Suomen Osakesäästäjät Ry


Onkohan sitten oma selain vai miksi tuosta mennessä käskee kirjautua

Käytä tuota @exe linkkiä ylhäällä. Siitä pääsee katsomaan ne.

Aiemmin ovat olleet huomattavasti helpommin löydettävissä. @Victor_Snellman onko nettisivuja uudistettu? Nuo edut voisi olla ihan hyvä näkyä myös jäsenyyttä harkitseville ilman tuollaista näkyvyysongelmaa.

Sivuja on päivitetty viimeaikoina ja kaikkien jäsenetujen pitäisi olla avoimesti näkyvissä. Selvitellään miksi ei näy.

Kiitos pingauksesta, palaan :blush:

Edit: Nähtävästi sivuston uudistuksen yhteydessä (jäsenetujen ryhmittely kategorioittain) mennyt alkuperäinen linkki rikki ja sen vuoksi defaultina on kirjautumissivulle ohjaaminen.

Tässä linkki jäsenetuihin: Osakesäästäjien jäsenyys | jäseneksi liittyminen | jäsenedut

2 tykkäystä

Tuo topicin avaus viestin linkki jäsenetuihin ei näytä enää toimivan, vaan ohjautuu sivuun, jossa kerrotaan että sivu näkyy vain jäsenille. Eli saatteko tuota korjattua vai vaihdanko siihen eri sivun linkityksen? Mielellään pidän siinä toimivan linkin, kun on kerta topicin ensimmäinen viesti ja osa voi sitä kautta mennä selaamaan jäsenetuja.

Tällä hetkellä ei ole erillistä jäsenetusivua, vaan koettiin parhaaksi ryhmitellä jäsenedut liittymislomakkeen yhteyteen kategorioittain. Tämä koska aikaisempi palveluntarjoajittainen ryhmittely koettiin sekavaksi.

En osaa sanoa kannattaisiko linkit laittaa ohjaamaan esim. välittäjä- tai analyysipalveluihin.

2 tykkäystä

Pakko kysyä, missä tätä tapahtumaa mainostettiin :slight_smile: ? Jälkikäteen toki huomasin, että Facebook- ja Twitter sivuilla, mutta niitä ei tule itsellä kauheasti päivystettyä. Enemmänkin mietin, miksi siitä ei lähetetä sähköpostia samalla tavalla kuin muistakin Osakesäästäjien tapahtumista tai miksi se ei löydy tapahtumakalenterista.

Vaikuttaa siis siltä, että halutaan pitää jonkinlaista pesäeroa normaali-Osakesäästäjien tapahtumien ja sitten Nuorten Osakesäästäjien tapahtumien välillä, vaikka kaikki taitavat olla ns. saman katon alla? Onneksi tuli mainos tuonne Remedy-ketjuun, muuten olisi mennyt ohi. Kuulun siis Nuoriin Osakesäästäjiin.

2 tykkäystä

Kiitos palautteesta! :slight_smile: Yleensähän ollaan laitettu myös Nuorille jäsenille sähköpostia tapahtumista. Kiireiden / tämänhetkisten tapahtumien epäsäännöllisyyden takia se jäi (esim. syksyllä ehkä huomasit että laitettiin kootusti useammasta tapahtumasta tieto etukäteen). Hyvä, että joku tuo sähköpostia esille, sen hyöty kun on ollut vähän kyseenalaista. Pitkältihän Nuoret saa tiedon tapahtumista Instagramista. Käytännössä tuntuu tähänastisen perusteella, että tapahtuman kiinnostavuus on se, joka osallistujamäärää ajaa.

3 tykkäystä

Tähän ehkä vielä paikallaan vastata: Eli näin ei tosiaan missään tapauksessa ole :slight_smile: Puhtaasti viestintäkanavien erilaisuudesta johtuu, ja pakko myöntää, ettei kyllä itselläni käynyt edes mielessä tuo kalenteri. Kukaanhan ei siis myöskään palkkaa vastaan tällä hetkellä tee Nuorille mitään. Mutta tämän tapahtuman osalta viestintä ei mennyt putkeen, eikä sitä liian aktiiviseksi voi kehua muutenkaan, joten ihan rehdisti voi nostaa käden pystyyn tässä…

3 tykkäystä

Saimme Osakesäästäjissä eilen tiedon Metso Outotecin sähköpostista, jonka epäiltiin asettavan sijoittajat epätasavertaiseen asemaan. Olimme välittömästi yhteydessä Finanssivalvontaan ja yhtiöön. Nähdäksemme sijoittajien tasavertaisuutta ei ole rikottu, vaan kyse on väärinkäsityksien korjaamisesta.

Lisää tietoa sivuiltamme. Hauskaa wappua kaikille!

12 tykkäystä

Alkuvuodesta mediassa oli uutisia Ahlström-Munksjön ostajakonsortion käyttämistä kysenalaisista keinoista 90 % lunastusrajan saavuttamiseksi sekä kahden pääomistajan kaksoisroolista ja mahdollisista kassakaappisopimuksista.

Oikeusoppineet molemmin puolin Itämerta ovat todenneet kokonaisuuden rikkovan vähemmistöomistajien oikeuksia. Prosessi etenee välimiesoikeuteen, jossa otetaan kantaa muun muassa lunastuksen käypään hintaan ja siihen, onko lunastajalla oikeus lunastaa osake.

Suomen Osakesäästäjät ry jäsenille oikeusedustus on tarjolla ilmaiseksi kauttamme.

Ohjeet, miten saat edustuksen, sekä listauksen aiheesta kirjoitetuista uutisista löytää täältä:

Lunastusprosessista on kuvaus Keskuskauppakamarin sivuilla:

15 tykkäystä

Hei, mihinköhän kohtaan verovähennyksissä pitäisi tuo osakesäästäjien jäsenmaksu laittaa? Muut pääomatuloista tehtävät vähennykset? Yritin kovasti googlettaa, mutta en löytänyt vastausta.

2 tykkäystä

Eikö tuo tieto mene Osakesäästäjiltä suoraan verottajalle? Samalla periaatteella kuin esim. työttömyyskassan maksu.

Jossei niin pitääpä korjata omaankin ilmoitukseen, aiempina vuosina mennyt huti tuo siinä tapauksessa.

2 tykkäystä

Tuohon mainitsemaasi kohtaan minä ainakin laitoin

4 tykkäystä

Ei mene tieto automaattisesti. Muihin pääomakuluihin laitoin itsekin, kuten @Ubsimon.

1 tykkäys

Koetin etsiä Osakesäästäjien sivuilta vuosikertomuksia, mutta en löytänyt sellaisia. Alueyhdistystenkin osalta niitä tuntui olevan vaihtelevasti. Eikö sellaisia ole vai eikö niitä julkaista?

1 tykkäys

Onko nuo kirja-alennukset jokin uusi juttu vai enkö ole vain aiemmin huomannut? https://www.osakeliitto.fi/jasenyys/kirjaedut/

Ihan Ok hyvältä valikoimalta näyttää, kannattaa tuolta ainakin kurkata löytyykö etsimäsi kirja tuosta listalta. Ainakin pörssiraamattu siellä näyttää olevan. Ostin itse Saarion kirjakaupasta (17. tai 18.painos) hintaan 42€ :frowning_with_open_mouth:

2 tykkäystä

Terve Musti,

Tarkoituksena oli julkaista toimintakertomus valtuuston kokouksen (29.5.) jälkeen. Paikallisyhdistysten osalta kukin yhdistys vastaa julkaisemisesta luonnollisesti itse.

4 tykkäystä

Terve Astrix,

Kirja-alennuksia täydennettiin tässä keväällä Alma Talentin yhteistyön laajennuttua. Edut on aina nettisivuilla ajan tasalla. Emme selvästikään viestineet uutuuksista tarpeeksi, joten otetaan opiksemme ja rummutetaan ensi kerralla hieman enemmän :slight_smile:

Verovähennysten jälkeen hintaero kutistuu hieman :wink:

4 tykkäystä

Ei se mitään ostin nimittäin jo pyöreesti vuosi sitten tuon kirjan ja se on toistaiseksi viimeisin sijoituskirja minkä oon ostanut :grin:

1 tykkäys

Oulunseudun osakkeensäästäjät näkyy etsivän uutta puheenjohtajaa, jos foorumilla joku ois innostunut.