Tecnotree sijoituskohteena

Fear not. Support-tiketti laitettu jo menemään TV:lle. Yleensä ovat korjanneet nämä tosi nopeasti.

Pitkälti joo, tosin tunnusluvut on edelleen mitä sattuu, esim. P/E 0,49 kuulostaa aika houkuttelevalta :smiley:

10 tykkäystä

Joo ja Nordnet näennäisesti hukkasi lappupinon ostohinnan, joka saa salkun kokonaistuoton mukavan näköiseksi kun Teknopuu on yhtäkkiä puhdasta tuottoa 0 euron ostohinnallaan. Oletettavasti kyllä korjaavat pian.

Ja sitten alkaa hintasekoilu. Tänään voi saada halpaa tavaraa kun osa välittäjistä on hukassa ja amatöörit soheltaa. Näyttää ostotaso vatkaavan 6,8 ja 7,7 välissä (0,34 … 0,385 vanhalla osakemäräällä)

P/E 0,49 kuulostaa aika houkuttelevalta

Onkos tämä sitä Deep Valueta? :smiley:

4 tykkäystä

Huomenna pitäisi olla hankintahinnat taas kunnossa Nnetissä.

Nostan hattua, Nordnet näyttää pistäneen viestiä Teknopuuta omistaville, ja todellakin datakorjaus on tulossa huomiseksi

Täsmäytyspäivän 19.04.2024 tilanteen mukaan Tecnotree Oyj toteutti 22.04.2024 reverse splitin suhteessa 20:1. Tämän yhteydessä ISIN-koodi vaihtui vanhasta FI0009010227 uuteen FI4000570890
Omistajat, joiden osakkeiden kappalemäärä ei laskennallisesti ollut jakosuhteella 20:1 jaettavissa tasalukuisiksi osakkeiksi, saivat uuden osakemääränsä pyöristettynä ylöspäin seuraavaan tasalukuun.

Yhtiötapahtumasta johtuen Tecnotree Oyj:n hankintatiedot poistuvat tilapäisesti verkkopalvelun näkymästä uudelleenlaskennan ajaksi, mutta hankintahinnat palautuvat palvelunäkymään 23.04.2024. Hintojen uudelleenlaskennan aikana myytyjen osakkeiden hankintahinnat päivittyvät kuitenkin 9A-raporteille takautuvasti.

4 tykkäystä

Joo Nordealta ei oikein odoteta mitään, mutta koko aamun olen odottanut että saisin juustotilin yhden osakkeen 20 bäggeröinnistä screenshotin.

1 tykkäys

20-bagger -saalistajia näyttää aamulla muutama olleen kun on myyty tukevia yhden osakkeen läjiä. Juoni siis tietenkin että ostettiin yksi viime viikolla, se sai 19 ilmaista kylkeen ja reverse splitin takaisin yhdeksi, mutta hinta 20-kertaistui. Jos välityskulut ovat tarpeeksi pienet niin tässä oli ilmaista rahaa tarjolla muutama euro.

11 tykkäystä

Kävi 7,1 tasoilla…ainakin myyntilaita näytti hetkellisesti ko. tason, mut olisiko saanut ostettuu ko. tasoilla. Ei toteutuneiden kauppojen mukaan…mennee muutama päivä kun laidat vakiintuvat.

TradingViewin tuki heräsi ja Teknopuun datat on splittikorjattu ja käppyrät näyttävät taas järkeviltä.

3 tykkäystä

Tässä on @Roni_Peuranheimo:n ja Aten ennakkokommentit, kun Teknopuu julkaisee Q1-tuloksensa perjantaina. :slight_smile:

Tecnotree julkaisee Q1-tuloksensa perjantaina noin kello 9.00. Odotamme yhtiöltä maltillisilta yksinumeroista liikevaihdon kasvua, mitä myös yhtiön ohjeistus koko vuoden osalta indikoi. Odotamme operatiivisessa tuloksessa pientä heikentymistä vertailukauteen nähden ja Nigerian nairan devalvoitumisesta johtuvien valuuttakurssitappioiden myötä nettotuloksen jääneen vain niukasti positiiviseksi. Raportissa erityisen kiinnostuksen kohteena on jälleen yhtiön kassavirran kehitys ja näkymät tämän osalta.

23 tykkäystä

Tecnotreen verrokin Cerillionin Q1 ennakko arvio. Kovaa kasvua.

21 tykkäystä

Cerillionilla maininta että vahvaa on kysyntä, mutta Tecnotreelle ennustetaan kasvun rauhoittumista. Samaan aikaan Tecnotreelläkin tilauskirjat ennätystäynnä. Selvää lienee jos Tecnotree saa rahat näkymään myös alimmalla rivillä luulisi tämän näkyvän myös osakekurssissa. Tecnotree kuitenkin Padman mukaan voittanut keskimäärin enemmän asiakkaita kuin kilpailijat.

21 tykkäystä

Luulisin että Kiinan mahdollinen devalvointi vaikuttaisi moniin kehittyviin talouksiin, etenkin Lähi-Idässä ja Afrikassa missä Kiinalla on suurta poliitista ja taloudellista valtaa.

Ehkä 2023 ei ollut ainoa vuosi jolloin Tecnotree kokee valuuttakurssimuutosten vaikutuksia?

2 tykkäystä

YLEN sivulta bongattua:

"Valtion vientitakuulaitos Finnvera on myöntänyt Nokian 1,5 miljardin dollarin arvoisille 5G-toimituksille ostajaluottotakuun. Takuu on Finnveran historian suurimpia yksittäisiä rahoitusjärjestelyjä ja vientitakuita ja telesektorilla suurin.

Finnvera kertoo, että Nokian teknologiaa on mukana Intian 5G-vallankumouksessa, kun maailman kolmanneksi suurin teleoperaattori eli Intian johtava operaattori vie Intiaa kattavaan 5G-verkkoon."

Mulla ei oo kristallipalloa enkä muista TTn asiakasportfoliota, mut ihmettelisin kovasti, jos tuolta ei mtn TTlle tulisi jollain aikavälillä.

13 tykkäystä

Oliko Tecnotreellä paljon Intiassa asiakaskuntaa? Jotenkin muistelin että yllättävän vähän mitä voisi kuvitella. Tuon kokoluokan operaattorin saaminen asiakkaaksi Tecnotreelle olisi kyllä mukava jytky.

11 tykkäystä

Yhtiökouksessa esitetyn materiaalin mukaan Tecnotreellä ei ole asiakkaita Intiassa.

14 tykkäystä

Jos Tecnotreellä on yli 90 operaattoriasiakasta niin en nyt tuosta kartasta kaikkia bongaa :thinking:

3 tykkäystä

No mä nyt putkiaivona kuvittelisin, ilman parempaa tietoa, että kyllähän intialainen nyt jtn saa intialaiselle myytyä?!?

3 tykkäystä


Kuukausi sitten ainakin kovaa yritystä. Tatan edustaja ainakin saatu mukaan seminaariin.

6 tykkäystä

Ja kuukausi sitten Padma hommasi kassit pullolleen osakkeita :thinking: Lyökö 5G nyt vasta Intiassa läpi jos siellä on tämmöinen “vallankumous” käynnissä. Voisi kuvitella että Padma ja paikallinen tiimi iskisi Intian markkinoille heti kun aika on kypsä. Kotikenttäetu.

9 tykkäystä

Voihan sitä yrittää, mutta korjatkaa jos olen väärässä, mutta Tecnotreellä asiaa vain Huawein tai ZTE verkkoihin ja näitä ei taida Intiassa olla tai ainakin paljon vaikeampaa päästä toimittajaksi N tai E kotikentälle.