Voxtur Analytics VXTR (entinen I Look About) TSXV - kiinteistödatan disruptio?

Löytyi Silverline titlen ohjeistusta eXp Realtyn välittäjille. Voisi kuvitella että tuo lead generation tool tarkoittaa Benutechin palvelua, eli olisi tulossa eXp:ille käyttöön.

Löytyy sivulta 5: https://silverlinetitle.com/wp-content/uploads/2021/11/Agents-Guide-to-Silverline-Title-Final.pdf

15 tykkäystä

Fintelin mukaan tänään lähti 1,4 miljoonaa lappua lainaan ennen pörssin aukeamista ja vielä 100000 lisää pörssin auettua.

14 tykkäystä

Penniosake, joka nousee lyhyellä aikavälillä on usein shorttitahojen kohteena. Saas nähdä, nähdäänkö tämä episodi. Shorttaajathan on aina liikkeellä etukenossa ennen julkaisua.

28 tykkäystä

Niin nämä venturen osakkeet on varmaan shorttaajille melko karkkikauppa. Nykyinen nousu kuten voxturissa sinne päälle 1cadin, tahtoo käydä niin ettei porukka oikein halua ostaa ko kohta saa taas alle 1cadin ja osake alkaa valumaan alaspäin kuten on huomattu. Shorttaaja tienaa siis, ja lappujen antaja myös. Shorttaushan ei monesti huonoasia ole mutta sijoittajia se saattaa säikäyttää ja shorttaaja hyötyy entistä enemmän kun suurempi lasku.
Toki joskus shorttaajalla on faktaa että yhtiössä jotai negaa tulossa niin hyötyy tästä.

Menikö lähellekään oikein?

9 tykkäystä

:sunglasses:

32 tykkäystä

Shorttaustahan tapahtuu eri tilanteissa, erilaisten toimijoiden kautta. Jokin rahastoyhtiö voi shortata isolla rahalla, jos näkee siihen hyvän mahdollisuuden (heikkous yhtiön liikevaihdon kehittymisessä, jokin tuleva ympäristötekijä uhkaa ao. toimialaa jne.). Näiden kesto on tyypillisesti 1-6kk ja se tapahtuu pikku hiljaa.

Sitten toinen selkeä toimija on ammattishorttaajat, muutaman hengen yritykset. Ne seuloo yhtiöitä, jotka kiinnittää niiden huomion (voi olla jokin johtohenkilö, jonka taustoissa on jotain epäselvää). Tyypillisesti vähän liikevaihtoa tuottava, jonka lupaukset ja näkymät seuraaviksi viideksi vuodeksi on aggressiiviset.
Silloin pengotaan kaikki mahdollinen nopeassa aikataulussa, jottei tilanne valu käsistä. Ajoituksellahan on iso merkitys. Shortit pitää saada myytyä mahdollisimman ylhäällä ja useamman päivän/viikon aikana (riippuu yhtiön vaihdosta). Kirjoittelin tästä jotain Hyzon-ketjuun, käväise sieltä katsomassa. Totuutta näissä on tyypillisesti nimeksi - kaikkea suurennellaan ja vääristellään. Tarkoituksena on puhtaasti nopea iso tuotto. Välillä näiden joukossa on sitten ihan oikeasti mätäpaiseen paljastajia, jotka tekee markkinoille/osakkeen omistajille palveluksen (koska yhtiön arvo on joka tapauksessa putoamassa kohti nollaa jollain aikataululla).

Ei mulla ole siis mitään syytä uskoa, että Voxtur olisi shorttien kohteena. Tuli vain mieleen, että jos shortteja laitetaan yo. mukaisesti peliin, se VOI OLLA mahdollisuus. Ja jottei tule epäselvyyttä, niin itselläkin on positio pitkässä salkussa.

42 tykkäystä

Tuotemerkkihausta löytyi uskoakseni sen title insurance -vaihtoehtotuotteen rekisteröinti. Ainakin kuvaus palvelun sisällöstä täsmäisi. Suora linkki ei toiminut niin pistin kuvakaappauksen muodossa, mutta tmsearch.uspto.gov:sta voi halutessaan hakea.

Radius researchin haastattelussa sanottiin, että AnnieMacille tulisi tuo alternative to title insurance käyttöön asuntojen remontointiin ja myyntiin (“fix and flip financing”) liittyvissä lainoissa. Niissä saataisiin tällä keskimäärin 2000$ säästö kustannuksissa. Jos haluaa yrittää löytää tietoa tämän etenemisestä, niin AnnieMacin sivut voivat hyvin olla ensimmäinen paikka, jossa tämä tuote tulee näkyvin :thinking:

24 tykkäystä

Jos jotain kiinnostaapi penkoa Voxturin, ANOW:n, Benutechin jne. patentteja, niitä näitä löytyy joitain Google Patentsia käyttämällä esim.:

…heitän tällaisen täkyn ilmoille, jos meidän mestarikaivelijat eivät ole vielä näitä löytäneet ja saa näistä jotain irti…

23 tykkäystä

Mitä riskejä ja ongelmia sijoittajien mielessä on/ollut.

14 tykkäystä

Kilpailijan haastattelua… kehitteillä uber tyylistä appraisal alustaa ensivuodelle. Käsittääkseni keskittyvät vain arviointi toimintaan.

”Brian Zitin: Here at Reggora, we are focused on making it easier and faster for lenders to find the right appraisers for the right jobs. As order allocation and scheduling are typically one of the longest parts of the appraisal process, solving this challenge will make a drastic impact on overall turn times, so we continue to work on Uber-style approaches to this. We are also excited for the possible introduction of alternative products that will help drive efficiency in appraisal fulfillment.”

13 tykkäystä

I know, but a small competitor still. mostly the news confirms that voxturi is on the right track when others wake up and try the same. I sit contentedly on a voxtur ride when I know what they have. :sunglasses:

18 tykkäystä

Aiheeseen, eli mahdollisiin riskeihin liittyen kysymys:

Näettekö minkäänlaista riskiä tämän Voxturin valttikortin, eli paljon hehkutetun DATAN ja nimenomaan sen käytön suhteen?

Kaikki tarvittava data tuntuu yritysostojen myötä löytyvän ja osa siitä jopa jonkinlaisella “yksinoikeudella”. Mutta onko täysin selvää, että Voxtur voi laillisesti tätä dataa hyödyntää kaikkeen mihin he aikovat sitä käyttää? Vai voiko jossain kohtaa tulla esim. yksityisyyden suoja tai joku muu rajoittava seikka vastaan?

Luottoa kyllä löytyy tässäkin asiassa Garyyn ja etenkin Jimiin hänen lakitaustansa takia. Vaikuttavat erittäin paljon fiksummilta kuin allekirjoittanut :sweat_smile:

Näen jo painajaisia shorttiraportista, jossa joku anonyymi peräkammarinpoika yrittää kyseenalaistaa tämän datan käytön :grimacing:

8 tykkäystä

Mun mielestä GSE:n tukemat tahot kuten fannie mae nimenomaan kannustaa keräämään dataa jotta saadaan lainateollisuus järkevämmäksi. Ja jos miettii Amerikkaa Googlee facebookkii jne. Jotka ”hieman” suuremmin urkkii sinusta tietoa niin aika hiljaista ollut jos haluat rahastaa heitä.

8 tykkäystä

Interview with Gary Yeoman of Voxtur Video 8 of 11

20 tykkäystä

Tuolta pääsee katsomaan eilisen Jordan Rossin esityksen, vaatii vaan nimi- ja sähköpostitiedot että pääsee sisään.

https://www.webcaster4.com/Webcast/Page/2813/43865

Jordan on kyllä mielestäni aika hyvä kertomaan Voxturin tarinaa selkeästi suurelle yleisölle, ehkä siinä jopa parempi kuin Jim ja Gary. Voi tietysti johtua siitäkin, että heidän kertomanaan on noita samoja juttuja on tullut niin monta kertaa kuultua :thinking:

EDIT: oikeaan suuntaan kehittyneet ja yksinkertaistuneet myös sijoittajaesityksen materiaalit :+1: Eli nuo title, valuation ja tax on alustoja, joita käytetään noissa ulkokehällä olevassa kolmessa lainan elinkaaren vaiheessa.

EDIT2: kaksi uutta analyytikkoseurantaa pitäisi olla tulossa alkuvuodesta

31 tykkäystä

Olipa hyviä nuo Mariusz:n videot avaamaan tätä yhtiötä. Olen ennenkin lukenut ketjua, mutta en ole päässyt kunnolla jyvälle, mistä tässä on kyse ja pysytellyt siksi ulkona tarinasta.

Nyt mukana. Onkohan ketjun asiantuntijoilla näppituntumaa siihen, onko Mariusz:n näkemys kovasti bull-puolella, kun itselleni jäi sellainen tuntuma, että tämä kuulostaa hieman liian hyvältä ollakseen totta. :thinking:

22 tykkäystä

@Seinakadun_Keisari on kirjoittanut Discordin puolelle erinomaisen, selkeän ja ymmärrettävän tiivistelmän Voxturista. Anomus on jätetty, että se ilmaantuisi myös tänne :slight_smile:

Piti siis vastata Tuplalle, että helpotusta Voxturin ymmärtämiseen uusille sijoittajille on toivottavasti tulossa.

18 tykkäystä

Onko voxturista joku discord kanavakin? Saisiko kutsua? :slight_smile:

8 tykkäystä

Minäkin katsoin Mariuksen videot 1-4 tänään ja se oli todella valaiseva setti. Kiitos kun olette jakaneet ne tänne. Muuten en olisi hoksannut katsoa.

Marius on tehnyt niitä appraisal arviointeja työkseen, joten ei ihme että osasi vääntää asiat rautalangasta. Vähän hymyilytti kun mies heilui tuulessa huteran mittanauhan kanssa demoten appraisal prosessia mittailemalla talonsa seiniä. :slight_smile:

Tuli pienesti Talenom mieleen Voxturin projektista. Vanhakantainen ala, missä tehostetaan ja helpotetaan uuden teknologian avulla vanhoja tekemisen tapoja ja nostetaan tuottavuutta, lyhennetään prosessien kestoja. Vallihautana toimii oma platformi, jonka päälle palvelut rakentuvat ja data, jota platformi hyödyntää monella tasolla.

29 tykkäystä

Midaksessa Jim vieraana tänään

8 tykkäystä