Ulkomaalaisten osakkeiden luokitusmuutokset

Useasti kurssimuutoksen taustalla voi olla investointipankkien luokitusmuutokset. Kurssimuutokset voi tällöin olla voimakkaita suuntaansa.

Esimerkkinä Hyzon Motors 6.4.2022 Canaccord Genuity muuttaa targetin 12 → 6 ja suosituksen Osta → Pidä. Tämä saa Hyzonin luisuun avaus 5,98 ja päätös 5,13. Ei tainnu eilen 6.4.vielä mennä 5 $ puhki. Tänään luisu vain jatkuu… Muuta uutista ei ole kun Canaccord vihamielinen luokitusmuutos.

Miksi luokitusmuutos on tärkeää saada heti julki forkalle? Siksi, jos sinulla on avoin pilkki menossa voi poistaa tai muuttaa toimeksiantoasi.

Luokitusmuutokset aina omaan postaukseen tai selkeästi eri kappaleisiin ja luokitusmuutokset ulkomaalaisiin osakkeisiin, joita foorumilla yleisesti seurataan!

11 tykkäystä

Aloitellaan,

Teladoc Health (TDOC), Guggenheim aloittaa Osta suosituksen ja tavoitehinta 96 $. Ei vaikutusta kurssiin yleisenä laskupäivänä. 1,5% laskussa tällä hetkellä.

3 tykkäystä

Nämä luokitusmuutos postaukset on tärkeimpiä ennen pörssin avautumista. Tällöin kerkeää reagoimaan ensimmäisenä ennen kuin kurssimuutos on syöty.

Vihreään siirtymään voimakkaasti satsaava öljy-yhtiö aina maistuisi, jos hinta on sopiva.
Ranskalainen TotalEnergies (TTE) Piper Sandler laskee suosituksen ylipaino → neutraali. Hintatavoite laskee 72$ → 64$. Toivottavasti onnistuvat polkemaan hintaa vielä alemmas, vaikka 64$ nousuvaraa on paljon.

4 tykkäystä

Goldman Sachs käyny kiinalaisia läpi. Niputan samaan nämä.

Lincoln Kong Sachsiltä Baidu Osta suositus. Hintatavoite muhkea 240 $.

Ronald Keung Goldman Sachsiltä päätynyt Alibaba Osta suositus. Hintatavoite 185 $

Tähän verrokki UBS laskee targetin 150$ → 140$. Edelleen Osta luokitus.

Tencent Music Sachsiltä tyly Myy, target price 5,60$

3 tykkäystä

Sinopec alipainota. Ai-ai, koskee, mut painakaa nyt sit kurssi alas, pääsee takasin tankille. :cowboy_hat_face:

JPMorgan Sinopec neutraalista alipainota. Analyytikko haluaa asettaa targetin 1,05 honkongin dollariin ja nyt mennään vissiin 1,54 HK$. Aikamoinen isku, nyt vaikuttaa kyl ankalta. :duck:

1 tykkäys