Voxtur Analytics VXTR (entinen I Look About) TSXV - kiinteistödatan disruptio?

@Seinakadun_Keisari on kirjoittanut Discordin puolelle erinomaisen, selkeän ja ymmärrettävän tiivistelmän Voxturista. Anomus on jätetty, että se ilmaantuisi myös tänne :slight_smile:

Piti siis vastata Tuplalle, että helpotusta Voxturin ymmärtämiseen uusille sijoittajille on toivottavasti tulossa.

18 tykkäystä

Onko voxturista joku discord kanavakin? Saisiko kutsua? :slight_smile:

8 tykkäystä

Minäkin katsoin Mariuksen videot 1-4 tänään ja se oli todella valaiseva setti. Kiitos kun olette jakaneet ne tänne. Muuten en olisi hoksannut katsoa.

Marius on tehnyt niitä appraisal arviointeja työkseen, joten ei ihme että osasi vääntää asiat rautalangasta. Vähän hymyilytti kun mies heilui tuulessa huteran mittanauhan kanssa demoten appraisal prosessia mittailemalla talonsa seiniä. :slight_smile:

Tuli pienesti Talenom mieleen Voxturin projektista. Vanhakantainen ala, missä tehostetaan ja helpotetaan uuden teknologian avulla vanhoja tekemisen tapoja ja nostetaan tuottavuutta, lyhennetään prosessien kestoja. Vallihautana toimii oma platformi, jonka päälle palvelut rakentuvat ja data, jota platformi hyödyntää monella tasolla.

29 tykkäystä

Midaksessa Jim vieraana tänään

8 tykkäystä

Kyllä. Erona Talenomiin, että Voxturissa teknologia ei perustu omaan pitkään kehitystyöhön vaan lukuisiin yritysostoihin, joilla potentiaaliset niche-teknologiat nivotaan yhteen kokonaisvaltaiseksi tuotekokonaisuudeksi, jolla on paljon enemmän kysyntää kuin teknologioilla on erillisinä tuotteina.

Tämäkin oli hyvä tieto, että yritystä kasaava johtohahmo on luonut vastaavalla tavalla yritysostojen kautta jo aiemmin menestystarinan, joka lisää uskottavuutta siihen, että tässä tiedetään, mitä ollaan tekemässä.

17 tykkäystä

Yleisön pyynnöstä, discordin puolelta yhteenvetoni Voxturista viime viikolta

Voxtur

Lupasin kirjoitella vähän ajatuksia Voxturista joten tässä tulee. Aloitan sanomalla että tämä on pirun monimutkainen yhtiö jonka potentiaali ei varmasti avaudu ensimmäisellä tutustumisella eli tämä vaatii oikeasti perehtymistä. Joku Stokka tai Innofactori tai Harvia avautuu aika nopeasti, ei tarvitse hirveästi miettiä missä se pihvi on. Voxtur ei aukea heti.
[23:48]
Mikä on Voxtur? Noh, se on useammasta palasta koottu realtech tai proptech yhtiö jonka ytimessä on data. Nyky Voxtur on koostunut seuraavasti: Gary Yeoman (hpj) osti ensiksi ILookAbout Incin itselleen (2015), sitten hankki Clarocityn (tax assesment, 2016), Apex (sketching-ratkaisu, 2017), sitten fuusioitui Voxturin kanssa (2020) jonka nimen ottivat, sitten hankittiin Anow (valution ratkaisu tai oikeataan platform jolla hallitaan appraisal prosessia 2021) ja viimeisimpänä Benutech (jenkkien laajin database kiinteistöistä, 2021). Oli vielä pari muuta pienempää mutta ne eivät ole oleellisia.
[23:49]
Voxtur on suurelta osin SaaS tai DaaS yhtiö jonka perusideana on mullistaa pohjoiamerikan antiikkisiin käytäntöihin perustuva kiinteitöbisnes. Siellä on monta sellaista knoppia joka ei avaudu suomalaisille koska me emme ole tottuneet esim. Siihen että kiinteistövero on about yhtä suuri kuluerä kuin korot tai että siellä pelkän kiinteistön arvion tekeminen tapahtuu vielä kynällä ja paperilla piirtämällä ja kestää jopa kuukauden.
[23:49]
Voxturin voi jakaa karkeasti kolmeen osaaan; tax assesment, valuation ja foreclosure/title insurance bisnes.

  1. Tax assessment on siis kiinteistöveron arviointia, Pohjoisamerikassa kiinteistövero on countien ja municipalitien tärkein tulolähde, se on jenkeissä karkeasti noin 1% kiinteistön arvosta. Koska puhutaan aika isosta summasta niin sekä kunnat (käytän nyt tätä termiä tarkoittamalla jenkkien counteja ja Kanadan municipaliteja) että asukkaat ovat kiinnostuneet sen arvioimisesta, kunnat siksi että kun kiinteistön arvo nousee niin he haluavat lisää rahaa, asukkaat siksi että jos he ovat ostamassa uutta kiinteistöä niin he haluavat tietää että onko sen hetkinen vero liikaa tai liian vähän. Samaten lainanantajat (pankit ja muut asuntolainoittajat) haluavat selvittää oikean veron jotta tietävät että onko lainanottajalla varaa maksaa korot, verot ja lyhennykset. Tässä kohtaa tulee Voxtur mukaan kuvioon, heillä on NA:n (North America) laajin database kiinteistöjen arvosta ja sitä kautta arvio veroista, heillä on ratkaisu jota he myyvät sekä kuluttajille, lainantantajille ja kunnille SaaS ratkaisuna.
    [23:50]
  2. Valuation bisnes on taas kiinteistöjen hinnan arviointiin (appraisal), tätä tarvitaan aina kun kiinteistö myydään, otetaan laina, ulosmitataan tms. Pankki ei anna lainaa ennenkuin tietää kiinteistön arvon, sitä varten tarvitaan appraisal eli arviointi jossa tyyppi tulee paikalle kiertämään kynän, paperin ja mittanauhan kanssa, piirtää pohjakuvia, mittailee, kirjaa kiinteistön tiedot (rakennusvuosi, ointa-alat, kerrokset, materiaalit, rakennuslaadun, lämmitysjärjestelmän jne jne), tällä hetkellä tämä prosessi on törkeän hidas, jopa 30pv kestää ja se hidastaa prosessia. Voxturilla on tähän ratkaisu jossa he taas hyödyntävät databaseaan, ensinnäkin saavat padillä olevaan lomakkeeseen tiedot valmiiksi ja nopeuttavat prosessia paljon, jopa siten että valuation saadaan parissa päivässä ja paljon halvemmalla, toisekseen tällä platformilla (Anow) voidaan hallita koko prosessia eli saadaan kaverit paikalle nopeammin ja datat järjestelmään about reeaaliajassa. Tätä ratkaisua myydään kaikille rahoituslaitoksille ja lokakuussa se tuli käyttöön yhdellä jenkkien suurimmalla ei-pankki asuntolainaputkalla eli UWM:llä. Tämäkin SaaS ratkaisu.
    [23:50]
  3. Forclosure/title insurance bisnes. Tämä puoli tuli mukaan kun ILookabout yhdistyi Voxtur nimisen firman kanssa (jonka nimen he ottivat koko putkalle), silloinen Voxtur teki title insurance service bisnestä ja foreclosure bisnestä. Title insurance on suomalaisille aika vieras konsepti mutta käytännössä se on vakuutus kiinteistön omistajuuden ja sen vastuiden varalle eli toisin sanoen kiinteistön ostajan pitää ottaa vakuutus siltä varalta että kiinteistön omistajuus haastetaan myöhemmin tai että paljastuu kiinteistöllä olevan jotain vastuita jotka eivät olleet tiedossa. Voxtur tarjoaa palveluita näille title insurance vakuutusyhtiöille eli he kaivavat omistajatietoja yms. Julkisista rekistereistä jne. Foreclosure bisnes taas liittyy ulosmittauksiin ja konkursseihin, Voxtur tekee siinä ns. Juristityötä. Nämä ei ole SaaSia mutta tässä on kehitteillä uusi ratkaisu joka perustuu taas kerran dataan jota Voxtur kerää eri lähteistä (viimeisimpänä Benutech hankinta) mutta tämä on vasta tulossa enkä huomioi sitä.
    [23:51]
  4. Muut bisnekset. Voxturilla on pari muutakin kuviota menossa, esim. Varakkaiden henkilöiden asset management palvelu kiinteistölle eli käytännössä taas kerran hyödynnetään databasea, rakennetaan varakkaille tahoille (family officet yms) palvelu jossa on kaikki heidän kiinteistöt, päivitetyt verotiedot, litaukset lisäpalveluista kuten kiinteistönhuolto, landscaping jne mutta tämä on toistaiseksi pientä enkä huomioi sitä. Samaten em. Title Insurancen korvaava uusi ratkaisu on tulossa eikä vielä tuota mitään revenueta mutta potentiaali jättimäinen, en huomioi sitä.

Kaikille näille bisneksille on siis yhteistä että ne ratkovat jotain kiinteistön ostamiseen tai omistamiseen liittyvää asiaa ja vähentävät lopulta asumisen kustannuksia

[23:51]
Numerot.
Tällä hetkellä Voxturin revenue runrate on about 160m (kaikki luvut CAD) Q4:n perusteella (tästä saatiin juuri aika vahva vihje), juuri julkaistussa Q3:ssa revenue oli 25m eli firma kasvaa kovaa tahtia. Tähän asti tappiollinen mutta nyt vihjattiin että Q4 on jo EBITDA tasolla nollisa, EBITDAlle päästään varmasti viimeistään Q1/22. FY22 on tietysti arvioita tässä kohtaa mutta monet tahot ennustavat isoja kasvulukuja, pelkästään foreclosure bisnes teki ennen foreclosure moratorumia n. 100m revenuta, nyt se on ollut jäissä koska covidin takia ei saa ketään häätää, tämä kielto päättyy tähän vuoteen. Anow puoli kasvaa huikeaa tahtia ja tekee jotain 90% katetta, tax assesment business kasvaa myöskin kun Voxtur on kasvattanut databasea jatkuvati hankinnoilla ja pystyy tarjoamaan ratkaisun about kaikille kunnille jenkeissä.
[23:51]
FY22 arvioita on siis monta, juuri tuli IA Capitalilta rappari jossa ennustavat 272m revenueta ensi vuodelle, moni pitää tätä varsin varovaisena arviona, olen nähnyt useamman tahon ennutavan 400-500m revenueta ensi vuodelle. Firman bisnes on suurelta osin SaaS pohjaista, gross margin oli Q3 37% mutta torstaina olleessa livecallissa hpj ennusti että ensi vuonna gross margin on yli 60%.
[23:51]
Arvostus ja omistus.
Firmalla on 480m lappua ulkona, jotain diluutiota tulee joten käytetään työlukuna 500m lappua. Tämän vuoden revenuet tulee olemaan jotakuinkin 100m mutta jos käytetään ensi vuodesta äärimaltillista 200m revenue arviota niin P/S on karkeasti 2.5. Jos mennään noihin rohkeampiin arvioihin niin firman P/S on maltilliset 1. Firma on siirtymässä Nasdaqin päälistalle H1 aikana, jokainen voi miettiä millaisen arvostuksen Nassessa saa SaaS bisnekselle joka kasvaa 100-300%, GM on 60% ja sillä on todella isot vallihaudat (database) josta rakentaa jatkuvasti lisää palveluita. Minä voisin aika suoraan tarjota tällaiselle firmalle P/S kerrointa 5 joka tarkoittaa käytännössä 200m revenulla 1000m mcappia tai 2 CAD hintaa (hinta nyt 0.9). Nasse on kuitenkin täynnä SaaS firmoja joiden P/S on luokkaa 20-60 vaikka tekisivät tappiota, jos lyädään tuo P/S 20 niin mcap olisikin 4000m ja osakkeen arvo 8 CAD. Mutta miettikää jos firma tekeekin sen 400m revenueta, sitten em. arvostuksilla saadaankin osakkeen arvoksi 4-16CAD.
[23:51]
Vahva insider omistus, hpj ja CEO omistaa muistaakseni 30% yhteensä, omistajissa isoja tahoja kuten Bank of Montreal. Hallituksessa todella kova kaarti, mm. FreddieMacin entinen toimari ja muita isojen rahoituslaitoksien johtajia.
[23:51]
Disclaimer: top3 omistus itsellä ja aion lisätä kunhan saan revittyä rahaa muista lapuista tähän.

EDIT kirjoitusvirheitä helvetisti, en jaksa korjata.

Nimimerkki @Incompentent_Investo tiivisti hienosti eri bisnesten tavoitteen tähän lauseeseen joka on myös yllä:
Kaikille näille bisneksille on siis yhteistä että ne ratkovat jotain kiinteistön ostamiseen tai omistamiseen liittyvää asiaa ja vähentävät lopulta asumisen kustannuksia

EDIT viestin jälkeen täälläkin julkaistut MS:n videot avaavat firmaa todella hyvin, vahva suositus

119 tykkäystä

Niinpä. Ja arvostuksessa pidemmälle katsottaessa, jos yhtiö pääsee tulevina vuosina esim. 1Mrd liikevaihtoon, melko maltillisella p/s -luvulla 5 saadaan osakkeen arvoksi 10 cad. Eli 10-bäggeriin on tässä aineksia monellakin laskutavalla, kunhan nyt alkuvaiheessa nähty vahva liikevaihdon kasvu jatkuu kohtuullisesti urallaan.

19 tykkäystä

Radius Research haastattelun perusteella tehty laskemia nousupotentiaalista. Nämä on laskettu jossain 0,85-0,95cad hinnoilla, joten heittoa nykykurssiin on jonkun verran.

*** Eli siis pohjautuu Radius Researchin haastattelussa johdon mainitsemiin lukuihin ***

2021

Q1 liikevaihto 14,5 milj.

Q2 liikevaihto 18 milj.

Q3 liikevaihto 24,7 milj.

Q4 liikevaihto arvio Radius Research haastattelun perusteella 40 milj.

=97,2 milj.


2022 yhtiö odottaa kolminumeroista kasvua. Käytetään pienintä kolminumeroista lukua 100(%).

97,2 milj. x 2 = 194,4 milj. liikevaihtoa 2022.


2023 odotetaan myös kolminumeroista kasvua. Samalla laskukaavalla saadaan:

194,4 milj x 2 = 388,8 milj. liikevahtoa 2023


2023 ollaan yhtiön mukaan jo nasdaqissa ja ev/s 2 sijaan odotetaan kerrointa 20.

388,8 milj x 20 = 7,8 miljardia.

Nykyinen market cap alle 500 milj. Pyöristetään siihen.

7,8 / 0,5 = 15,6

Nousuvaraa 2023 loppuun 15,6x nykyhinnasta Radius Research haastattelun perusteella käyttäen varovaisimpia lukuja.


Huomaa, että tällä laskukaavalla päästään liikevaihdossa 2022 huomattavasti alle iA Capitalin arvion n. 275 milj v. 2022. Gary sanoi haastattelussa olevansa hyvin itsevarma, että pystyvät päihittämään iA Capitalin arvioimat luvut.

Colin Fisherin arviot 2022 liikevaihdosta: “I think the 2022 revenues could easily be between $400mm and $500mm.”

Mariusz Voxtur sarjassa arvioi 500-600 milj. mahdollisuutta v. 2022.

Otetaan näistä kolmesta keskiarvo: 455 milj.


Tähän sama varovaisin arvio 100% kasvua 2022 → 2023.

455 x 2 = 910 milj.


Jos kasvu hiipuu huomattavasti (luokkaan 10-20% vuodessa) ja otetaan käyttöön varovainen EV/S kerroin 7 (gross margin 2023 >70) .
910 x 7 = 6370 milj eli 6,4 miljardia market cappiä.
Tähän nousuvaraa siis 12,7x.


Jos uskomme että kasvu jatkuu edelleen hyvänä. Vaikka 40% kasvutahtia, niin EV/S voisi hyvinkin olla 20. 910 x 20 = 18,2 miljardia. 18,2 miljardia / 500 milj (nyky market cap) = 36,4x varaa nousta nykykurssiin. (VUONNA 2023!)

Aiemmilla videoilla Jimin suusta kuultuna Voxturin TAM arvio eli markkinan koko jossa Voxtur touhuaa on biljoonia eli tuhansia miljardeja. Kasvuvaraa voi löytyä siis vielä hyvin hyvin pitkän aikaa.


Toinen tapa (mahdollisesti pidempi aikaväli):

Garyn “minimi” johon uskoo Voxturin yltävän oli 500 milj per Voxturin osa (Tax, Appraisal ja Title)- Eli liikevaihtoa 1,5 miljardia.

Kasvu lakkaa tähän ja annetaan EV/S 5 (samaa luokkaa Altus Groupin kanssa (jonka gross margin tosin vaan <40% (verratuna voxturin >70%) luokkaa))

1,5 x 5 = 7,5 miljardia.

Tähän matkaa nykyisestä 500 milj. market capistä 15x. Tässä kohtaa olisi kuitenkin järkevämpää käyttää tulospohjaisia kertoimia.


Loppuun vielä, että fully diluted voi olla vähän korkeampi market cap kuin millä tuolloin laskin. Luokkaa 550milj., joten siitä saattaa laskea numerot hiukan.

Ja tosiaan nämä ev/s luvuthan ovat kuluvan vuoden lukuja. Mahdollisesti firmaa voitaisiin arvioida vastaavilla tulevan vuoden ev/s kertoimilla, joka vaikuttaisi huomattavasti positiivisella tavalla lopputulemaan riippuen kasvuprosentista. (Jos siis mietitään, että laskemat 2023 lopun hintoja.)

Huomauttakaa mikäli löydätte virheitä. Kiitos.

50 tykkäystä

Mitäs luulette, onko Voxtur sitten joskus tulevaisuudessa osinkofirma vai pitäytyykö todennäköisemmin kasvupaperina ilman osinkoa?

Itse kuvittelisin osinkopaperiksi, koska USA:n markkinavalloituksen maaliin viennin jälkeen kasvua voisi hakea vain tyyliin Etelä-Amerikka, Eurooppa, ehkä Australiasta. Mutta Voxturin valtti, data, on tällä hetkellä pitkälti Pohjois-Amerikasta ja bisnes/prosessit ulkomailla ihan erilaiset. Toki tästä voisi tulla sitten jokin globaali megafirma, mutta ei nyt varmaan ekaan 20 vuoteen :wink:

16 tykkäystä

Hyviä lukuja!
Pikku korjaus vaikka ei sillä niin väliä.
Ameriikan biljoona on meidän miljardi.
Ellet sit meinannut Ameriikan triljoonaa, joka on meidän biljoona.

Jordan puhui, että Benutec diili on TSX:n tarkastettavana, joten pian varmaan menee läpi. Paljon siitä tuli lisää osakkeita ja ne ei ole vielä varmaan ulkona? ja se varmaan tekee pienen korjauksen hintaan kun kakku jakautuu useampaan osaan taas?

16 tykkäystä

Yksi vaihtoehto on Voxturin myynti. Garyhan sanoi jossain haastattelussa, että “kiinnostusta” tähän on jo nyt ollut.

Gary muuten myös totesi tässä Mauriuzsin uusimmassa haastattelussa, että Nasdaq listautuminen olisi 2022 aikana ja toivottavasti H1. Eli nyt Garykin jo vähän jarruttelee tätä aikataulua.

edit, siis 2022 (ei 2023)…

13 tykkäystä

henk koht en usko että tästä tulee osinkofirmaa koskaan, veikkaan että Garyn tavoitteena on rakentaa firma joka on arvokkaampi kuin Altus Group jota hän oli rakentamassa, sen jälkeen myyvät pois. Puhdas arvaus.

14 tykkäystä

Omaan korvaan tuossa Mariuszin videossa Gary mielestäni puhuu listauksesta juurikin H1 vuonna 2022 (Interview with Gary Yeoman of Voxtur Video 8 of 11 - YouTube ellei sitten jossain toisessa kohtaa myös mainitse asiasta). Onko se sitten aidosti realistinen aikataulu kaikkien listautumiseen liittyvien edellytysten ja kustannusten (Gary mainitsee asiasta n. 30s aiemmin yo. videon kohtaa) suhteen, niin toivottavasti ovat hyvin kartalla niiden suhteen.

11 tykkäystä

“We will be there in 2022, hopefully in the front half for sure”.
44:50

Aikaisemmin kommentit oli siis tyyliin “we will Q1 or Q2”, eli vähän tuo aikataulu on pehmentynyt.

Mutta ei tällä nyt ole hirveästi merkitystä, toivotaan kuten Garykin että siirtyminen olisi jo H1.

6 tykkäystä

Puhun siis tästä:

Molemmat vaihtoehdot oli suomeksi. Helmpompi vain suhteuttaa mielestäni puhumalla tuhannesta miljardista vertaa harvemmin käytetty luku biljoona. :slightly_smiling_face:

7 tykkäystä

Miksi tämä on näin halpa, jos tenbaggerointia pidetään täällä lähes itsestäänselvyytenä? Miksi instikat eivät ole ostaneet pois kuljeksimasta?

15 tykkäystä

Taitaa olla niin uusi juttu että ei tällä ole juuri seurantaa oikein missään. Täällä meidän foorumilla taitaa olla isoin määrä kaikesta infosta seulottu mitä tästä nyt on irronnut? Youtubessakin Voxturiin liittyviä videoita on katsottu parhaimmillaan vain joku muutama tuhat kertaa ja esim. LinkedIn:ssä firmalla on vain 520 seuraajaa. Onko yleistäkin että instituutiot ostelee pois startuppeja Toronton “First Northista”?

Edit: Kattokaa google analyticsiä :laughing: Hulluja myö suomalaiset…

29 tykkäystä

Hyvä tarina Voxturista. Yrityksen toimintaan on vähän päästä sisälle. Pohjois-Amerikassa hommat on 20 vuotta jäljessä, ja osa on todella antiikkista meininkiä. :ok_hand::ok_hand:

7 tykkäystä

Mariuszin video antaa näkökulmaa keskimääräisen sijoittajan näkökulmasta. TSXV-sijoittajat eivät Maiuszin mukaan ole kiinnostuneita teknoyhtiöistä. SaaS-yhtiöiden arvostuksen ymmärtäminen ei ole niin yksinkertaista. (Myöhempi esimerkki)

Toinen asia, joka suomalaisia voi sokeuttaa on se, että Suomessa pienyrityksissäkin on tietyn tasoista markkinatehokkuutta. Mistä tämä johtuu? Vastaus on Inderes. Jos on aloittanut sijoittamisen vasta lähiaikoina (niin kuin minäkin) on tottunut siihen, että suurimmasta osasta suomalaisia yrityksiä löytyy analyysiä, tavoitehintoja, jne, jotka tekevät markkinasta, jossa fiksuraha ei yhtä paljon pelaa, jokseenkin tehokasta. Kuitenkin Suomenkin pienyhtiö markkinalta on lähivuosina löytynyt useita multibaggereita (Qt, Harvia, Admicom, jne jne tiedätte jo.) Se, että 100 miljoonaa liikevaihtoa ja siitä murto-osan tulosta (EPS) tekevä Qt on market cappiltään yli 3 miljardin yritys ei tapahtuisi mikäli markkinalla ei olisi ihmisiä jotka selittäisivät keissin auki (Inderesin analyytikot). (Nykyään toki Qt kuuluu jo OMXH25 indeksiin ja sisältää paljon fiksua rahaa, kuten yleensä tarpeeksi isoon kokoluokkaan kasvaneet yhtiöt. Ehkä tästä ymmärtää kuitenkin mitä tarkoitan?) Vertaa tätä Voxturin keissin ymmärtämisen vaikeuteen, eikä ole enää ihme, että ihmiset eivät edes vaivaudu yrittämään ymmärtämään kokonaisuutta ja saattavat vain lähteä fomolla mukaan ja myydä, kun on saanut nopeaa tuottoa, tai ensimmäisestä epäilyksestä kun kurssi ei heti nousekkaan.

Asiaan tulee muutosta pikkuhiljaa, kun keissiä selitetään auki.

Se, että tämä on niin suosittu täällä Suomessa on sattumaa. Mariuszilla seuraajia edelleen vähän ja Voxturia pystyy sattumalta ostamaan suosituimmalta välittäjält Nordnet. Monet varmaan jättäis ostamatta mikäli joutuisi avaamaan esim. IB tilin.

(Disclaimer omassa henk. koht. salkussa Voxtur 50% painolla, eli itellä hyvin bullilasit päässä.) :sunglasses:

34 tykkäystä

Komppaan, käsittääkseni tämä on juuri yksi isoimmista syistä. TSXV:tä kartetaan ainakin Mariuszksen mukaan kovasti etenkin teknofirmojen kohdalla Risk and issues 3 min kohdalta → Samasta syystä johto haluaa myös siirtyä Nasdaqiin.
Seurantaa ei siis käytännössä ole, minkä lisäksi Voxtur on niin hankala ymmärtää, että täytyy käytännössä olla joko kokemusta alalta, löytää Mariuszksen videot tai pystyä lukemaan Inderesiä ( :laughing: ), jotta homma alkaa aueta jollain tasolla.

Edit. @pentsi ehti tiivistää paljon paremmin mitä itsekin yritin naputella ja löytää muutamia hienoja pointteja lisää.

9 tykkäystä