Suuri IPO / kaupankäynnin ketju: tekniset kysymykset

Enpä usko että on tarvetta laskea. Muista kuin ankkurisijoittajista ei puhuttu tiedotteessa instituutioannin yhteydessä, eli eiköhän muut jää kokonaan ilman. Jos muut saisi jotain, niin eiköhän se olisi tiedotteessa mainittu. Ikävät asiat on helpompi jättää mainitsematta.

1 tykkäys

Niinno olisihan se kiva että saisi rahat takaisin Nordnettiin hieman aiemmin kuin vasta silloin kun kaupankäynti Norrhydrolla alkaa. Ties vaikka Hyzonkin dippais siinä välissä.

5 tykkäystä

Mulla näkyy myös samanlaisesti mutta oli tullut myös viesti että merkintäsitoumus hyväksytty joten eiköhän ne sieltä näy viimeistään viikon päästä.

Tämä “Nordnetin rahojen hilloaminen” on vähän outo ilmiö tai allekirjoittaneelle epäselvää kenestä se on kiinni, kun lopullinen jakosuhde on jo päätetty.

Allekirjoittanut käytti saldon lainoitusarvoa, että saisi edes vähän isomman siivun Norrhydroa. Nyt tiedetään jo paljonko niitä osakkeita on saamassa, koska yhtiö on päättänyt jakosuhteen. Silti tuolla näkyy se alkuperäinen merkintätoimeksianto, ja luottoa varattuna sen mukaisesti. Eihän nyt mistään valtavista summista puhuta, mutta asteen syvältä maksaa korkoa kun on jo tiedossa se jakosuhde, jonka mukaisesti merkintäpaikka (tässä Nordnet) voisi muokata sitä merkintää ja vapauttaa sitoutuneet rahat/limiitin.

6 tykkäystä

Ne kyllä löytyy luultavasti tililtäsi. Minulla sama juttu, ja myös Duellin kanssa. Duell oli edelleen tänään samassa näkymässä, vaikka kaupankäynti oli auennut. Mutta kun menet tekemään toimeksiantoa, niin siellä näkyy osakkeet, eli voit halutessasi ne vaikka myydä.

Vastaan tänne, kun ei liity yritykseen vaan lähinnä IPOn tekniseen asiaan. Ei tosiaan näe. Jos näkisi, niin se johtaisi helposti pelillistämään IPOon osallistumista entisestään. Seuraamalla Ostin/myin ketjua ja twitteriä saanee kuitenkin jonkinlaisen käsityksen suosiosta.

3 tykkäystä

Nyt on tullut Nordnetissä rivi “Norrhydro allokaatio” 61 kpl eli 190€.
Loput rahat palautuneet AOT-tilille.

7 tykkäystä

Soittelin Nordnetin aspaan liittyen Norrhydron instituutioantiin. Vastasivat viestillä, että veloitus tehdään arviolta 29.-30.11, kun saadaan tieto instituutioannin allokaatiosta.

3 tykkäystä

Näin on käynyt täälläkin. Tilin kokonaissaldoon Nordnet laskee tänään allokaation, merkintäsitoumuksen ja palautuneet rahat. Näyttää petollisen hyvältä.

7 tykkäystä

Onko jollain käsitystä alkaako Norrhydron kaupankäynti tosiaan vasta 1.12?

1.12. on Norrhydron ilmoittama arvio kaupankäynnin aloituksen ajankohdasta. Mitään muuta aikataulua ei ole havaintojeni mukaan tiedotettu.

1 tykkäys

Nyt kun menisi ostelemaan koko sillä saldolla mitä Nordnetin palvelu näyttää, niin minkähänlainen sotku siitä syntyisi? Saisivat hävittää tuolta tuon merkintäsitoumusrivin, kun liikaa maksettu osuus merkinnästä on jo palautettu.

5 tykkäystä

Aion huomenna käydä kauppaa palautuneilla rahoilla.
Vai pitääkö odottaa ensi viikkoon?

Ei pidä odottaa ensi viikkoon.

1 tykkäys

Onko tuossa Lamorin annissa niin, että omistajat eivät myy vaan kaikki annissa olevat osakkeet on uusia?

Juurikin näin, eli nykyiset omistajat eivät myy osakkeitaan.

6 tykkäystä

Onkos jollekin ei-Nordnet-asiakkaalla palautunut jo Norrhydro-annin rahat? Nordnettiläisille ilmeisesti jo eilen iltapäivällä. Kellään arviota? T. epätietoinen osuuspankkiiri.

3 tykkäystä

Minulle tuli eilen Nordeaan Norrhydro-annista rahat takaisin.

1 tykkäys

OK, kiitos tiedosta. OP:lle ei tosiaan ole vieläkään palautunut eli ensi viikkoon menee.

4 tykkäystä

Danske Bankiin ei myöskään ole vielä tullut Norrhydron annista mitään (ylim. merkintämaksun palautusta saati osakkeita).
Jospa tulisi maanantaipäivän aikana, niin ehtisi nekin rahat laittaa muihin käynnissä oleviin anteihin.

1 tykkäys