Tekninen analyysi - Kryptovaluutat


Klassinen 4H bull flag - yllättävän vahvana on pysynyt, odotin paljon suurempaa pudotusta. Selvästi markkinat ei häiriintynyt, vaikka Blackrockin tunnus ilmeisesti poistettiin DTCC:stä - en kyllä ole itse vahvistanut asiaa.
“DTCC spokesperson says that the Blackrock ETF has actually been on there since August”

8 tykkäystä

35k erittäin lähellä ylittyä nyt. Shorttaajat muuten paloivat erittäin hyvin CoinGlassin mukaan.
Sentimentti erittäin vahva, varsinkin jos 35k menee yli, koska siitähän tulee supportti taso sitten.

1 tykkäys


Niin se bull flag laukaisi kestävän nousun ja oikeastaan ainoa selkeä seuraava isompi vastus on 40k.
Tuskin nyt ihan suoraan sinne pompataan, mutta jos osakemarkkinat jatkaa nousuaan ja dollari laskuaan, eväät on olemassa pidemmälle nousutrendille.

11 tykkäystä

35k meni kopeasti rikki, ja nyt ollaan jo 37k lähellä.

Viimeksi ei 35-60 välissä ollut kovin vahvoja resistanceja, joten upside erittäin vahva nyt.

Jopa 60k lähikuukausina on todennäköinen. Lisäksi ensi vuonna halvening.

Äärimmäisen bullish signaaleja.

8 tykkäystä


Pitää alkaa shortseja etsimään, vaikka kelit onkin kääntymässä kylmiksi :cold_face:

8 tykkäystä

Mä en ole teknisen analyysin asiantuntija vaan seurailen lähinnä isoa kuvaa. Kun katsoo SOLUSD -charttia viikkotasolla niin aika lupaavalta se näyttää. Jos vastusta on jossain luvassa, niin tässä 55 dollarin tienoilla luulisi olevan jotain. Sen jälkeen tuossa ei ole mitään muuta kuin ilmaa 80 dollariin asti?

Tässä on myös mietttävää Solana-karhuille (jos sellaisia tässä vaiheessa enää on hengissä). Grayscalen Solana Trust treidaa tällä hetkellä $202 / share, ja holdings per share on $20,84 eli yhdessä siivussa on 0,38 SOL. Ja siitä maksetaan $202, kun markkinahinta on $55 per 1 SOL :astonished:

Kysyntää tuntuu olevan.


i

1 tykkäys

Ei ollut tästäkään mitään vastusta. Solana meni läpi kuin kuuma veitsi voista ja nyt ollaan jo 62 dollarissa. Seuraava target sitten ~77 dollaria.

1 tykkäys

Kuten arvelin, coini alkoi nopeasti nousta, kun 35k meni rikki.

Nyt ollaan jo 37k muutamassa päivässä, eli noin 6% nousua nopsasti.

Tätä menoa 40k kolkutellaan jo marraskuun aikana.

1 tykkäys


FOMO is back?

TA:n kannalta sillä ei ole merkitystä, minkä vuoksi kurssi tekee nopeaa nousua. Seuraavat vastukset on käytännössä 48192 ja 50k (weekly, Bitfinex), mutta ollaan jo RSI:n perusteella vahvasti overbought, joten se rajannee nousua pikku hiljaa.

10 tykkäystä


Itse tähyilen seuraavaa treidiä 5min ja/tai 15min oversold tasoilta (long), shortiksihan tässä ei kannata mennä IMO. Nousu voi jatkua hyvinkin pitkälle…

11 tykkäystä


BTC/Bitfinex - tilanne omasta näkökulmasta. Seuraan toistaiseksi 1H chartilla, jossa näkyy hyvin käytännön double bottom. 4H:lla tarvittaisiin trend change up, jotta daily HL vahvistuisi (42503 breakout).
Sitä ennen tilanne on auki, mihin suuntaan lähdetään.

Laitoin Squeeze-näkymän mukaan, josta hyvin näkee eilisen kehityksen, kun kynttilät pysyvät matalina lähennä 0-linjaa. Nämä on treidaajille hyviä tilanteita seurattavaksi - siitä ei pysty suuntaa suoraan näkemään, joten pitää olla valmis molempiin (short/long).


@Antti_Hyppanen Tässä daily oman charttini kautta. Oranssi on MA20, johon tosiaan koskettiin. Daily overbought tilanne (RSI) on nyt jäähtynyt, joten sen kautta bulleille on helpompi saada nousua aikaan. Toisaalta nyt bearit on näyttäneet voimansa ja nousun pitäisi jatkua, jotta bearit siirtyisi taka-alalle odottamaan. Weekly antaa tilaa paljon vielä laskulle, ema12 on noin 36400, jossa käyminen olisi vielä ihan tervettä bullien kannalta, pidemmällä aikajänteellä katsottuna.

5 tykkäystä


Bitcoinin vahvuus on jatkunut pitkään ja viime kesän support on ollut lähellä mennä rikki, mutta vielä toistaiseksi kestänyt. Käänne ylöspäin tietäisi alteille nousua.

10 tykkäystä


BTC weekly OB ja daily consolidation, tightning range. Spot ETF päätöksen alla…

12 tykkäystä


Lopulta support meni rikki, mutta vaikuttaisi toimineen katalyyttina käänteelle. Altit alkaa tämän kautta vahvistumaan suhteessa bitcoiniin. Toistaiseksi muutos lähinnä ETH:ssa.

9 tykkäystä


Mikäli 2447.10 menee rikki, niin seuraava target voisi olla R1

9 tykkäystä


Daily down trend

8 tykkäystä


Heikkous jatkuu, 40k breakdown

11 tykkäystä


Monero teki suhteellisen pitkän vaakaliikkeen jälkeen ison dipin, kun Suomen “viranomaisten” uhkailtiin murtaneen sen kryptauksen - epäilen, mutta tarjosi hyvän treidipaikan. Ja miksei myös vielä nytkin.

  • edit: @Antti_Hyppanen Ok, se voi olla totta. Treidiyhteisössä tuo Suomi-lippu otettiin myös esille, niin ajattelin, että jälkimaininkeja. Ehkä hodlaajille tuli kiire myydä XMR:t tosiaan pois.
1 tykkäys

Toi Moneron dippi johtui eilen siitä, että Binance poistaa sen tarjonnastaan. KRP-juttu on jo pari viikkoa vanha tapaus eikä KRP tosiaan Moneroa “kräkännyt” vaan sai muilla metodeilla selville mihin siirto oli mennyt.

6 tykkäystä


Legendaarinen blow-off top

Hyvin todennäköisesti huiput oli toistaiseksi siinä ja pikku hiljaa konsolidoidutaan daily timeframella.
Backburner trades…

11 tykkäystä