Tecnotree sijoituskohteena

En löytänyt ketjua ko. pikkuyhtiölle niin tässäpä sellainen.

Statseja:
1v = +300%
3kk = +130%
1vk = +50%
1pv = +10%

Näyttäisi olevan käännös tapahtumassa yhtiössä ja tekee hyvää tulosta, mutta historian virheet painaa joten riskiä tässä varmasti on saneerauksen&kassavirran takia keskimääräistä paljon enemmän.

Onko joku seurannut pidempään? Mielipiteitä? Ostin itse tänään aamulla hyvin pienen possan pelimielessä (voi hävitä vain 100% mut potentiaalinen upside on X00% :grin:) ja noussut jo tämän päivän aikana +10%

8 tykkäystä

Kiitti ku laitoit ketjun pystyyn! :slight_smile: Muistelin että olisi ollut jo tälle, mutta ei tosiaan ollutkaan.

1 tykkäys

Kurssinousu huima, mutta epäilen, ettei yritys pysty lunastamaan sijoittajien odotuksia pitkän aikavälin positiivisesta kehityksestä. Joskus 15 vuotta sitten Tecnomen oli salkkuni suurin sijoitus ja välillä 15000e tappiollakin. Veikkaan, että kurssi jojoilee vastaisuudessakin.

Jospa tämä ketju heräilisi myös. Näyttää siltä että riskit eivät ehkä toteutuneetkaan. Lisäksi Fitzroyn mukaantulo tais pelastaa paljon rahoituskuvioissa. Riskinä keskittynyt asiakaskunta, luin taannoin että 85 prossaa liikevaihdosta tulee isoimmilta asiakkuuksilta? Tecnotree on ilmoittanutkin keskittyvänsä erityisesti avainasiakkaisiinsa, mutta tuleepa euroja myös muualta.

2 tykkäystä

Onhan noi aikaisemmatkin piikit isoja mut nyt on kyl niihinkin nähden hurjaa touhua :money_mouth_face::smile:

1 tykkäys

Tää se vaan menee ylös-alas joka päivä isoja liikkeitä viruksista välittämättä :grin:

1 tykkäys

Piensijoittajat tykkäävät senttiosakkeista, kun ne tuntuvat edullisilta :smile: Saa nähdä, kuinka pitkään lento jatkuu.

Aika turbulenttia tosiaan on kun joka päivä mennään +/-10% :smile:. Onneksi on sen verran pieni possa että voi ihan rauhassa nojata taaksepäin ja antaa pomppia, palataan asiaan kun tulos on julkistettu :+1:

Itse hyödynsin turbulenssin tällä sangen onnistuneesti. 0.16-0.18 sisään ja ulos 0.24. Uusi ja isompi satsi sisään dipistä 0,20 ja 2/3 osaa myynnyt viimeisen 2 pv:n aikana. Nyt ajattelin hetken seurailla tilannetta.

Heilunta jatkuu, tänään jo -8%. Saa nähdä mitä tapahtuu viikon päästä kun tulos julkaistaan.

Hyvältä tää ainakin ensisilmäyksellä näytti, mutta pörssissä näyttä hurjalta kun spreadi heiluu 0,18-0,24. Corona yhdistettynä tällaiseen “pelipaperiin” :smiley:

2 tykkäystä

Ois kyl kiva kuulla, mitä siellä oikein on tehty, kun numerot on noin kääntyneet. Ei tunnu enää niin “pelipaperilta”.
Lukujen valossa tuntuu aika halvalta lapulta.

4 tykkäystä

Joo siis oma usko tähän on vahva ja tässähän on iso nousupotentiaali jos nykyisenkaltainen vakuuttava meno jatkuu. Se ei tietty isoa kuprua vaadi tällaiseen saneerauskohteeseen et menee kaikki mut nyt on kyl trendi oikeassa suuntaan ja hyviä lukuja jo sen verran pidemmältä aikaväliltä et hyvältä näyttää. Jos ottaa koronadippiä niin ostohousut on valmiina jalassa.

1 tykkäys

Itekki ostelin jo perjantaina. Tällä on varmaan 2020 luvuilla p/e jotain viiden luokkaa. No ehkä kuus jos noi perjantain päätöshinnat pitää. Nousuvaraa pitäs olla kyllä kuhan koronapaniikki loppuu. Afrikan kuviotkin kuulosti ihan isolta :thinking:

1 tykkäys

Huh, täähän on tullut n. 30% alas tosta tulosjulkkarin jälkeisestä noususta koronapeloissa eli suunnilleen saman verran kuin Finnair, vaikka ei luulisi ihan yhtä paljon vaikuttavan liiketoimintaan. Onko tässä konkkapelkoja sitten vai mitä? Kehitys on kuitenkin ollut niin positiivista, että vaikea uskoa, että se tästä isoa hikkaa ottaa.

Hapokasta on kyyti. Tilaukset oli kuitenkin korkeella tilinpäätöksessä ja tulos hyvä.

Kai se on tämä yleinen paniikki syy?

1 tykkäys

En katsonut tätä osarin yli muuta kuin Kauppalehdestä luin otsikon että oikaistu liiketulos heikkeni minkä jälkeen olin jo hyvin tyytyväinen myyntipäätöksestä. Pitäisi lukea joskus tarkemmin osari läpi. Riski pelipaperi varmasti edelleen :slight_smile:

1 tykkäys

Pannaan nyt tuon tammikuun lopun ketjunavaus-statsien hengessä vähän toisenlaiset statsit:
1kk = -11,5%
1vk = -39,8%
1pv = -14,3%

Tää on viimeisen viikon kovin putoaja Helsingissä. Kauanko mahtaa matka jatkua. Upside on aikamoinen jos firma tästä korona-myrskystä selviää kun p/e viime vuoden tuloksella on n. 5

1 tykkäys

Millainenkohan on tulevaisuus? :thinking:
2,5 milj. tilaus tullut juuri ja 29.4 osavuosikatsaus
ajatuksia yhtiöstä/osakkeesta?

1 tykkäys

Vaikuttaa todella hyvältä! Huomenna saadaan lisää dataa ja ollaan jälleen viisaampia :smiley:
Miksei tässä kohta lähdettäisi kapuamaan kohti euroa tuossa osakkeen hinnassa :thinking: :grin: :+1:

1 tykkäys