Tecnotree sijoituskohteena

Paljon Padma osti ja paljon jäi ostamatta? Paljonko hän merkkasi debentuurilainaa? Oliko sulla näitä tietoja? Muistan ton ostohinnan. Nythän lappua saisi pörssistä paljon halvemmalla.

Kyllä… Padmalla iso potti 0.74 ja Kyöstillä 0,78. Itse sain laskettua keskihinnan juuri noille haminoille. Nousin junaan aikanaan 1,41 tasolta joten tämä mörniminen ei ole tässä kohtaa haitannut. Kuukausittain lisää kunnes osakkeen hinta ylittää 0,6e.

7 tykkäystä

Googlettamalla löytyy.

15 miljoonaa ilmoiti ostavansa:

Puolet on ostettu:

Kannattaa vielä käydä katsomassa video, jossa aihetta käsitellään:

3 tykkäystä

Padma on laittanut 23 Meur omaa rahaa Tecnotreehen vajaan neljän vuoden aikana. Lisäksi käytännössä saanut alle sentin keskihintaan osakkeita, joiden markkina-arvo oli saantohetkellä noin 8 Meur ja tänään on noin 8,7 Meur.

Luvatusta 15 miljoonasta osakkeesta on 2,5 mjiljoonaa vielä ostamatta. Eli noin 1 Meur pitäisi vielä Padman laittaa omaa rahaa likoon, jotta lupaukset olisi pidetty määrällisesti.

29 tykkäystä

Oikein hyvää infoo ja kiitokset. Oliko niin, et debentuurilainalla sai osakkeet vajaan 60 sentillä ja warret sit kaupan päälle 90 sentillä? Joku vois kuvitella, et halvat osakkeet miinus verot vois olla noin 5,6 millii (lähdevero ehkä 30%) eli laittanut omia rahoja n. 2,3 millii kiinni plus debentuurilaina 15 millii. Jos nyt lasken äkkiseltään oikein.

On vahva usko ja paras tietämys yhtiöstä sekä erinomaista sitoutumista. Samaa tekemistä toivoisi myös kaikilta muilta pörssiyhtiöiden toimareilta.

10 tykkäystä

No, niin. Foorumi vinoilee taas meille, joita kiinnostaa yhtiön toimitusjohtajan osakeostot. Lopetellaan täällä. Kiitos ja jatketaan muissa ketjuissa :stuck_out_tongue_winking_eye:

16 tykkäystä

Jokohan Padman touhumiljoonat alkavat tuottamaan.

29 tykkäystä

Uskotaan, että alkaa paalua kertymään. Ei muuta kuin usvaa putkeen ja lisää kauppaa. Suomessa masiksessa ja ripotellaan tuhkaa päälle. Annetaan myyjien myydä ja levittää ilosanomaan yhtiön ratkaisuista :smiley:

11 tykkäystä

Tämä uutinen eilisillalta jäi vähän ton varjoon.

Kumpikaan ei ole kyl kurssissa näkynyt…ainakaan vielä.

20 tykkäystä

Nuo API-rajapinnat on sikäli tärkeitä kun olen touhuillut niiden kanssa ja tiedän kilpailutuksen kaatuneen osaltaan palveluntarjoajien välillä jos rajapinnat eivät keskustele toistensa kanssa. Hyvä että niitä löytyy.

13 tykkäystä

Mielenkiintoinen virtuaalioperaattori. Tuo switch näyttäs aika nopealta toimittaa ja mahtavaa, että Diwa otetaan myös käyttöön.

10 tykkäystä

Yhtiö vois tehdä lehdistötiedotteita näistä suomeksi ja pörssiin kauppikseen. Vähemmästäkin osa yhtiöistä tiedottaa. Parasta kuitenkin, että asiakkaat lukee ja saavat luottamusta yhtiön tuotteisiin.

16 tykkäystä

Kyllä. Ja ensi kertaa mainitaan tuo DiWa jos oikein ymmärsin. Tämä on positiivista. H1dellä saatu sertifikaatti varmaan auttoi asiaa ja toivon mukaan lisää seuraa. Uudet diilit kuitenkin tod. näk. vähentyneet. Lisäksi kehityskulut kasvussa. Jännitettävää riittää TT:n tiimoilla.

2 tykkäystä

Tämä taitaa olla lukuina aika pieni diili mutta todistaa kyvykkyyttä kyseisiin teknologioihin. Ilmeisesti briclinks teki liikevaihtoa 2022 luokkaa 100k USD:na

9 tykkäystä

Tässä on Ronin kommentit tuoreesta asiakkuudesta.

23 tykkäystä

Vaikka tämä asiakas onkin kehittyvissä maissa, sen nimi ei silti ole Bricklinks vaan Briclinks.

Pahoittelut off-topicista

3 tykkäystä

Ymmärtääkseni tämä TM Forumin API -sertifikaattiin liittyvä tiedote käytännössä todentaa sen, että aiemmin toimitetut Digital Stack ratkaisut (linkki alla) toimivat. @1sarvinen mitä tuumaat?

Oliskoha Luminos ruvennut taas myymään kun perjantaina ja tänään isot kerta myynnit. Tuollaisia määriä osakkeita harvalla on ja myynti tapa eli kerralla iso potti hinnasta välittämättä viittaisi Luminokseen. Jos ovat Luminokseen myyntejä niin taitaa sitten omistus laskea alle 10% kun tossa meni kahdessa erässä yli 600k osaketta…

Tänään kävi kurssikin varmaan 3 vuoden minimeissä 0,40. Halvalla saa kasvuyhtiötä.

11 tykkäystä

ja lisänä tekee kuitenkin tulosta ja maksaa veroja. Kassa pullollaan euroja ja äkkiseltään tästä jotenkin lihotetaan isompaa firmaa. Jossain vaiheessa pommina myydään isommalle toimijalle. Jos tällainen tapahtuu, ei lainojakaan tarvitse odotella vaihdettavaksi sovittuna aikana, vaan kaupassa huomioidaan vaihtohinta ja sisällytetään kauppaan aikaistettuna lainan mukaisella hinnalla (oliko vajaa 60 senttiä). Olipahan kauppahinta euron, kaks tai kolme…

3 tykkäystä

Onko tuo tieto missä, että jos tecnotree myytäisiin niin vaihtovelkakirjalainat vaihdetaan osakkeiksi tuohon 0,57 hintaan?

3 tykkäystä