Tobaia - Uusi suomalainen palvelu sijoittajien ja treidaajien avuksi

Keskustelu siirretty ylläpidon&foorumilaisten toiveesta tänne…

Erno tässä moikka,

Olemme Suomalainen startup Tobaia.com ja olemme pian lanseeraamassa osakekauppaa aktiivisesti tekeville ja siitä kiinnostuneille suunnitellun palvelun, joka poimii teknisen analyysin algoritmien avulla hyviä ostopaikkoja sekä luo kattavan analyysin osakkeen nykytilasta.

Ennen kuin lähdemme valloittamaan maailmaa, haluaisin kutsua Inderesin foorumilaiset testaamaan palvelua ja antamaan palautetta, mitä voisimme tehdä vielä paremmin – sekä kertomaan mitä juuri sinä kaipaisit tämän kaltaiselta palveluta.

Palvelun keskeinen idea on skannata automaattisesti tuhansien osakkeiden universumista ne, jotka ovat teknisen analyysin näkökulmasta parhaita long tai short kandidaatteja juuri sillä hetkellä (ks. sivu Opportunities). Lisäksi sivustolta voi lyhyempien treidi-ideoiden lisäksi skannata hyviä pidemmän aikaväin sijoituskohteita erilaisten screeneiden avulla (osinko-osakkeet, kasvuosakkeet jne.).

Olisin tosi kiitollinen, jos ehtisit tutustumaan palveluumme ja jakaisit ajatuksiasi palvelun sisällöstä.

  • Mitä palvelusta ei vielä löydy mitä kaipaisit?
  • Mikä auttaisi sinua päätöksenteossa?
  • Onko joku toiminnallisuus/data mitä ei löydy mistään muusta palvelusta, minkä haluaisit nähdä ennen sijoituspäätöksen tekoa?

Nyt ehtii vielä vaikuttamaan palvelun lopulliseen sisältöön. Voit antaa palautetta joko suoraan tänne tai sitten yksityisviestillä minulle.

Kiitollisuuden osoituksena haluamme tarjota kolmen kuukauden trialin koodilla INDERES. Rekisteröityminen ei vaadi muuta kuin sähköpostiosoitteen, eli trial ei vaadi maksukorttitietoja kuten monissa muissa palveluissa.
Rekisteröityminen hoituu nopeasti täältä: https://www.tobaia.com/app/register

Kiitos mielenkiinnosta ja onnistuneita treidejä!
Erno
toinen Tobaian perustajista

7 tykkäystä

Olen käyttänyt demotestaajana palvelua satunnaisesti. Uskomattoman hienosti toteutettu!

1 tykkäys

Eeerittäin mukava kuulla, kiitos. :slight_smile: