella innokkaalta ja luottavaiselta jatkuvaan kasvuun, josta on alalla hyötyä myös itseisarvona. Kertoi myös, että liikevaihtotavoite vuonna 2024 on 6 mrd sek, eli noin 4 kertaa viime vuoden raportoidun määrän verran ja noin tuplat siitä, mitä tältä vuodelta sopii yrityskaupan vuoksi odottaa.

En vieläkään näe tässä melkein mitään huonoa. Yritysostot varmasti jatkuvat. Velkaa on reiluhkosti, mutta ihan hallittavissa oleva määrä. Korkojen laskusta luulisi olevan hyötyä velkaantuneille, kunhan bisnes luistaa? Varmaan laitettava toinen erä tulemaan.

Split olisi mielestäni pikkuhiljaa harkinnan arvoinen.