Trainers' House - Sarasvuon kolmas renessanssi

Milloin osinko irtoaa, tällainen tieto hallituksen kokouksen tiedotteessa, melko pitkä aikaväli?:
Yhtiökokous 29.3.2023
Osingon irtoamispäivä 30.3.2023.
Täsmäytyspäivä 19.4.2023.

Yleensä kun omistaa osaketta yhtiökokouspäivänä pörssin sulkeutuessa, niin on oikeutettu osakkeeseen.

Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että yhtiö maksaa osinkoa 0,47 euroa kutakin yhtiön osaketta kohden. Osinko maksetaan kahdessa erässä siten, että 0,26 euroa maksetaan 26.4.2023 (osingonmaksun täsmäytyspäivä 19.4.2023) ja 0,21 euroa maksetaan 21.12.2023 (osingonmaksun täsmäytyspäivä 14.12.2023). Osinko maksetaan osakkeenomistajalle, joka on osingonmaksun täsmäytyspäivänä merkittynä yhtiön osakasluetteloon.

1 tykkäys

Eli osinko ei irtoa yhtiökokousta seuraavana päivänä, vaan vasta kolmen viikon kuluttua siitä, 18.4

1 tykkäys

Sisäpiiritieto: Trainers’ House laskee vuoden 2023 näkymäänsä operatiivisen tuloksen osalta ja julkaisee alustavia lukuja ensimmäiseltä vuosineljännekseltä (investis.com)

Bisneksen tekeminen menee haasteellisemmaksi…

2 tykkäystä

Yhtiön johto on automaattisesti sössinyt, jos negari annetaan pörssipäivän aikana ja erityisesti, kun se annetaan puoli tuntia ennen pörssin sulkeutumista.

Todella amatöörimäistä toimintaa.

Käytännössä hyvin sujuneen Q1:n jälkeen tämä tarkoittaa, että Q2 on melko ryönää, Q3 on perinteisesti huono lomakauden takia ja Q4:n alkaessa nähdään, että onko mitään enää tehtävissä.

Tuota Q1:n 0,4M€:n tulos lienee syöty viimeistään Q3:n loppuun mennessä.

Sain itse tuurilla kaupaksi pörssin viime sekunneilla 10%:a positiostani kohtuullisella 5,22€:n hinnalla eli osingot mukaan lukien n. 100%:n tuotto kertyi näistä.

Loppujen kanssa jäädään seurailemaan, että keksiikö johtoporras enää mitään bisnestä tarinan ympärille.

4 tykkäystä

Käsittämätöntä, että ensin annetaan ohjeistus haarukalla, jonka väliin mahtuu melkein kymmenesosa koko yrityksen markkina-arvosta ja sitten sitäkin joudutaan 2kk myöhemmin korjaamaan alaspäin ja vielä isommalle haarukalle.

6 tykkäystä

Erikoista toimintaa kieltämättä. Mitenkähän tämä vaikuttaa uusien toimistojen toimintaan? Skaalat auttaisivat ainakin hieman kasvattamaan orgaanista liiketoimintaa…

1 tykkäys

Taitaa monen osinkosijoittajan excelit mennä uusiksi, en mitenkään näe, että tämän vuoden tuloksesta tullaan osinkoa maksamaan.

3 tykkäystä
5 tykkäystä

Mielenkiintoista. Nämä uutiset ovat mennyt täysin ohi minulta. Koskevatkohan nämä muutosneuvottelut Espanjan ja Viron toimistoja vai onko nämä toimistot tämän buukkausliiketoiminnan alla täysin?

1 tykkäys

Tiedotteen mukaan neuvottelut koskevat Oyj:n henkilöstöä, joten tulkitsen niin, että myös Viron ja Espanjan yhtiöiden henkilöstö on neuvottelujen ulkopuolella.

Näyttäisi olevan tämä Sarasvuon Deed-kanava lopettanut toimintansa. Toivottavasti tämä ei ollut se CMD kasvuaihio ja ”isolla koneella
ajaminen”.

5 tykkäystä

Ehkä Sarasvuon kannattaisi siirtyä eläkkeelle…

DEED-kanava päättyi konkurssin takia - Karjaan Puhelin (karistelefon.fi)

Tämä kokeilu jäi lyhyeksi.

4 tykkäystä

Tämä Kauppalehden juttu on vain tilaajille.
Pörssiyhtiö teki rohkeat rekrytoinnit hallitukseensa – Elma Palsila, 30 ja Emilia Tauriainen, 26 edustavat uutta sukupolvea | Kauppalehti.

Mitäs mieltä TH:n Q2:ta? Liikevaihto -22% vertailukaudesta, Tappiota -200k (-10,5%) ja Tallinnan toiminnot lopetettu toistaiseksi.

1 tykkäys

Keskustelun aktiivisuudesta voi varmaan vetää joitain johtopäätöksiä osakkeen kiinostavuudesta.

3 tykkäystä

Hei,
Mielenkiintoinen video. Kesto 30:21
Talousjohtajan analyysiä edellisestä ½ vuotisjaksosta (kohdasta 10:44–>).
Podemos muki on kiinnostava yksityiskohta…

Johtaminen nykyaikana edellyttää mediallistamista - YouTube

Ehkäpä ollaan oikealla tiellä kohti parempaa huomista.

Igniksen haaste oman mutuiluni mukaan on hyvän työvoiman saanti ja ehkä parhaiden sitouttaminen. Saat mitä mittaat ja kun mittareina on videon mukaan mm. soittoajat ja soittoyritykset, niin niitä saat. Jos olisi tarpeeksi kovat soittajat, niin ainoa järkevä mittari olisi tehdyt kaupat sekä soittojen laatu.

En siis väitä, että mittarit olisivat väärät, mutta ne kertovat minulle kuinka haastavaa on löytää hyviä työntekijöitä.

2 tykkäystä