Wimao Oy -osakeanti

Ei neuvontaa, ainoastaan ideana: Wimao Oy:n osakeanti avoinna Invesdorilla. Tarkemmat tiedot löytyy linkin takaa: Invest in Wimao

Jos listaamattomat osakkeet kiinnostavat, kannattaa tutustua. Wimao on kierrätysteknologiaan keskittyvä kiertotalousyritys. Wimaon teknologia kattaa prosessin aina jätteestä tuotteeseen, ja pystyy kierrättämään jakeita joille ei ole tällä hetkellä kierrätysratkaisua ja päätyvät muutoin polttoon tai kaatopaikalle. Liiketoimintamalli kattaa koko waste-to-value -konseptin, sisältäen materiaali- ja prosessiosaamisen, patentoidun teknologian, valmiit tuotekonseptit sekä alustavat myyntikanavat. Tavoitteena on kasvaa agressivisesti yhteisyritysten kautta, ensimmäinen kansainvälinen yhteisyritys on perustettu Ruotsiin ja aloittanut toimintansa, joka on skaalausvaiheessa.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin tällä palstalla ja lisätietoa saa myös maanantain webinaarissa Microsoft Virtual Events Powered by Teams.

12 tykkäystä

Avaisitko hieman mihin sellaisiin jätteisiin viittaatte kun puhutte jätteistä, jotka muutoin päätyisivät kaatopaikoille?

2 tykkäystä

Hei Ville,

olisiko eilisestä webinaarista tallennetta? Linkin voisi liittää tänne, jos sellainen on. Kiitos!

2 tykkäystä

Hei Jekku,

Kiitos kysymyksestä. Kierrätämme erilaisia materiaaleja, muovia pääasiassa mutta myös erilaisia kuituja. Yhteistä näille jakeille on, että niille ei tällä hetkellä ole muuta kierrätysratkaisua. Suomessa ja Pohjoismaissa nämä päätyvät yleensä polttoon, mutta monessa Euroopan maassa ratkaisuna on kaatopaikka.

Muoveista jos puhutaan niin keskitymme sekalaisiin muovijakeisiin, joista eri muovilaatuja ei pystytä erottelemaan toisistaan perinteistä kierrätystä varten. Muovit voivat olla sekä kotitalouksilta että kaupan- ja teollisuuden muovijätteitä. Näissä jätevirroissa on jonkin verran maakohtaista vaihtelua, riippuen keräys- ja lajittelutavoista. Joissain tapauksissa ratkaisumme täydentää perinteistä kierrätystä, eli muovijätteestä erotellaan ensin parhaat muovit perinteiseen kierrätykseen ja meille tulee loppujae, mikä on sekalaista muovia sisältäen eri muovilaadut.

t. Ville

3 tykkäystä

Hei kettunen,

Webinaari ei sisällöltään ehkä täysin sovellu vapaaseen jakeluun, mutta teimme Q&A osiosta kirjallisen yhteenvedon, joka löytyy täältä: Dropbox

t. Ville

3 tykkäystä

Tänään on viimeinen tilaisuus liittyä mukaan tekemään maailmasta ekologisempi. Pienellä summalla voit tulla osaksi meitä ja missiotamme pelastaa maailma muovijätteeltä, lisätietoja osoitteessa Invest in Wimao.

1 tykkäys

Terve Ville,

Kysymys nyt, kun H1 on melkein takana. Miten liiketoiminta näin 2024 on edennyt vs. budjetti/ennuste? Mennäänkö lukujen ja liiketoiminnan osalta suunnitelman tahtiin (tai yli/ali)?

2 tykkäystä